Ja mam dwie zasadnicze wątpliwości:
1. Czy spółka nie działa na szkodę akcjonariuszy?
2. Czy o takich zmianach, jakie zachodzą w spółce nie powinni decydować/współdecydować WSZYSCY akcjonariusze.
Ja mam dwie zasadnicze wątpliwości:
1. Czy spółka nie działa na szkodę akcjonariuszy?
2. Czy o takich zmianach, jakie zachodzą w spółce nie powinni decydować/współdecydować WSZYSCY akcjonariusze.
Ludzie Wy bredzicie, jesteście jak małe dzieci we mgle. Życzę powodzenia i sukcesów w procedurze pozwu zbiorowego, czy chociaż ktoś z Was ma jakiekolwiek doświadczenie praktyczne na takiej ścieżce prawnej. Z tego co piszecie widac, przepraszam za wyrażenie, że pojęcia nie macie o czym mówicie.
Rozumiem, że sporo umoczyliście i jak to przysłowie mówi "tonący brzytwy się chwyta' ale zadajcie sobie jedno podstawowe pytanie, czy przed zainwestowaniem w akcje CEDC sprawdziliscie grunt, na który wstąpiliscie? Giełda niestety w dzisiejszych czasach mało ma wspólnego z rynkiem kapitałowym w klasycznym tego słowa rozumieniu, jest również narzędziem dla różnej maści "biznesmenów", którzy stali sie milionerami w kilka miesięcy. Czy tak naprawdę trudno to Wam zrozumiec?
Masz rację.To nie pierwsza i nie ostatnia spółka która ogołociła z pieniędzy akcjonariuszy. Zastanawia mnie tylko kto teraz kupuje tą makulaturę tysiącami. Przecież z rana brali po26 groszy a teraz jest 21 i leci jak kamień !!!