Dziś sprzedałam na otwarciu. Wytarłam buźkę i przełknęłam.
Straciłam prawie 9 tys.
Trochę mam do przodu u Kulczyka a reszta kaszana. KGHM mi się prawie wyzerował. Oby tu nie było niespodzianki.
na moje oko wkradl sie tobie za duzy luzik w poczynania ,udalo sie tobie ladnie wstrzelic przed swietami i za pewnie sie poczulas,tez tak mialem 14 miesiecy temu przeznaczylem 50k w zl na portwel podzielilem rowno tvn,sniezka,oponeo,i astarta po 3miesiacach poczulem sie za pewnie i zaczelem kombinowac przed dss udalo sie uciec ale zlapalo mnie pbg haha i do dzis odrabiam a bylo tak ladnie na dzis tylko oponeo dalo by minus .Wiec nauczka z tego taka kupic stabilne spoly i poczekac 2-3 lata skakanie gowno daje.
Miałem pare dni temu napisac Ci powtarzane przez Ciebie słowa:
"Kupuje sie gdy kurs rośnie a sprzedaje gdy cena spada"
ale nie chciałem byc namolny ;-)
A zona mowila nie kupuj tej spolki bo na alkoholu nie zarobisz!!!no i masz babo placek!!! jak ja jej powiem ze przewaliłem 40 % toz to szok!!!!!pozdro dla wytrwałych ja już wysiadłem i dziekuje!!!!!
Nie szkoda Wam pieniędzy? Tracicie podwójnie, płacąc biurom maklerskim prowizję i jeszcze tracąc na niekorzystnych kursach akcji. Na giełdzie, szansę na zarobek mają tylko wytrawni gracze, reszta jest „mięsem armatnim”. Wasze postępowanie mogę zrozumieć tylko wtedy, jeżeli inwestowanie traktujecie jako zabawę, a zainwestowane pieniądze nie będą Wam potrzebne w najbliższym (nieokreślonym) czasie do życia, w przeciwnym razie to jest HAZARD.
Pomyślcie, ilu Was tu jest, i gdyby każdy zamiast tracić swoje pieniądze na giełdzie, przyłączyłby się do perspektywapracy.pl. Z taką ilością gotówki i Waszymi możliwościami można by podbijać Świat (otworzyć niejedną firmę, w której znalazłoby zatrudnienie wiele osób), a Wy realizowalibyście swoje marzenia i potrzeby.
Pomyślcie nad tym – perspektywapracy.pl