Ludzie gdzie wy żeście byli 2 miesiące temu ???
Trzeba było wczytać się w forum i gówna nie tykać...
Przecież było wiadomo , że zawieszą i w 99% juz nigdy nie odwieszą !
Ciemniaki wierzyli w "dobra dusze" Tarika a teraz amerykanski sad obwiniaja ktory nie mial innego wyjscia jak tylko przybic pieczatke. Nie da sie nawet czytac tej durnoty.
Gówniarze, marsz do seminarium, wyuczie się na księży i nauczajcie ciemnotę w kościołach, przynajmniej tam ktoś będzie słuchał co macie do powiedzenia. O innych też wszystko wiecie. Przynajmniej teraz wiemy, że KNF ani GPW nie ruszy palcem, gdy znajdzie się ktoś z kasą aby przejąć spółkę i wydymać akcjonariuszy. Nie wiem jak Wy, ale ja wstydziłbym się komuś dop..ć, gdy stracciłby kasę, ale jak to u nas w PL większość to banda prostaków i zawistnych ludzi, niestety i wy do nich należycie. ŚMIEJ SIĘ Z KOGOŚ W RODZINIE GDY CHORUJE IDIOTO.
Gielda to nie jest zabawa dla naiwnych i moze to jest dobra lekcja dla ciebie. Chciales wygrac a tu dupa. Za raczke cie tu nikt nie bedzie trzymal a o wspolczucie nie nalegaj.
Ha,ha, ale śmieszne i pouczające. Po prostu przyznałeś mi rację, że należysz do tych naszych polskich prostaków co naśmiewją się z innych. Pewnie nie raz wtapiasz na giełdzie i chodzisz co niedzielę do kościoła, ale naśmiwać się lubisz. Straciłem kasę mówi się trudno, ale w ...ją mnie tacy jak Ty, wcodzą na fora i piszą swoje bzdety z myślą ,że inni biorą ich zdanie pod uwagę. Ja do twojego portfela nie zaglądam, więc od mojego też człowieku bez wychowania trzymaj się z daleka. Nie pouczaj innych, powyżywaj się na rodzinie.
Dnia 2013-05-24 o godz. 18:13 ~ni napisał(a):
> Ja do twojego portfela
> nie zaglądam, więc od mojego też człowieku bez wychowania
> trzymaj się z daleka. Nie pouczaj innych, powyżywaj się na
> rodzinie.
Kretynku, jak nie chcesz zeby do twojego portfela zagladac, to go nie pokazuj na tym ani na inny forum. Proste, wydawalo by sie, nie?
Ale prostaki. Szkoda pisać. Byłem wiele lat na tak zwanym zachodzie i moja Mama, gdy zdecydowałem o powrocie do kraju, mówiła synu w Polsce sie wiele zmieniło, ludzie stali się podli jeden dla drugiego. Nie wierzyłem, ale już 2 lata jestem w PL i faktycznie gdzie nie popatrzę, tam prostactwo. Niewielu Polaków trzyma poziom europejski. A wy się dalej wyżywajcie prostaki. Opluwajcie i śmiejcie się z innych, ale nie dziwcie się gdy pojedziecie na wakacje za granicę, że patrzą na was jak na ludzi z ciemnogrodu. Prostactwo, szkoda tylko waszych dzieci, bo wychowacie ich na takich samych prostych ludzi bez perspektyw. Teraz już możecie pluć ile chcecie.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wasze codzienne zyzki na giełdzie.
Dnia 2013-05-24 o godz. 18:33 ~ni napisał(a):
> Ale prostaki. Szkoda pisać. Byłem wiele lat na tak zwanym
> zachodzie i moja Mama, gdy zdecydowałem o powrocie do
> kraju, mówiła synu w Polsce sie wiele zmieniło, ludzie
> stali się podli jeden dla drugiego. Nie wierzyłem, ale już
> 2 lata jestem w PL i faktycznie gdzie nie popatrzę, tam
> prostactwo. Niewielu Polaków trzyma poziom europejski. A wy
> się dalej wyżywajcie prostaki. Opluwajcie i śmiejcie się z
> innych, ale nie dziwcie się gdy pojedziecie na wakacje za
> granicę, że patrzą na was jak na ludzi z ciemnogrodu.
> Prostactwo, szkoda tylko waszych dzieci, bo wychowacie ich
> na takich samych prostych ludzi bez perspektyw. Teraz już
> możecie pluć ile chcecie.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za
> wasze codzienne zyzki na giełdzie.
PROSTAK TO SAM JESTEŚ - DO BUDY BURKU NIE UBLIŻAJ DRUGIM BO SŁOMA Z BUTÓW CI WYSTAJE , masz szczęście że mam dobry humor bo bym ci wiązanke posłał za to cwaniactwo....
Czekam Matole na tą wiązankę. Prostaków bronisz ? Czyli sam nim też jesteś. Do psa ludzi się nie porównuje gówniarzu. Ale od kogo ja wymagam ? Banda gówniarzy dorwała się do klawiatury i wyzywa innych. Nikogo nie zaczepiałem, tak jak wy dzieci na tym forum robicie. Gdyby wasze matki i ojcowie wiedzieli, jakie wiązanki ślecie ludziom, a pewnie chodzą do kościoła, to usłyszałbyś Ty wiązankę. Brak szacunku Matole króluje w Polsce i nic się nie zmieni, będzie jeszcze gorzej. A z tą słomą z butów to nie do mnie, ja nie wyjeżdżam na weekend z Wawy jak większość samozwańcczych napompowanych "warszawiaków". Nic nie mam do ludzi wychowanych i mieszkających na wsi, większość to super ludzie, ale przebierańców takich jak Ty Matole nie znoszę. Poza tym nick Ci ubliża, nie masz szacunku do własnego ego, więc nie ma co wymagać, że nie masz wobec innych.
Jaki szacunek można mieć do hazardzisty, biedny ciołku? Podpowiadam, że taki sam jak do drobnego pijaczka, bazarowego cwaniaczka czy leminga, słoika warszawskiego. Nie mam szacunku i mieć nie będe. Poza tym "najsampierw" sam wyciągnij belkę z własnego oka, to później będziesz mógł w miarę wiarygodnie pouczać innych. Taka dobra rada...
Dnia 2013-05-24 o godz. 22:10 ~ni napisał(a):
> Czekam Matole na tą wiązankę. Prostaków bronisz ? Czyli sam
> nim też jesteś. Do psa ludzi się nie porównuje gówniarzu.
> Ale od kogo ja wymagam ? Banda gówniarzy dorwała się do
> klawiatury i wyzywa innych. Nikogo nie zaczepiałem, tak jak
> wy dzieci na tym forum robicie. Gdyby wasze matki i ojcowie
> wiedzieli, jakie wiązanki ślecie ludziom, a pewnie chodzą
> do kościoła, to usłyszałbyś Ty wiązankę. Brak szacunku
> Matole króluje w Polsce i nic się nie zmieni, będzie
> jeszcze gorzej. A z tą słomą z butów to nie do mnie, ja nie
> wyjeżdżam na weekend z Wawy jak większość samozwańcczych
> napompowanych "warszawiaków". Nic nie mam
> do ludzi wychowanych i mieszkających na wsi, większość to
> super ludzie, ale przebierańców takich jak Ty Matole nie
> znoszę. Poza tym nick Ci ubliża, nie masz szacunku do
> własnego ego, więc nie ma co wymagać, że nie masz wobec
> innych.
BYC MOŻE GNOJKU JESTEM STARSZY OD TWOJEGO OJCA - TAK ŻE SPOKOJNIE TROCHE POKORY I MYŚL CO PISZESZ DZIECIAKU A GUMOWCE SOBIE KUP NA JAKIMŚ JARMAKU PRZYJDZIE JESIEŃ BEDZIESZ MIAŁ JAK ZNALAZ !!!!