• Do piszących na tym i innych forach Autor: ewakozikowska [89.22.34.*]
    Drogie Panie i Panowie.

Pragnę "podziękować" wam, za niszczenie reputacji spółki OEM.
    Motywujecie mnie tym samym do dalszej pracy na jej kurs i działania aby przynosiła ona przychody, dochody i zyski.
    Nie macie zielonego pojęcia o obecnym świecie, a robicie z siebie „guru giełdy”.
    Tymczasem jesteście równi wróżbicie Maciejowi, który jak sam twierdzi, zna perfekcyjnie przyszłość świata.
    Będąc akcjonariuszami spółki akcyjnej nie korzystacie z narzędzi jakimi są:
    możliwość zadania pytania spółce,
    możliwość spotkania się na WZA,
    możliwość przyjazdu do Suwałk i sprawdzenia jak faktycznie ma się spółka.

Aby troszkę przybliżyć wam jak to działa powiem tak:
    pisząc o tej spółce śmieć, gówno, pisząc więcej niż wiecie, wpisujecie się w historię Internetu, a ten nie zapomina.
    Te słowa pozycjonują się w google-u.
    Klient, franczyzobiorca, który chce stać się nowym sprzedawcą i pomóc przynosić większe dochody - wchodzi i widzi, to co wy pod wpływem emocji wróżbity wypociliście.
    Dziękuję wam za to i życzę wysokich zysków - proszę kupcie inny walor.
    Jakie trzeba mieć pojęcie o giełdzie żeby kupić akcje, a potem mówić o spółce źle, lub wypowiadać się nie mając pojęcia o czym się mówi, tylko po to aby szkodzić. Dojrzałość godna pudelka, a nie giełdy inwestora.
    Osobom obiektywnym, wnikliwym i skłonnym do wymiany myśli i współpracy dziękuję i pozdrawiam.

• do ewakozikowska Autor: dario344444 [193.200.47.*]
    proszę w takim razie wyłuszczyc sytuacje spółki tym którzy maja o niej złe zdanie
    MA PANI OKAZJĘ!
    p.s
    nie wszyscy mogą jechać do Suwałk:)
  • Re: do ewakozikowska Autor: dario344444 [193.200.47.*]
    jeśli pani tego nie zrobi to będzie jasnym sygnałem na to że ma pani (i firma)gdzieś ,,małych,,
    z poważaniem
    sceptyk
  • Re: do ewakozikowska Autor: analytyk [37.30.119.*]
    każdy ma trochę racji,
    -zarządowi zależy aby spółka miała wizerunek i nie była szykanowana, bo net zapamiętuje, zaś czarny PR jest nie wskazany dla pozyskiwania kontrahentów, klientów i franschyzobiorców.
    -drobych inwestorów nie interesuje zwiedzanie Polski, zaś wyniki operacyjne, które są filarem działaności i mają wpływ na dobry kurs, na co zarząd i główni udziałowcy również mają w dwojaki sposób wpływ:
    1) buy back,
    2) kupno akcji na extremalnie niskim kursie, wówczas nie ma lepszego PR jak wiara zarządu w spółkę i personalne własne nabycie.
    Spółka wyemitowała akcje po 1,00 pln, to jaki problem nabyć po 0,25 ponownie po ponad roku.
    tyle mojej opinii
  • Re: do analytyk Autor: ewakozikowska [89.22.34.*]

Bardzo dziękuję za bezcenne rady lub też punkty co powinien zrobić lub co było by dobre dla PR.

Niszczenie opinii naszej spółki nie zachęca do odkupu (czy to nie wy piszecie że ta spółka to śmieć?), a potencjalnych klientów z pewnością nie zachęci do skorzystania z naszych usług.

Informacje o spółce można zdobyć niekoniecznie jadąc do Suwałk. Można wstąpić do jednego z naszych biur ( choć ostatnio jesteśmy bardzo zajęci, trwa sprzedaż sezonu i ma ona decydujący wpływ na to ile zarobimy na koniec 2013 roku). Może warto zapytać wszak prawie wyłącznie zadowolonych klientów oraz oddziałów które nadal codziennie rano, w dzień i w nocy pracują na obroty i przychody tej spółki. Proszę nie zapomnieć się przedstawić.

• Re: do ewakozikowska Autor: ewakozikowska [89.22.34.*]
    Rozumiem, że do Suwałk daleko jest w wielu miejsc w Polsce, ale Pana IP jest kilka godzin jazdy.
    To śmieciowe forum nie będzie dla mnie miejscem do rozmów o firmie. Proszę albo skorzystać z ustalonych form kontaktu, albo zdecydować się na zakup innego waloru - wybór jest szeroki.
    Zdecydowałam się wypowiedzieć z imienia i nazwiska - a Pan NIE - wyłącznie z powodu tego, że wypowiedzi pisane na tym i innych forach szkodzą spółce, a nie ma żadnych instrumentów aby temu zapobiegać.

zgadzam się ,to forum to śmietnik ale nic by sie nie stało gdyby pani zechciała napisać choć w kilku zdaniach o strategii i planach firmy ,wiem że można wysłac maila z zapytaniem lecz nie oto chodzi,CHODZI O PODEJŚCIE DO AKCJONARIUSZY!, nie każdy z forumowiczów to kanalia i jeśli zależy pani choć trochę na wizerunku to proszę to przemyśleć
    p.s
    nikt nie każe pani pół dnia spędzać przed komputerem:)
    z poważaniem
    sceptyk
    Czyli jak już ustaliliśmy: to forum to śmietnik.
    Pan mnie prosi o wytarzanie się w śmietniku ?

to sie tyczy przede wszystkim . niezarejestrowanych ,ludzie zarejestrowani z reguły trzymaja pewien poziom i nie wylewaja pomyj,poza tym jaki by to był efekt wizerunkowy!!
    Ad prośby o: "proszę w takim razie wyłuszczyc sytuacje spółki tym którzy maja o niej złe zdanie"
    Chętnie odpowiadamy na pytania napływające do spółki w konkretnych kwestiach. Jednakże podejmowanie polemiki, na abstrakcyjnym poziomie ogólności poprzez komentowanie anonimowego "złego zdania" w dodatku opartego na wyssanych z palca domysłach, uważam za kompletną stratę czasu. Przerzucanie się argumentami typu: "ja uważam, że spółka jest zła", a "ja uważam, że spółka jest dobra" to poziom przedszkola i nie dam się wciągnąć w taką nic nie wnoszącą paplaninę na forum.
    Z ogólnych kwestii mogę tylko dodać, że gdy spółka dopnie temat zakomunikowany w kontekście listu intencyjnego, ilość informacji będzie dużo większa. A turystyka? Cóż można się skupić na stagnacji, albo cieszyć oczyszczeniem rynku i wprowadzać nowe narzędzia aby polepszyć pozycję w nadchodzącym sezonie. Na tym chciałabym zakończyć swój udział w polemice zapraszając do kontaktu z zarządem.
    chodziło mi tylko o sporadyczne wpisy dotyczące wyników ,strategii itp.,rzadna firma tego nie robi a powinna czasami pojawić się na forum EFEKT WIZERUNKOWY WG. MNIE BYŁBY SPORY
    i tak na zakończenie,na forum StockWatch pisuje czasami p.J .Korczak z zarządu i to jest dobre
  • Re: Do piszących na tym i innych forach Autor: spekulant24 [178.36.121.*]
    Ewka, a Ty kim jesteś? Nie chce mi się sprawdzać, kimś z OEM ?

Napisałaś:
    Będąc akcjonariuszami spółki akcyjnej nie korzystacie z narzędzi jakimi są:
    możliwość zadania pytania spółce,
    możliwość spotkania się na WZA,
    możliwość przyjazdu do Suwałk i sprawdzenia jak faktycznie ma się spółka.

Wiesz ile maili wysłałem do Zarządów spółek akcyjnych, na większość nie dostałem odpowiedzi. Jeden gigant nawet stwierdził, że popełniłem przestępstwo kontaktując się z Zarządem spółki akcyjnej :-)

Piszesz, o jakimś IP śmiesznym. Facet jedzie z prepaidu - oj przepraszam transik - , więc skąd wiesz skąd rzeczywiście nadaje ?

A teraz troszkę przybliżyć jak słabi marketingowo jesteście powiem Ci jak to działa, i miast udzielać się na mało opiniotwórczym forum.bankier.pl weź się Ewka do pracy i wypromuj OEM.

Jeżeli wpisujesz w wyszukiwarce OEM, ostatnie miejsca, ostatniemiejsca.pl itd. i otrzymajesz wynik w postaci "śmieć, gówno, syf" znaczy, że polegliście marketingowo. Nie jesteście w ogóle wypozycjonowani, więc weźta się do roboty ino mig.

"Klient, franczyzobiorca, który chce stać się nowym sprzedawcą i pomóc przynosić większe dochody -"

Ewka, czy jak kupujesz Colę w sklepie, sprawdzasz najpierw jej notowania na giełdzie, a następnie przeglądasz fora internetowe, czy ktoś nic złego na jej temat nie napisał.
    Dla klienta, franczyzobiorca liczy się kasa, więc póki najgorszy syf daje mu zarobić, nie będzie patrzyć na opinie wystawianą w internecie. Proste. Jeśli nie wiesz o czym piszę, zmień profesję.

OEM zdecydował się wejść na NewConnect, czyli rynek gdzie często dochodzi do manipulacji. Kurs OEM został ewidentnie zmanipulowany, podejście powyżej 4 złotych i zjazd na 23 grosze.

Co powiesz inwestorom, którzy kupowali akcje po 3 złote i widzą teraz 23 gr na spółce ? Wiesz co by było gdybym to ja kupił akcje po 3 złote i widział kurs 23 grosze ? Prokuratura już by badała transakcje na kursie.

Jeżeli wy w OEM nie potraficie rozróżnić kursu akcji od działalności gospodarczej to przykro mi bardzo.

Coś Ci napiszę, kurs akcji niekoniecznie musi odzwierciedlać faktyczną sytuację w spółce. Zapisz to sobie.

A teraz moje pytanie. Czy Zarząd OEM nie widzi nic niedorzecznego w tak drastycznym spadku notowań ? Czy zamierza złożyć wniosek do GPW o zawieszenie notowań w związku z podejrzeniem o manipulację ?

Pozdrawiam,

Weź się Ewka do roboty zamiast pisać na forach, może ktoś całe oszczędności stracił na waszej spółce.
  • Re: Do piszących na tym i innych forach Autor: sebaa5 [91.123.176.*]
    Nie masz racji

"Ewka, czy jak kupujesz Colę w sklepie, sprawdzasz najpierw jej notowania na giełdzie, a następnie przeglądasz fora internetowe, czy ktoś nic złego na jej temat nie napisał.
    Dla klienta, franczyzobiorca liczy się kasa, więc póki najgorszy syf daje mu zarobić, nie będzie patrzyć na opinie wystawianą w internecie. Proste. Jeśli nie wiesz o czym piszę, zmień profesję. ">>>> ja właśnie wszedłem tu szukając info na temat franczyzy wpisałem ostatniemiejsca.pl i gdy google podpowiedziało mi drugie słowo "oszuści" to sprawdziłem to i każdy inny rozgarnięty potencjalny franczyzobiorca też tak zrobi. Liczy się kasa ale nie zapominaj że otwarcie lokalu w np. galerii to umowa na rok lub dwa , czynsz w euro, za wszystko odpowiadasz ty bo Ty jesteś najemcą nie ostatniemiejsca wieć warto jednak przeczytać co się w spółce dzieje, opinie pracowników etc. spólka zbankrutuje a ten dla którego wg ciebie liczy się tylko kasa zazwyczaj odpowiada za swoje długi całym majątkiem bo większosć tych firm to jednoosobowa działalnośc czy spólki cywilne. To nie jest takei proste jak Ci się wydaje.

Oczywiście nie neguję prawa do własnej subiektywnej opinii o firmie nie zamierzam jej bronić bo jej nawet nie znam, odniosłem się tylko do tego że KOMPLETNIE nie masz racji w kwestii tego co może zrobić potencjalny franczyzobiorca.

Teraz zerknąlem na kurs akcje, kilkanaście lat temu trochę inwestowałem i powiem tyle że trzeba być frajerem aby patrząc na obroty nie widzieć że coś tu nie "hallo". Jak ktoś jest frajerem to może obwiniać tylko siebie jeśli się kompletnie na niczym nie zna to niech idzie do kasyna szybciej zarobi/pozbędzie się kasy.

Co do firmy jak już pisałem tak sobei pomyślałem aby trochę zdywersyfikować obecną działalność i wejść w coś nowego stąd trafiłem na ostatniemiejsca i kilka innych firm i zacząłem czytać opinie. Opróćz tych opinii tutaj od nawiązania współpracy z ostatnimimiejscami odstrasz ich strona. Ta strona to dramat, prowadzę działalnośc głownie w necie od 7 lat a internautą jestem od 1996 roku i trochę o funkcjonalności mogę powiedzieć. Jeśli ktoś z zarządu tu zagląda to niech się nie dziwi że im sprzedaż siada bo jak ma nie siadać skoro główny kanał sprzedaży wygląda własnie tak. Forum jest ok i to pewien ewenement na takich stronach wiec podejrzewam że to ono ciągnie całą sprzedaż i facebook.Dodałbym do forum jeszcze jakieś galerie, opinie o hotelach itd. przez to strona "sama się" będzie pozycjonować. Poza tym nazwa firmy wskazuje na oferty last minute wieć nie ma się co nastawiać na przedsprzedaż tylko skupić właśnie na tym. Stworzyć bazę klientów którzy np. gotowi są czekać do ostatniej chwili w zamian licżąc na korzystną cenę i puszczać im np. mailing przed zadeklarowanym przez nich terminem urlopu. takiej oferty "szytej na miarę" nikt nie ma. Każdy agent ma dostęp do tej samej bazy czy to merlinx czy innej i zalewa na swojej stronie klienta milionem śmieciowych ofert, dlatego ludzie wchodzą na wasze forum bo maja wybrane te z korzystną ceną. Polak jest oszczędny wieć wg mnie jest skłonny podać termin urlopu i czekać do ostatniej chwili na ofertę którą mu przedstawi biuro kilka dni przed urlopem. Jak będzie zadowolony to wróci. ci którzy lubią pewność zazwyczaj wybierają pewne biura i salony firmowe ew. zakupy na stronie operatora i płatność kartą bo mają cashback. Po co ktoś ma kupić w przedsprzedaży wczasy z tuia w biurze ostatnich... skoro może kupić w biurze tuia zwłaszcza że ma ich więcej albo na stronie tuia bo oni mają taki dziwny system zę sami sprzedają taniej niż agenci :D ? Ceny są wszędzie takie same(za wyjątkiem tuia) bo za rabaty są kary o dziwo UOKiK tutaj zmowy cenowej nie szuka no bo lepiej wklepać w wyszukiwarkę klauzule abuzywną ukarać 100 sklepów internetowych których nei stać na obsługę prawną niż się biurami podrózy zając.

Zróbcie coś z tą stroną bo upadniecie na samo dno o ile zbycie tych akcji nie miało na celu odkupu ich po znacznie niższej cenie w co wątpię.

Na stronie jest dyrektor regionalny dla kilku woj. a dla reszty nie ma nic , żadneog kontaktu itd. przecież możńa napisać że sylwester czy jak mu tam jest przedstawicielem do kontaktu z potencjalnymi franczyzobiorcami a nie że na rejon x bo innych rejonów nie ma ew. ich przedstawiciele zmarli bo patrząc na stronę innego wyjaśnienia nie znajduję.

Kurs akcji zniechęca do współpracy bo nikt nie weźmie na siebie ew. bankructwa.Franczyzobiorca wnosi opłatę, musi wyposażyć biuro i podpisać, często bardzo długą, umowę najmu na lokal. Za duże ryzyko wg mojej subiektywnej opinii więc z jednym się zgadzam z poprzednikiem trzeba się wziąć do pracy zwłaszcza nad tą nieszczęsną stroną internetową i jej pozycjonowaniem zamiast się kopać z kimś kto ma może 100 akcji i nadmiar czasu więc trolluje.
    Do tego ta strategia która być może na terenie dwóch województw się sprawdziłą ale w reszcie kraju marka jest mniej znana i potrzebne są jakieś nowe pomysły. Jak inwestor będzie widziąl kreatywność,wzrost sprzedaży to i akcji dokupi a nie będzie po forach marudził. Teraz wejdzie na stronę, zastanowi się czy on by tam wycieczke wykupił, zrobi w tył zwrot i sprzed akcje.

No chociaż są jeszcze "inwestorzy frajerzy" taki nie wpadnie na to aby wejść na stronę, zoabczyć jak wypozycjonowana, poczytać opinie klientów tylko patrzy taki tłuk na sam wykres i podejmuje dane na podstawie tego co w internetowym poradniku pod hasłem "analiza techniczna " znalazł :D a później płacze. Dla takich ludzi chcących się pozbyc kasy polecam każdą firmę Krauzego, przynajmniej ich rozumu nauczy. Teraz chyba na petrolinvest czy jak się to nazywa skupia swoją uwagę, wcześniej był bioton który wykresem aż krzyczał "kup mnie" po tym jak zadeklarował że nagle będzie produkował leki ;) ten "od chemiskóru" nazwisko zapomniane też takich frajerów którzy tylko wykres widzą lubi.
    teraz płaczcie tu za rok będziecie płakać na forum innej firmy wiec polecam na przyszłość zamiast ślepo patrzeć na wykresy rozejrzeć się i poczyta ćopinie. Nie przypadkiem rainbowtours ma kurs akcji jaki ma wystarczy sprawdzić ich konkurencyjność cenową i opinie pcozytać to zdecydowanie najlepsze biuro dostępne w Polsce. Za to triada od lat w opinii wracających z wakacji była uznawana za syf i "oszustów". Ta metoda częściej się sprawdza niż analiza wykresu. Przyzancie mi rację jak tui padnie ew. zamkną polski oddział bo od pól roku tylko narzekania na niego słychać ale jeszcze nie ejst tak źle aby był najtańszy,najgorszy i sprzedawał na siłe jak triada kiedyś.Za rok kto wie.

I jeszcze jedno idąc tokiem Twojego myślenia, negatywne opinie można zawsze usunąć.

Spadku z 4 złotych na 23 groszy nie cofniesz, więc jeżeli potencjalny klient zobaczy notowania spółki, zastanowi się 10 x zanim rozpocznie z wami współpracę.

A kto jest winien takim spadkom ? Mamy 2 odpowiedzi. Ewka podpowiem Tobie, Zarząd lub manipulanci. Którą odpowiedź wybierzesz to już Twoja sprawa, ale odpowiedź znasz na pewno.
  • Re: Do piszących na tym i innych forach Autor: baskerville [178.36.240.*]
    Ktoś jednak stoi za spadkami co widac po wolumenach . Takie ilości papieru nie były w posiadaniu drobnych giełdowych kiełbików.

Przykład

30% wzrost z 06-12-12 wolumen miał 82 K .

Przez ostatnie 3 sesje przewaliło sie 600 K

Czekam na wyjasnienia , gdyż straciłem na tym walorze kilka tys PLN.
    Re: podwójny szczyt i wodospad
    , 2013-02-14 17:16
    jeszcze jedno złe info zmiana statutu, także powstrzymaj się do 19lutego,
    sypanie jest nie bez powodu:)

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2943968&strona=1

Autor: ~ble [188.47.227.*]
  • Re: Do piszących na tym i innych forach Autor: analytyk [37.31.137.*]
    z regułu papiery schodzą do wartości emisji,.
    docelowo nie zdziwię sie jak zejdziemy do 10 groni, bo wiadomo, że pewnie po tyle pójdzie dodruk
    najpierw były piekne sny, wielkie prognozy , mega zyski, ludzie wierzyli w mrzonki, następnie upadek triady, brak newsów ze spółki po tym wydarzeniu osuwał kurs i osuwał, podbitki i podbitki, ale kurs nizej i nizej, 2... 1 .... masakryczne info o utracie płynności zejście do 0,xx, następnie koniec lock up, wprowadzenie nominałów do obrotu,teraz te wyniki cienkie, zejscie do 10 groni w dalszym horyzoncie możliwe, jak spółka nie weźmie się do roboty, nie zacznie zarabiać i robić buy back lub placić dewidendę, tak kończy wiekszość słabych walorów.
    Co do spadków inwestorzy zaliczyli większe padaki na tematach utrata płynnosci, PBG z WIG20 spadło z 200 pln na 5 pln,OIL z 500 na 1 pln - tu akurat widomo o co chodzi:)
    ostatnio IDM spadł z 2 pln na 0,15
    dużo mozna znaleźć padaczek na zmeczonym rynku
    pomijam przykład DXD emisja po 5 pln wjazd na 10 pln a dziś jest 0,05
    tam tracili ludziska wszystko, nie 80 czy 90 %.
    Dlatego dziś rynek jest wyczulony i tam gdzie jest słabo w środku czy kuleją wyniki a już nie daj Boże przepływy, kara jest jedna: wieczny spadek ceny, tzw śniezna kula.
    takie mam wnioski do waszej dyskusji i proponuję spółkom wyciągać wnioski, jak zależy im na kursach, zaś inwestorzy powinni bardziej świadomie podejmować decyzje inwestycyjne, a juz napewno ucinać pewien poziom akceptowalnych strat i nie czekać w nieskończoność
    Niestety inwestor kupujący OEM stracił więcej aniżeli inwestor kupujący PBG po 200 PLN.
  • Re: Do piszących na tym i innych forach Autor: analytyk [37.31.137.*]
    no nie zgodzę się z
    4,40 na 0,21
    PBG od października 2010 z 246 do 3,25 a od szczytu 426 ponad 100 x down
    to 400 czy 200 ?

Re: Ojej!
    Autor: ~ble [188.47.246.*], 2013-02-06 14:28
    co do ari, zasyp swoimi akcjami do 22gr, bierz z prawej lub jeśli masz zapełniony portwel, zrób blok na 24, przestanie bawić się akcjami:)

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2953501&strona=1

Jeśli za manipulacją i rozpowszechnianiem za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych stoi

Autor: ~ble [188.47.246.*], 2013-02-06 14:28

Proszę to zgłosić .

New Connect nie jest w kręgu zainteresowań KNF , wiec trzeba złozyć zawiadomienie.

• Re: Do piszących na tym i innych forach Autor: ewakozikowska [89.22.34.*]
    Dziękuję za szczere wypowiedzi, szkoda, ze na tym forum.
    Mój e-mail jest powszechnie dostępny
    ewa małpa ostatniemiejsca kropka pl mój telefon komórkowy także.

Dziś rozpoczynamy publikację info na EBI i ESPI.

Sprawą tego forum już dawno zajmuje sie osoba do tego wyznaczona w spółce.
    Od przyszłego tygodnia będziemy także publikować komentarze zarządu na bieżąco.
    Nowa strona z relacjami będzie na was czekać.

• Re: Do piszących na tym i innych forach Autor: kosmaty50 [91.210.48.*]
    witam. dzisiejszy dzień pokazuje...jak ludzi mają pisać dobrze jak tracą kolejną kasę... a taka paniusia wchodzi i pierdoły pisze-masakra.
  • Re: Do piszących na tym i innych forach Autor: kosmaty50 [91.210.48.*]
    a to nie trzeba pisać tylko do roboty się wziąść, mieć dobre wyniki-i wtedy nikt złego słowa...a szkoda czasu.życzę powodzenia.
  • ewka do tablicy Autor: tank [31.182.151.*]
    ewka do tablicy
  • Re: ewka do tablicy Autor: ewakozikowska [89.22.34.*]
    Ano wzięłam sie do roboty. :)

Panowie wiosna idzie bilans, raport roczny, żyć dajcie troszku. List intencyjny jest.
    Walne było i co wam z waszych wróżb z fusow wyszło? Nie miałam przyjemności spotkać sie z wami szanowni akcjonariusze.
    Spekulantów pozdrawiam, konkurencję podziwiam za wytrwałość, trzeba mieć dużo wolnego czasu aby tak ostro działać.
  • Re: ewka do tablicy Autor: tank [78.8.116.*]
    tylko kurs w czarnej .......
    z listow intencyjnych nic nie wynika droga ewo

• Re: ewka do tablicy Autor: spekulant24 [87.205.76.*]
    spekulanci to akurat mają pozytywny wpływ na zachowanie kursowe, więc winnaś Ewa ich docenić, w końcu Twoje nominały są coś wart...

Niestety spekulanci nie mają wpływu na obroty spółki, bo te generowane są przez klientów, a gdy klientów brak to i kasy w spółce brakuje. No chyba, że spekulanci wywindują Twoje akcje na 100 pln, a Ty sprzedasz swój pakiecik.

pozdr
  • Re: ewka do tablicy Autor: tank [31.182.184.*]
    Droga Ewo chyba nie sądzisz ze te "pochlebne" opinie na forum o spółce to zasługa konkurencji.

Jaka spółka taki kurs
  • Re: ewka do tablicy Autor: tank [31.182.184.*]
    i opinie.

Jesli pani wierzy w spółke to powinna pani zebrac wszystko do 30 gr :)

komunikat o zwiekszeniu zaangazowania przez Zarzad daje wyrazny sygnał rynkowi ze TEN wierzy w to co robi
  • Re: ewka do tablicy Autor: ewakozikowska [89.22.34.*]
    Niestety są też pewne terminy, a ponieważ pełnię jakąś tam funkcję i coś może wiem .. niewiele mogę.
    Na razie mam swoich akcji tyle ile mam i to mi wystarczyć musi.
    Gdybym nie wierzyła w spółkę już dawno pogoniłabym swój papier. Trzymam go jednak i pracuję więcej niż ustawowy tydzień.
    Wszyscy dobrze wiemy, że nie mogę nic powiedzieć.
    Jednak mogę powiedzieć: w ostatnich tygodniach odbyło się wiele szkoleń sprzedażowych, produktowych. Kilka oddziałów było za granicą sprawdzaliśmy co i jak teraz.
    Nowi pracownicy w centrali i nowe oddziały spisują się wyśmienicie.
    Współpraca z nową kancelarią z Warszawy układa się nad wyraz sprawnie i dobrze.
    Raport roczny prawie gotowy.
    Obecnie trwa wdrażanie celów jakimi są nowe strony i odświeżane marki spółki.
    8 marca dzień kobiet - może będzie to i wasz dzień Panowie. Okaże się już jutro.

Co chcecie wiedzieć jeszcze ? bardzo proszę zadajcie pytania - e- mail znacie, formularz kontaktowy na stronie z relacjami.
    Wszystko co zgodne z KSH i innymi regulaminami, kodeksami.
  • Re: ewka do tablicy Autor: zonagsxr [94.240.58.*]
    Tak sobie oczytalem pani posty i stewierdzam ze ma pani pretensje do inwestorow ktorzy kupili akcje np po 2 zl bo wierzyli spolce a teraz pytam ile sa w plecy???? Jakie pani by miala zdanie o spolce w ktora zainwestowala ciezko zarobione pieniadze i okazalo by sie po jakims czasie ze akcja jest kilkadzisiat razy tansza i z przyslowiowych 10tys zl zostaje pani 500zl.Uznalbym taka spolke za nic nie warta i smieciowa.Chce pani od ludzi ktorzy stracili tutaj krocie zyczliwosci i zrozumienia?? hehehe Porazka
[x]
OEM 12,50% 0,09 2013-07-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.