• znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~mms [89.69.44.*]
    bo za nic nie mogę nic znaleźć o LOTARELLI TRADING LIMITED...co to za twór?!

dziękuję za wszelkie informacje!
  • Re: znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~newbie [85.221.142.*]

Pewnie jeszcze nie wysechł atrament na dokumentach zalozycielskich.

Wiekszosc tych frim jest rejestrowana na wyspach by zmniejszyc opodatkowanie, lub nie ujawniac ich wlascicieli.
  • Re: znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~jk [193.200.47.*]
    pewnie biuro tej firmy to pokoik,biurko i automatyczna sekretarka he he
  • Re: znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~vvu132 [46.205.93.*]
    No i co to ma do rzeczy?
  • Re: znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~Piotrek [78.30.112.*]
    Hej

A o tym co sądzisz:

DEX ENTERPRISES LIMITED
  • Re: znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~mms [89.69.44.*]
    hmm Dex już dość długo istnieje...obstawiam, że "znajomi" GMK...

a o LOTARELLI TRADING LIMITED naprawdę nikt nic nie wie?? bo same bezsensowne wpisy...

a gdzie podział się jurek? foch? :)

vvu123 - Ty to już naprawdę jesteś dziwny jak pisałem, że coś może być nie tak to mnie wyśmiewałeś a teraz czepiasz się wszystkiego co związane ze spółką - taki damski foch? :)

to "tylko pieniądze"...dla mnie to też mega wtopa ale piszecie o poziomach 0,4 - 0,5, o zerwaniu kontraktów itd...to nie sądzicie, że GMK by się jako pierwsze ewakuowało i osoba powiązana co brała akcje? ;) ze skrajności w skrajność popadacie;)

miłego weekendu i podejdźcie troszkę bardziej obiektywnie do tego...też byłem strasznie wkurzony ale cóż czekam na dalsze informacje...

i pytam ponownie co to za lotarreli;)
  • Re: znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    Mms tak, niestety ton maila prezesa nie wrozy nowych kontraktow. To zmienia postac rzeczy. Wdrapalismy sie na 2.5, ale to bylo
    1 przed rozwodnieniem
    2 w okolicznosciach kontraktow, ktore teraz maja podlegac zmianie,
    3 przy potencjale nowych kontraktow.

A jesli teraz Pawlowski jawnie pisze, ze stracil zaufanie do odbiorcy i nie planuje pidpisywania nowych umow, ze kontrakt na 300 mln moze podlegac zmianie lub rozpisce harmonogramu splat (i echo kar umownych), jednoczesnie twierdzac ze nie podawal tych inf, bo bylyby spekulacja, tzn ze przed nami stagnacja i modlitwa o jakiekolwiek ochlapy z tej umowy.

Plus to blabla o dodruku itd - moze tak, moze nie, ale faktem jest ze zgodnie z uchwala, czeka nas jeszcze druk. To juz nie ta sama spolka.

Rozwodniona, majaca problemy z biezaca platnoscia, z fatalna polityka informacyjna (z wyl swoich, ktorzy sypali od stycznia), wreszcie bez wyraznych perspektyw - utrata zaufania wobec glownego kontrahenta.

Rozumiesz moje uzasadnione obawy? PS nie pisz o gmk, bo to arg podobny do mojego ze nie moze spasc ponizej 2.5 z uwagi na nabycie 3mln papieru po 2
    .5 zl...

• Re: znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~prizm [87.116.235.*]
    ano właśnie, prezes nic nie może zakomunikować ale jakoś ktoś sypał i sypał..
  • Re: znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~Szukaj [46.204.42.*]
    szukaj szukaj, pomyśl...
  • Re: znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~jurek [196.219.216.*]
    zaden foch !!! ja juz wszystko na temat BGE powiedzialem reszta nalezy do WAS

pozdrawiam!!!!!!
  • Re: znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~jurek [196.219.216.*]
    MMS poczytaj dobrze ten raport bo widze ze go nie czytales albo nie rozumiesz

spolka na koniec roku ma ponad 1,5mln na rachunkach duze naleznosci i praktycznie zobowiazania tylko za przejete spolki na samym kontrakcie z Lotosem zarobi .....

do tego dochodzie wiele innych a wycena spolki na dzis to tylko 8mln

naprawde nie wiesz o co tu sie toczy gra

pozdrawiam!!!!!!!!

• Re: znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    Jurek naganiaczu, po ile tym razem ZGARNIASZ WSZYSTKO?
    nie trafiles ja tu nigdy nie naganialem dla mnie to dzisiaj moze byc kurs 0.10zl nie ma to dla mnie znaczenia

i naprawde jak tak to postrzegasz to sprzedaj -zreszta to jest moj ostatni wpis tutaj

pozdrawiam!!!!!!!!
    Ach, widocznie pomylilem osoby i to nie Ty pisales w grudniu o 5
    zl, w styczniu ze to Rubicon sie skraca, a w miedzyczasie ze po XX bierzesz wszystko.

Sorry Jurek, taki jestem roztargniony. Wroc do nas, Twoje rady sa bezcenne.
  • Re: znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~awe [83.29.22.*]
    jestem za, wp....laj szmaciarzu!
  • Re: znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~mms [89.69.44.*]
    to skoro tak wszystko wiesz to czemu zawsze się myliłeś co do kursu?;)

no i po drugie najważniejsze:
    nie wiesz co to za inwestor to lotarelli??

bo wszystkie wiadomości nie na temat...
  • Re: znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~awe [83.29.22.*]
    buuuuu.....
    qwa, miej chociaż odrobinę godności
    z czym masz człowieku problem?
    jesteś jak wrzut na d...jak nie wiesz to nie odpisuj!
  • to z tobą jest największy problem Autor: ~awe [83.29.22.*]
    większy, niż ze samą spółką. Jęczysz tutaj od dwóch miesięcy. Nic ci nie pasuje. Wszystkich już krew zalewa od twojego ciągłego biadolenia. Ktoś tu dwa dni przed spadkiem pisał, żebyś sprzedał wszystko i odkupił po 70 gr. Mogłeś tak zrobić, ale ty wolisz smędzić i użalać się nad sobą. To twojej żonie należy współczuć.
  • Re: znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~wrócisz jurku [83.10.65.*]
    Na pewno nie jest to twój ostatni wpis, wrocisz szybciej niz ci się wydaje.
    Jurek nie ma czasu na bzdurne fora. Tych zlecen na wszystko do 2zl nikt za niego nie zlozy...ech, ze nie mozna PKC, prawda Jurku?
  • Re: znalazł ktoś informacje o nowych akcjonariuszach?? Autor: ~mikpi [89.228.194.*]
    Witam akcjonariuszy BGE.

Chciałbym zacytować Wam pewien fragment maila jaki dostałem:

".....Fragment rozmowy, z kimś, kto uczestniczył w manipulacjach:

- Wyszukiwaliśmy dobre spółki z kapitalizacją około 100
    milionów dolarów. Na początku kupowaliśmy niewielki pakiet
    akcji – za kilka milionów. Potem wynajęta kancelaria prawna
    składała pozew przeciwko spółce za cokolwiek i
    nagłaśnialiśmy sprawę w mediach.

Jednocześnie zaczynaliśmy szybką wyprzedaż naszych akcji,
    żeby kurs zaczął szybko spadać. Czasem wywoływało to
    panikę. Wtedy zaczynaliśmy kupować akcje naprawdę tanio. Gdy
    mieliśmy pakiet o wartości kilkudziesięciu milionów
    wycofywaliśmy pozew i inicjowaliśmy dobre informacje do
    mediów. Kurs ruszał w górę.

Gdy zarobiliśmy powiedzmy 40-50% na kapitale trzeba było
    znaleźć kupców. Wtedy na walnym zgromadzeniu podstawiony
    człowiek zadawał pytanie:

- „Czy to prawda że firma zdobyła bardzo duży kontrakt
    rządowy?”

A prezes miał wykazać zdenerwowanie i odpowiedzieć że nie
    potwierdza ani nie zaprzecza.

Wtedy dbaliśmy, żeby ta informacja dotarła do mediów wraz ze
    znakomitymi danymi ze spółki, że można na niej zarobić.
    Dowodem było to, że przez miesiące kurs spółki stale rósł.
    Inwestorzy rzucali się do kupowania a my sprzedawaliśmy,
    sprzedawaliśmy, sprzedawaliśmy…

Powtarzaliśmy ten schemat wiele razy.”

Opisałem właśnie fragment rozmowy z jednym z traderów
    syndykatu, który manipulował kursami akcji w USA przez
    dziesiątki lat. Ta wiedza dopiero niedawno ujrzała światło
    dzienne, ujawnił ją Tom Williams, który był w samym centrum
    tych wydarzeń. Dziś już jest od dawna na emeryturze i
    swobodnie opowiada o tych czasach korzystając z przedawnienia
    spraw.

Tom mówi, że ślady tej działalności widzi na rynkach
    każdego dnia – są praktycznie wszędzie. Widać to po
    analizie wolumenu – np. duże obroty (sprzedaż i zakup akcji)
    po niskich cenach przy bardzo złych wiadomościach dla spółek
    a potem znów bardzo duże obroty przy świetnych newsach.

Rynki są manipulowane praktycznie codziennie i albo się o tym
    wie i potrafi na tym zarobić, albo jest się dawcą kapitału,
    którym manipulują po to by odebrać mu pieniądze. ....."

Spadło bo miało spaść! Nie my rozdajemy karty na bananowej giełdzie:)
    Pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy....mikpi
    Co, nie wszystko zeszlo przed raportem mimo nagonki Olka, Jurka i tajemniczej ciszy wokol nabywcow 3mln? Chyba tak, skoro zahaczylismy o 1.20 Kto by sie spodziewal, no popatrz.
[x]
BGE 0,00% 0,05 2017-06-14 11:13:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.