Ja 2,5 tyś. Ale jak to się mówi na giełdzie każda stówa się liczy..........Pieprzeni złodzieje.
WEZWANIE SIĘ NALEŻAŁO JAK PSU BUDA............POD TO GRAŁEM MAŁĄ ILOŚCIĄ KAPITAŁU.....
Ale ten kraj to porażka, zamiast chronić drobnych i zrobić wezwanie, nasi jak zwykle bardziej papiescy do papieża...........;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pozdrawiam wtopionych, ostrzegaczy było od liku, ale zawsze była szansa na wezwanie i nadal jest.......Jak już nie będę miał co robić z kasą wrócę do tego tematu i Tariko dowie się kim była jego matka..............Za ten przekręt oczywiście.
ja bym chciał tyle co wy stracić ale mieszkanie poszło się je.....ć jak by skupił po 5 zł. to na jakiś samochód zostanie a tak tylko mnie telepie jak myślę.
ale nie narzekam, strata była mi potrzebna...jestem innym człowiekiem...obudziłem się, otworzyłem się na bliźniego, odkryłem ponownie duchowość, dojrzałem :-)
pozdrawiam Wszystkich..tych przegranych jak i zarobionych :-)
Ponad 100 000 i nie wiem dlaczego ciagle sie ludze, ze ktos sie na powaznie tym zajmie i chociaz jakas czesc kasy odzyskam.... W d...e mam, ze to jest polityczna sprawa i boja sie powazne kancelarie gowna tykac. Ufam, ze znajdzie sie ktos odwazny i zrobi w koncu z tym bezprawiem porzadek.