na depende już ncic sie nie wydarzy, zapraszam na intakusa, nowy inwestor układ za pasem i zmiana profilu działalności, no i wszystko przed nim, poczytać , posprawdzać, ...pozdrawiam
Witajcie szydercy po "przedłużonym" weekend'zie ;-) Co tu się dzieje ? Zacząłem dziś czytać to co "spłodziliście" od piątku do dziś i jestem zdumiony !? Coś się wydarzyło nowego ? Dlaczego wycena akcji jest na tak niskim poziomie ? ;-)) Tak dla ścisłości mam kilka akcji Dependa i nie sprzedam ich poniżej 1 zł. Przecież tu będzie kosmos, dzida, rakieta no i odpał ! (oczywiście jest to moja subiektywna, wyssana z palca, wywróżona opinia i proszę się nią nie sugerować przy podejmowaniu decyzji !)
Było tu tak miło, jednak już nawet pożartować nie można, tylko merytoryczna dyskusja...
Pozdrawiam i życzę wielu pozytywnych wrażeń !
P.S.
Czas zainwestować w "garaż", który wczoraj podał piękne info, które było przedmiotem oceny i przeglądu przez biegłego rewidenta. (nie Depend)
kierowniku jaki garaż??
co ty sobie wyobrażasz?
albo będą twoję posty postami merytorycznymi
albo...
sprawa znajdzie się na wokandzie.
ps.masz natychmiast sprzedac akcje bo podobno jak mówiłeś przez ciebie nie może kurs iść do góry
inaczej sprawę zgłosze do KNF
pozdrawiam również
Nie mogę napisać Ci jaka to spółka. "Garaż" to moje prywatne, pieszczotliwe określenie na inną spółkę ( nie FLUID i nie DEPEND ;-))) ), która nie ma podpisanej umowy na kredyt w wysokości 200 mln $. Jest malutka (wg. mnie) i jej planowane zyski liczone są w mln. ale złotych. Zatem to pikuś przy Dependzie.
P.S.
A akcje Dependa sprzedam, jak ich cena osiągnie co najmniej 0,34 zł wtedy to dopiero będę na "+" 5 zł. ;-)))))
mam w ....wasz kredyt, trzeba chyba nie mieć rozumu, żeby się na to nabrać. bo niby czemu jakaś śmieszna spółeczka bez majątku ma dostać takie pieniądze, he, o intakusa mi chodzi, poczytaj, to może odrobisz hehe
ano dlatego, ze potrafila przedstawic biznes plan wraz z listami intencyjnymi na zakup konkretnych nieruchomosci i stoi za tym człowiek ktorego roczny przychód klaruje sie w granicach 600mln zł, a dorobił sie tego na farmaceutyce.
zobacz ile kasy spolki dostaja z PARPu
wiesz co sie ostatnio dzieje na spolka farmaceutycznych?
to jest żyła złota bo w porównaniu do zachonich krajów nie mowiac juz o USA ludzie nadal nie wydaja tyle kasy na leki co tam.
wiesz co sie
> ostatnio dzieje na spolka farmaceutycznych?
to jest żyła
> złota bo w porównaniu do zachonich krajów nie mowiac juz o
> USA ludzie nadal nie wydaja tyle kasy na leki co tam.
NO,
SZKODA,ŻE NIE WYDAJĄ.
ZA MAŁO CHORYCH W POLSCE?.
WIDZĘ ,ŻE BARDZO Z TEGO POWODU UBOLEWASZ.
MAM NADZIEJĘ ,ŻE TY I TWOI NAJBLIŻSI BĘDĄ WYDAWAĆ CORAZ WIĘCEJ.