Przecież widać ewidentnie, że ktoś gra na tym papierze - bo co to za cudo-mleczarnia?
wczoraj jazda do góry - podjarani złożyli zlecenia na 0,45 - 0,47 to im się poda w odpowiednim momencie i znów jazda w dół do 0,27 tym razem?
Oddawajcie grubemu puki czas - prawda będzie po 12 marca - jak znów o miesiąc Włoski bank przedłuży agonię Włoskim przedsiębiorcom - czemu nie przedłużą im kredytu jak każdej normalnej firmie o 12 miesięcy? czyżby wiedzieli w BANKU coś więcej niż Wy?
tak wiedza ze głupoki pisza na formum o spadku do 0 27 daltego nie daja jak beda pisac o 2 zl to im przedłuza ty tez cudo nie jestes skoro głupionpiszesz
Wygląda jakby miał jeszcze podrożeć , jest taka zasada , wg niej został skonstruowany Stochastic, jeśli kurs trzyma się przez dłuższy czas w górnej części przedziału cenowego to prawdopodobnie urośnie. A u nas męczy 55 gr i nie spada znacząco , więc się przebije i coś tam wzrośnie
Dnia 2013-03-13 o godz. 10:04 ~zorro2 napisał(a):
> Wygląda jakby miał jeszcze podrożeć , jest taka zasada , wg
> niej został skonstruowany Stochastic, jeśli kurs trzyma się
> przez dłuższy czas w górnej części przedziału cenowego to
> prawdopodobnie urośnie. A u nas męczy 55 gr i nie spada
> znacząco , więc się przebije i coś tam wzrośnie
Macie rację, to co napisałem jest dla rynków płynnych , a u nas ktoś walnie 2 kloce po 100 tys papierów i zwali kurs o 10% albo jutro podciągnie do 55gr jak będzie miał ochotę . W sumie żadna analiza się nie przyda. Faktem jest , że wyniki wyglądają lepiej, ale nie cały czas nie powalają z nóg
Ja na plusie dopiero przy 2,90 zł
Ale nigdzie mi sie nie spieszy
w banku takie % , ze nie mam alternatywy
a jak ruszy na dobre mleczarnia to i 6 zł bedzie mało