Ja tez moge sie spotkac i jestem za stracilem 35tys zl od samego poczatku rusek wiedzial ze tak bedzie to bylo celowe i nie odouszcze mu tego a te 0.06centa niech se wsadzi 4litery
Ja straciłem 10 000, pewnie to niezbyt dużo, ale...zawsze coś ( 4 garnitury ) i jakoś nie moge zrozumieć, co się tutaj stało... Trochę zostałem wyciulany i jeszcze wqrwiony przez naganiaczy. Zstanawiam się, czy jest możliwe takie zachowanie, któe doprowadzi do anulowania akcji... Logicznie nie. Niech mnie ktoś wytłumaczy, dlaczego ma nie być wezwania??? G... mnie obchodzi jakieś odszkodowanie 0.20. Przeciez gdyby każdy tak robił, to z giełdy by ludzie pouciekali.
Bo odpowiadamy przed prawem amerykanskim, tylko obrot odbywa sie na prawach polskich, to jak wezwanie po 20 gr, zloty to dobrze opisal w watkach na dole
Nie myl wezwania na skup akcji z oferta Tatarai jego centami. Ponizej Ci czlowiek napisal, co dostal w odpowiedzi na swoj list. Fundy siedza cicho, tylko mali zesrani przez takie wlasnie bzdury, ktore piszesz.
32k PLN jestem spokojny, ale to dlatego, że jeszcze szok nie minął. Przeklinam dzień, w którym zainwestowałem w tą spółkę. Chętnie się przyłączę do pozwu.
Ja 20 tysiakow, i nie oddam moich akcji, siedzę do końca :)))
Pir.d.o.lony Rusek
A babcia mówiła najgorszy Niemiec leprzy od najleprzego Dudka, teraz wierze
w cedc jest ponad 10 pr.naszych ofe.cal;kim mozliwe ze chlopcy sie dopiero obudzili i oddaja juz za darmo kosztem jak zwykle emerytow a sami biora 50 tys miesiecznie.nic dziwnego ze chca to dziadostwo rozgonic.to nawet amatorzy nie byliby tak stratni jak ci z ofe
No to ja chyba jako nowa osoba na tym forumstraciłam najwiecej... tez czekam na rozwój sytiuacji Długo czytam wasze wpisy i jestem w szoku. dołaczam sie do pozwu...