Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Do piszących na tym i innych forach

Ewka, a Ty kim jesteś? Nie chce mi się sprawdzać, kimś z OEM ?

Napisałaś:
Będąc akcjonariuszami spółki akcyjnej nie korzystacie z narzędzi jakimi są:
możliwość zadania pytania spółce,
możliwość spotkania się na WZA,
możliwość przyjazdu do Suwałk i sprawdzenia jak faktycznie ma się spółka.

Wiesz ile maili wysłałem do Zarządów spółek akcyjnych, na większość nie dostałem odpowiedzi. Jeden gigant nawet stwierdził, że popełniłem przestępstwo kontaktując się z Zarządem spółki akcyjnej :-)

Piszesz, o jakimś IP śmiesznym. Facet jedzie z prepaidu - oj przepraszam transik - , więc skąd wiesz skąd rzeczywiście nadaje ?

A teraz troszkę przybliżyć jak słabi marketingowo jesteście powiem Ci jak to działa, i miast udzielać się na mało opiniotwórczym forum.bankier.pl weź się Ewka do pracy i wypromuj OEM.

Jeżeli wpisujesz w wyszukiwarce OEM, ostatnie miejsca, ostatniemiejsca.pl itd. i otrzymajesz wynik w postaci "śmieć, gówno, syf" znaczy, że polegliście marketingowo. Nie jesteście w ogóle wypozycjonowani, więc weźta się do roboty ino mig.

"Klient, franczyzobiorca, który chce stać się nowym sprzedawcą i pomóc przynosić większe dochody -"

Ewka, czy jak kupujesz Colę w sklepie, sprawdzasz najpierw jej notowania na giełdzie, a następnie przeglądasz fora internetowe, czy ktoś nic złego na jej temat nie napisał.
Dla klienta, franczyzobiorca liczy się kasa, więc póki najgorszy syf daje mu zarobić, nie będzie patrzyć na opinie wystawianą w internecie. Proste. Jeśli nie wiesz o czym piszę, zmień profesję.

OEM zdecydował się wejść na NewConnect, czyli rynek gdzie często dochodzi do manipulacji. Kurs OEM został ewidentnie zmanipulowany, podejście powyżej 4 złotych i zjazd na 23 grosze.

Co powiesz inwestorom, którzy kupowali akcje po 3 złote i widzą teraz 23 gr na spółce ? Wiesz co by było gdybym to ja kupił akcje po 3 złote i widział kurs 23 grosze ? Prokuratura już by badała transakcje na kursie.

Jeżeli wy w OEM nie potraficie rozróżnić kursu akcji od działalności gospodarczej to przykro mi bardzo.

Coś Ci napiszę, kurs akcji niekoniecznie musi odzwierciedlać faktyczną sytuację w spółce. Zapisz to sobie.

A teraz moje pytanie. Czy Zarząd OEM nie widzi nic niedorzecznego w tak drastycznym spadku notowań ? Czy zamierza złożyć wniosek do GPW o zawieszenie notowań w związku z podejrzeniem o manipulację ?

Pozdrawiam,

Weź się Ewka do roboty zamiast pisać na forach, może ktoś całe oszczędności stracił na waszej spółce.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OEM 12,50% 0,09 2013-07-02 11:03:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.