Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Uzi ,jesteś POGARDLIWYM ,BUTNYM...kundelkiem !!!

Pozwól że pozostawię twoją chamską wypowiedź bez komentarza. Proszę jednak byś nie mieszał pana boga do swoich nieudolnych inwestycji giełdowych. Zauważ że ja NIKOGO nie obrażam, a tylko w sposób kulturalny lecz konsekwentny obrazuje przyczynę utraty pieniędzy przez akcjonariuszy CEDC. Powtórze po raz KOLEJNY! Za waszą stratę nie odpowiada Tariko KNF, Sąd Najwyższy Stanów Zjednoczonych ani nikt inny. To wy dopuściliście do utraty wszystkich pieniędzy, ponieważ zainwestowaliście duże sumy bez żadnego planu ochrony kapitału w razie niepowodzenia. Z tego co obserwowałem przez ostatnie miesiące na CEDC to rynek był bardzo płynny i bez problemu można było z niego wyjść. Ty jednak i reszta "okradzionych" woleliście patrzeć jak trend spadkowy zbliża się do punktu docelowego czyli do zera. Brak jakiejkolwiek reakcji z waszej strony oznaczał że codziennie godzicie się na utratę coraz większych pieniędzy. Obrazem głupoty jest obrażanie teraz innych i szukanie winnych swojej bezmyślności. Współczuje wam jako człowiek że straciliście pieniądze, ale na giełdzie ktoś musi stracić żeby inni mogli zarabiać i dobrze żyć. Wszyscy "oszukani" którzy zainwestowali duże pieniądze na giełdzie pod wpływem impulsu i marzeniach o wielkich zyskach, bez jakiejkolwiek znajomości dotyczącej inwestowania sami skazali siebie na porażkę. To tak jakby chłopak po zawodówce wszedł na salę operacyjną i postanowił robić skomplikowane zabiegi chirurgiczne. Jak myślicie czym by się to skończyło? Najprawdopodobniej zabił by on pierwszego lepszego pacjenta. Wy postępując w taki właśnie sposób uśmierciliście swoje rachunki inwestycyjne. Bluzgi i obrażanie mnie nic wam nie pomoże, a mnie tylko podtrzymuje w przekonaniu że są nikłe szanse na to byście powrócili do zdrowia i zaczęli działać racjonalnie. Mimo to pozdrawiam i życzę sukcesów

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CEDC -32,26% 0,21 2013-04-12 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.