• Do PIACHU Autor: ~Analityk [46.112.35.*]
    niestety Bomi idzie
  • Re: Do PIACHU Autor: ~rankor2 [78.28.33.*]
    Bardzo odkrywcza, świeża i odważna myśl... ;-D

Ttylko ten czasownik nie bardzo tu pasuje.
    Bo żadne "idzie", tu jest nurkowanie lotem koszącym...;-D
    Ale prawdą jest, ze z prawej rośnie wolumen (ciekawe, jak wielki jest ten ukryty?) i przybywa chętnych do pozbycia sie przed świętami coraz mniej świeżego bomijajeczka...
    Bomopodaż rośnie i w końcu kolejny raz bomitsunami zaleje tych nielicznych po lewej... ;-D
    z lewej - kilkunastu, z prawej - ponad pięćdziesięciu...
    Nieciekawie to przed świetami wyglada...
    No i jeszcze ten artykuł w "Parkiecie"...

Tyle razy to już tu przerabiano, a wciąż jest tylu naiwnych kracowatych specjalistów od defektów stycznia, hehepłaczkowatych wspominaczy dobrych bomiczasów i zdesperowanych bominaganiaczy w stylu bomiklopsika-j23, który ma różne "słuchy" czy cynicznego pseudointelektualisty trzymajacego bomi od 14 zeta jak bomikicius... ;-D

Zwłaszcza ze jak znowu jakiś nius spowoduje kojejne pęknięcie bomiskorupki zbudowanej z bomiiluzji, to bomisiarkowodorek znów zniechęci potencjalnych naiwnych... ;-D

A zostało już tylko krótkie odliczanie: 0,02.... 0,01... ;-D
  • Re: Do PIACHU Autor: kracy [89.78.48.*]
    Rankor liczysz swoje straty na calatravie ?.....

Tak mi przykro :-)
    Musiałbym być takim bomifrajerem jak ty, by siedzieć w nieskonczoność tam, gdzie nie zarabiam...;-D

Ty wtopiłeś na bomi, na boryszewie, na calatrawie i zwłaszcza na polecanym tak onegdaj polimexie...;-D

Niczegop się przy mnie nie nauczyłeś, choc podkradałas moje posty in usiłowałeś nimi szpanować na forum... ;-D

Ale lubię, jak wyłazisz norki...;-D
    Przytoczyć ci znowu twoje posty?...;-D

tobie nawet butów bym nie dał do pastowania, bo pewnie byś podeszwy wypastował... ;-D
  • Re: Do PIACHU Autor: lew191 [87.207.61.*]
    Stracił na Calatravie ? A niech mu tam.
    Bomikiciuś, donosicielu na userów z forum, nie ciesz się, nie straciłem. ;-D
    Musiałbym byc takim geniuszem inaczej jak kracy i ty który na bomi zjechał z 14 zeta!!

Ale pasujecie do siebie...;-D
    Dwóch megazarobionych na bomi...;-D
  • Re: Do PIACHU Autor: lew191 [87.207.61.*]
    Mam w głębokim poważaniu twoje inwestycje.
    A ja mam w jeszcze głębszym poważaniu twoje poważanie... ;-D
    Zjadałem cię śmiechem jako bomiwtopionego frustracika od 14 zeta, infantylnego grafomana, ktory nigdy nie umiał merytorycznie rozmawiac o bomi ani przyznac się do swej bomiporażki...;-D
  • Re: Do PIACHU Autor: ~Bomi [178.43.132.*]
    CO to za głupek, który za 10 zł chce zaniżyć kurs o 25%
  • Re: Do PIACHU Autor: ~HEH [178.43.146.*]
    Nie wiem czy pamiętacie ten komunikat

"Sąd Rejonowy w Gdańsku wydał postanowienie o zmianie trybu upadłości Bomi z układowej na likwidacyjną. Zmiana trybu nastąpiła na wniosek zarządu spółki i była konsekwencją niepozyskania inwestora, który zapewniłby dalszy rozwój"

Aktualizacja: Otrzymaliśmy komunikat od Bomi w upadłości likwidacyjnej. Oto jego treść: "Spółka informuje, że zmiana trybu prowadzenia postępowania upadłościowego BOMI na likwidację nie ma wpływu na funkcjonowanie naszych sklepów franczyzowych. Sklepy te będą nadal funkcjonować pod marką BOMI i RAST. Wskazujemy, iż jesteśmy odrębnym podmiotem prawa handlowego."

źródło: http://m.trojmiasto.pl/news/To-juz-koniec-marki-Bomi-n66872.html

Firma zatem funkcjonuje
  • Re: Do PIACHU Autor: ~Mar [77.95.51.*]
    a jaką widzisz tu sprzeczność, sklepy działają na zasadzie franczyzy a ten kto je prowadzi jest odrębnym podmiotem od bomi
  • Re: Do PIACHU Autor: ~bomis [212.106.17.*]
    Wniosek o zmianę upadłości na układową to tylko kwestia czasu.
    Będzie mega zarobek.
    Mam to po 3 gr.
    Powodzenia
  • Re: Do PIACHU Autor: ~wojtek [31.174.87.*]
    właśnie tak się robi kasę w tym państwie ,odbierają za grosze akcje od przestaszonych ludzi,którzy czytają na forum pierdoły,psychologia tłumu działa a później wracają na giełdę z innym kodem i wszyscy są szczęśliwi,a pan prezes zadowolony....
[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.