• Uzi ,jesteś POGARDLIWYM ,BUTNYM...kundelkiem !!! Autor: ~kitesurfer [109.243.225.*]
    budzisz politowanie swoimi wypocinami ,masz prostacką przyjemność w upokarzaniu każdego wokół, ale pamiętaj ,że "PANA BOGA NIE ZŁAPAŁEŚ ZA NOGI" ,ale niebawem........ a tak naprawdę to WYDYMAŁ KUNDEL tariko z pomocą sądu kraju "wolnego i demokratycznego" a to jeden z jego obrazów czyli sąd ,który przyklepuje SWIADOME I ZAPLANOWANE OSZUSTWO.......
  • Re: Uzi ,jesteś POGARDLIWYM ,BUTNYM...kundelkiem !!! Autor: ~NOWY [212.14.63.*]
    Tak jak piszesz. "Wiedziały gały co brały". Pan T. wchodząc do spółki / wszycy widzieli w nim " wybawcę" doskonale wiedział jaka jest kondycja CEDC/ miał b. dobry wywiad/. Nie wiem , czy czasami za jego żądów nie wyemitowano części obligacji?/. A więc zachodzi proste pytanie: po co wszedł do bankruta?. Ano po to,żeby później go przejąć!! Jego prawo. Nie mam tutaj do niego żalu. Jak poprzednie kierownictwo CEDC do tego doprowaiło to powinno sie ich wsadzić do pierdla. Mam tylko żal do Pana T.,że chce nas pozbawić akcji!, na które przecież ciężko zapracowalismy, bo nikt nam ich nie dał za darmo!!.
  • Re: Uzi ,jesteś POGARDLIWYM ,BUTNYM...kundelkiem !!! Autor: ~uzi [46.171.151.*]
    Pozwól że pozostawię twoją chamską wypowiedź bez komentarza. Proszę jednak byś nie mieszał pana boga do swoich nieudolnych inwestycji giełdowych. Zauważ że ja NIKOGO nie obrażam, a tylko w sposób kulturalny lecz konsekwentny obrazuje przyczynę utraty pieniędzy przez akcjonariuszy CEDC. Powtórze po raz KOLEJNY! Za waszą stratę nie odpowiada Tariko KNF, Sąd Najwyższy Stanów Zjednoczonych ani nikt inny. To wy dopuściliście do utraty wszystkich pieniędzy, ponieważ zainwestowaliście duże sumy bez żadnego planu ochrony kapitału w razie niepowodzenia. Z tego co obserwowałem przez ostatnie miesiące na CEDC to rynek był bardzo płynny i bez problemu można było z niego wyjść. Ty jednak i reszta "okradzionych" woleliście patrzeć jak trend spadkowy zbliża się do punktu docelowego czyli do zera. Brak jakiejkolwiek reakcji z waszej strony oznaczał że codziennie godzicie się na utratę coraz większych pieniędzy. Obrazem głupoty jest obrażanie teraz innych i szukanie winnych swojej bezmyślności. Współczuje wam jako człowiek że straciliście pieniądze, ale na giełdzie ktoś musi stracić żeby inni mogli zarabiać i dobrze żyć. Wszyscy "oszukani" którzy zainwestowali duże pieniądze na giełdzie pod wpływem impulsu i marzeniach o wielkich zyskach, bez jakiejkolwiek znajomości dotyczącej inwestowania sami skazali siebie na porażkę. To tak jakby chłopak po zawodówce wszedł na salę operacyjną i postanowił robić skomplikowane zabiegi chirurgiczne. Jak myślicie czym by się to skończyło? Najprawdopodobniej zabił by on pierwszego lepszego pacjenta. Wy postępując w taki właśnie sposób uśmierciliście swoje rachunki inwestycyjne. Bluzgi i obrażanie mnie nic wam nie pomoże, a mnie tylko podtrzymuje w przekonaniu że są nikłe szanse na to byście powrócili do zdrowia i zaczęli działać racjonalnie. Mimo to pozdrawiam i życzę sukcesów
  • Re: Uzi ,jesteś POGARDLIWYM ,BUTNYM...kundelkiem !!! Autor: ~ni [87.206.165.*]
    Nic nie pomoże, poniewaz jesteś zadufanym w sobie człowiekiem. Twoja " misja" skończy się w dniu anulowania akcji CEDC. Marnujesz sie chłopie przed kompem, zatrudnij sie w jakieś firmie doradczej, "ubierzesz" troche ludzi Twoimi pomysłami na inwestowanie i Cię kolego zwolnią. Rozmawiałem niedawno z gościem, który jak Ty przeczytał wiele książek o giełdzie, został maklerem- klapa, został doradcą kredytowym-klapa, teraz robi szkolenia w bankach o funduszach. Przyznał się, a jest to człowiek bardzo doświadczony, że te słupki, kreski i inne bzdety nic nie znaczą wobec dostępu do informacji, co dana spółka zamierza. Teorii są setki na inwestowanie, która jest właściwa ? Nie ma takiej !!!! Przestań już opisywać jakie błędy popełniliśmy itp.itd. Naprawdę trudno zrozumieć takich jak Ty na tym forum. Uważam, że jest to rodzaj choroby psychicznej. Normalny, zdrowy człowiek nie interesuje się pieniędzmi innych. UZI siądź przed lustrem i sobie odpowiedz, dlaczego piszesz na tym wątku nie mając akcji ? Chcesz uchronić ludzi przed czym ? Odpowiedź jest prosta, jeszcze wiele razy stracimy i zarobimy na giełdzie, takie jest życie grających na giełdzie. Nieważne czy dysponuje sie 1000 czy 100000 zł. Pisz do nas codziennie ile w danym dniu zarobiłeś. O 8.00 codziennie napisz w którą spółę inwestujesz i jaki będzie zwrot procentowy w inwestycję. Pokaż w końcu klasę tego inwestora za którego się uważasz. To co napisałeś dotychczas wszyscy już to wiedzieli, ale Ty w kółko to samo. To co jutro 8.00 podaj nazwy spółek, na których zarobimy jutro i oczywiście daj "cynk" kiedy wyjść z akcji. I jeszcze jedno podaj adres gdzie mieszkasz, wiadomo po co, gdy stracimy kasę, przyjedziemy podziękować za dobre rady. UZI jesteś takim leszczem jak My. Zwykłym statystycznym Polakiem. Wiem, nie zgadzasz się, ale innej opcji nie ma. Oczywiście znowu napiszesz jakiśobłędny komentarz, ale cóż pozostaniesz zwykłym statystycznym Polakiem. Niczym się nie wyróżniasz, udowodniłeś Nam właśnie to na tym forum.
    Pozdrawiaml, tylko nie zrób sobie krzywdy zwykły ,statystyczy człowieku.
  • Re: Uzi ,jesteś POGARDLIWYM ,BUTNYM...kundelkiem !!! Autor: ~uzi [46.171.151.*]
    Ni a ty jesteś zwykłym statystycznym leszczem :) Uważasz że żeby odnosić sukcesy na giełdzie należy z doskonałą dokładnością wiedzieć w co zainwestować i kiedy. Niestety 90% Ludzi myśli tymi kategoriami nawet ci niby specjaliści maklerzy doradcy itp. ( Przykład twojego kolegi maklera jest jak najbardziej trafny i znakomicie to obrazuje ) Zawodowcy wiedzą że próba przewidzenia zachowań kursów jest szaleństwem, zajmują się tym analitycy, którym i tak w większości przypadków to nie wychodzi. Zastanów się, skoro według Ciebie kluczem do sukcesu na giełdzie jest jakaś tajemna wiedza która pozwoli ci przewidywać ruchy cen, to dlaczego analitycy pracują dla biur maklerskich a nie są miliarderami i nie spędzają wolnego czasu na Seszelach? Odpowiedź jest bardzo prosta: O wiele ważniejsze od próby przewidywania co MOŻE się wydarzyć na rynku, jest umiejętność wychodzenia z rynku, zasady zarządzania ryzykiem i wielkością pozycji oraz znajomość psychologii inwestowania. O psychologii leszczy można bardzo dużo się dowiedzieć właśnie na forum CEDCa. Czytając wasze wypociny można nauczyć się czego absolutnie nie należy robić jeżeli chce się zarabiać na giełdzie.
  • Re: Uzi ,jesteś POGARDLIWYM ,BUTNYM...kundelkiem !!! Autor: ~ni [87.206.165.*]
    Przecież też jesteś leszczem. Rozumiem, Ty jesteś zawodowcem i siedzisz na forum bankiera. Ok, pewnie to Twoje hobby, lub tak jak już tutaj czytałem z tzw. sentymentu. Cóż zarabiaj i ciesz się zyciem, jedyna prośba nie pouczaj innych. Każdy jest kowalem własnego życia. Twoja "misja", jeżeli nic się nie wydarzy do 31 maja jest juz prawie zakończona.
    Trochę samokrytyki nie zaszkodzi Twojej barwnej postaci. Chwilami czytając Twoje wpisy odnosze wrażenie, że priszesz na zlecenie, ale pewnie jestem w błędzie.
    Ni chcesz wiedzieć jaka jest moja misja? Chce żebyś zaczął zarabiać pieniądze i ograbiał tych wszystkich sk***li którzy grają na twoich emocjach i robią wszystko żebyś stracił. Jeśli naprawdę tego chcesz to skontaktuj się ze mną na priv, zakładam maila specjalnie dla ciebie xxxuzixxx@gmail.com Jeżeli nie odpiszesz lub jeśli będzie za dużo spamu ze strony innych forumowiczów CEDC skasuje maila i porzuce forum CEDC. Ok?
    Uzi, dzięki za założenie maila specjalnie dla mnie, ale nie jestem zainteresowany. nareszcie napisałeś coś z sensem, szacun.
    Ok. W takim razie uciekam z forum i nie zawracam już wam więcej głowy. Ni sprubój jednak choć rozważyć że mogę mieć trochę racji w tym że najważniejszym czynnikiem sukcesu na giełdzie nie jest otwieranie pozycji, lecz jej zamykanie, zasady zarządzania ryzykiem ( współczynnik R oraz oczekiwana skuteczność systemu) oraz umiejętne dobieranie wielkości pozycji. Sprubój poszukać czegoś na ten temat, nic Ciebie to nie kosztuje. Ja jestem pewien że jeżeli zrozumiesz te zagadnienia, i dołączysz ich elementy do swojej gry na giełdzie będziesz wyciągał zawsze dodatnią roczną stope zwrotu. Życzę powodzenia i tego byś nigdy już nie musiał siedzieć w takim bagnie jak CEDC.
    Też ,życzę powodzenia.
    Dzięki, pozdrawiam.
  • Re: Uzi ,jesteś POGARDLIWYM ,BUTNYM...kundelkiem !!! Autor: ~CIAPEK [89.72.122.*]
    ''CIAPEK,, - hałłłłłł , hałłłłł , hałłłłłłl ..........
[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.