Jeszcze As i kilku stałych bywalców z akcjami
lub bez.ale ja teź stąd niedługo znikne.bo śmieć
nie rokuje .nigdy czegoś tak podłego nie miałem
w swoim portfelu.moj limit czasu juź się wyczerpuje.
Pozdr
przestań biadolić jak stary dziadyga--
ja właśnie teraz dokupuję
stara zasada giełdy mówi : "kupuj jak krew się leje" - bo kupować jak rośnie to każdy głupi potrafi ;-)
Oczywście źe dokupuje dziś następny pakiet po 0.85
Tu jest klasyczne cofnięcie do lini trendu.teraz tylko do góry kolego.
Moźesz pisać ale pierdolenie o tym źe przebije dno na 0,74
to nic innego jak marzenie o kupnie tam.zapomni bo ja sam
Tam postawie z150 tys akcji na uktytym.łyso Ci
nie martw się, że jesteś prawie sam na tym forum. Jak Spółka zacznie spełniać obietnice o ponadprzeciętnym zysku z inwestycji, to pojawią się tu ludzie. Ale oni kupią po wyższej cenie niż Ty. Zakładam, że Prezes wie co robi i kurs pójdzie w górę na około 3,75 - 3,95 pln...hehehehe spoko, spoko - żartowałem. Raczej sądzę, że przebijemy ostatnie minimum. Technicznie to odbicie było korektą w spadkach spowodowaną zwiększonym zakupem NOWEGO małego animatora. A teraz wróci do normy, oscylatory się lekko poprawiły, zbliża się raport roczny...wiec kwestia 5-6 tygodni... Ja jestem obok tej spółki i tylko czasem sprawdzam co się dzieje.
Dnia 2013-01-29 o godz. 10:00 ~Gienio napisał(a):
> nie martw się, że jesteś prawie sam na tym forum. Jak
> Spółka zacznie spełniać obietnice o ponadprzeciętnym zysku
> z inwestycji, to pojawią się tu ludzie. Ale oni kupią po
> wyższej cenie niż Ty. Zakładam, że Prezes wie co robi i
> kurs pójdzie w górę na około 3,75 - 3,95 pln...hehehehe
> spoko, spoko - żartowałem. Raczej sądzę, że przebijemy
> ostatnie minimum. Technicznie to odbicie było korektą w
> spadkach spowodowaną zwiększonym zakupem NOWEGO małego
> animatora. A teraz wróci do normy, oscylatory się lekko
> poprawiły, zbliża się raport roczny...wiec kwestia 5-6
> tygodni... Ja jestem obok tej spółki i tylko czasem
> sprawdzam co się dzieje.
Gienek mącisz.kupujesz albo jak nie to daruj sobie te
skrajne opinie
Panuj nad nerwami. Napisałem, że jestem obok i nie kupuję, bo uważam, że kurs dalej będzie spadał. Czy jeśli jestem obok tych papierów to nie mogę wypowiadać się na forum? Zresztą - wisi mi to. Inwestuj dalej w Complex - twoja kasa, twój wybór - nic mi do tego.
jestem kolego i na razie się nie ulatniam , przeżyliśmy ormowców , zomowców , przeżyjemy i Nowackich , zacietrzewione biznesmenki , na nich też przyjdzie czas i kres
moim zdaniem będzie ostro do góry ,widać że ktoś to już zaczyna kontrolować,po za tym
to było klasyczne cofnięcie do lini trendu,i teraz będzie średnioterminowa zmiana trendu
dziś kupowałem po 0.85,wiem co piszę jestem pewiem na 75 % że mam rację,pozdrawiam mojego najlepszego kumpla na tym forum
śmieszny ten Nowacki biznesmen od siedmiu boleści , roztaczał wizję wielkiego Compleksu ,łożyska, szlifierki ,wiertarki itp itd a zapomniał o papierze do dupy , tyle jego akcja jest warta ,co rolka toaletowego Zbłaźnił się facet , typowy bez jajeczny okaz , kiedyś zwierzała mi się żona jednego podobnego biznesmena , ze wibrator jej kupił ukochany mąż. ,ciekawe jakie prezenty ten kupuje
A niedawno. Szanowny Egzorcysto wyzywales mnie od najgorszych gdy zagralem krotka pilka kupujac po0,8 a sprzedajac za 1,05.Sam widzisz ze jednak ta spolka w perspektywie
Minimum 6 miesiecy to kiszka.W samej spolce nic ciekawego ostatnio nie zaszlo a po ogladnieciu wywiadu z prezesem z grudnia nie napawa optymistycznie.
Okazuje sie ze wtedy byla to podbitka miedzy swoimi, teraz twoje poglady ulegaja zmianie na bycie udzialowcem strategicznym a nie chwilowym. Tu nie ma progresu rozwoju na co zanosilo sie optymistycznie rok temu.Z tamtym czasem spolka jedzie na wstecznym.
Ja to mogę zbierać jeszcze rok. dziś zamknełem krótką złotówkę do
euro.zarobek taki źe mi rybka czy to spadnie czy nie czy kisić się będzie czy nie.jak bym miał tylko Cmx to faktycznie byłoby
nie wesoło.ale na innych instrumentach jestem sporo do
przodu .tak źe moje straty tu aź tak nie bolą
Tu mógłbym kurs sam zrobić 1.5 ale po wolę zbierać codziennie po 5.10 tys od spanikowanych leszczy tu będzie
za 3 lata 4.3 , 4.40 tak źe mam czas na kumulację tej perły.
masz słuszną rację co do rozwoju , ale to nie zawsze pokrywa się z kursem ,wcale mnie nie dziwi twoje zachowanie , każdy ma swoją strategię i to musimy uszanować , każdy ma swoje zdanie i takich ludzi trzeba cenić a nie błaznów próbujących naganiać i nie widzących rzeczywistej sytuacji , wielbiących prezesa, fanatyków bez umiaru Jeżeli mówię że ten prezes jest dla mnie zerem, to jest moje zdanie i nigdy go nie zmienię nawet przy wzrostach , trzeba być sobą
A podsumowując nie wszyscy mają w zwyczaju
ogłaszać całemu światu źe coś tam udało zarobić.
mógłbym moje sukcesy i poraźki wymieniać
godzinami nawet dniami.powiem tylko źe moje
obroty przez lata które spędziłem na giełdzie są nieowybraźalne .i trudne do zliczenia.z rekordów
pamiętam tylko źe w ciągu dna obróciłem 1200 kontraktów
na wig 20.a na akcjach ponad 1.5 mln.a takich dni było duźo
ale to było dawno kiedy rynek na to pozwalał.pozdr