Jakoś nie widziałem na dzisiejszym walnym głównych ujadaczy z tego forum, typu ZWG, piter, itp. Tam trzeba było zadawać pytania i przedstawiać swoje wywody. Ale jak zwykle krowy, które dużo meczą, mało mleka dają. Pozdrawiam tych, którzy byli i teraz są mądrzejsi.
ilu ja już widziałem uwiedzonych na walnym, którym wydawało się że jak ich prezes zapewni że będzie dobrze, nawet jak spadało 80% nie sprzedawali, bo im prezes powiedział albo o warantach na cognorze albo żeby brać IDM po 15 zł osobiście, walne sobie, giełda sobie
Cokolwiek bym nie napisał to zawsze znajdą się malkontenci, którzy powiedzą, "pier d oli, nagania, itp. Szkoda słów. Ja traktuję to jako długotrwałą inwestycję i mam w du pie czy to się komuś podoba czy nie. Moje pieniądze i moje ryzyko. Takie pianie, jak , okradli nas z akcji, zgłaszam to do KNF-u to szczeniackie zagrywki dzieciaków, którzy w krótkim czasie chcieli na giełdzie zdobyć fortunę.
Zgadzam się z Tobą w 100%, nie mniej jednak jest grupa osób, którzy są inwestorami jednak środki zainwestowane nie są na tyle duże, by rejestrować akcje i jechać 500km na walne.
Muszę jednak powiedzieć, że są inwestorzy (a przynajmniej obserwatorzy) spółki co jeśli coś wiedzą podzielą się informacjami, patrz: ms_3 itp.
mlyn-kolejne poprawki, kolejne miesiace.
przejecia-chyba przyjecia za kase tych co uwierzyli w mityczny, niekonczacy sie mlyn.
Podsumowujac, czeka was niezla jazda, zjazd w alpejskim stylu!
zmiana w nadzorze i ot co, wielkie halo jeden sie pozbyl dwóch kupiło sl póscily i ludziska stracili a teraz od nowa woda na młyn i sie kreci spirala, a asada nie sluchac skoro nie chce nic napisac o walnym o ile byl pozdro do poniedzialku inwestorzy