manipulacja rynkiem , ar 39 itp ,itd i gówno obraca się w miejscu, brak amatora , jak śmierdzi każdy omijaj ,niestety to taki biznes tego pana ,po 4 zł to było wartościowe a po 90 groszy śmierdzi drożyzną
w IPO były po 5 pln plus ponad 5 lat inflacja to daje blisko 7 zł,a kurs spadł do 0,74 to
daje prawiw 90 % spadku,ja się załapałem na pół tego tortu,dziadostwo i tyle ,3,8 mln akcji w obrocie i z tym nie mogą dać rady,nieudacznicy jakich mało ,kiosk warzywny,
a nie spółkę publiczną na GPW,pozdr
kasa uderzyła do głowy , 5 zł sprzedać to gówno to można i do dziś świętować ,, typowy syf i to nie dziwi nikogo , wdepnąłem mocno w to gówno , tu na pewno na plusie nie wyjdę
Dnia 2013-01-18 o godz. 16:29 ~as napisał(a):
> kasa uderzyła do głowy , 5 zł sprzedać to gówno to można i
> do dziś świętować ,, typowy syf i to nie dziwi nikogo ,
> wdepnąłem mocno w to gówno , tu na pewno na plusie nie
> wyjdę
jeszcze tydzień temu pocieszałeś innych,teraz sam popadłeś w depresje,pozdr
panowie tak sie zajeliście swoimi ego że niezauważyliście że z forum zaginął nam Pan Wolstein mam podejrzenia że porzucił giełdę i odzyskał miłość rodziny a może sie chłop rozchorował Panie Wolstain gdzie pan jesteś martwimy się o Pana dać hasło proszę panuje wysokie ciśnienie i widać u chłopaków lekkie rozdrażnienie ale to normalne w zimie polecam tran może to niedobre ale przyswoi dużo magnezu u kawoszy
Ja zauwaźyłem,i nawet miałem
zamiar zadać podobne pytanie.co
z naszym miłośnikiem tej spółki.?
ale moje podejrzenia są inne co do
tego pana.po pierwsze jego zadanie
pokazywania tej spółki ròźowiej niź
rzeczywistość.po drugie mógł polec
na stoplossach.pozdr
masz racje że pocieszałem , ale teraz zupełnie zwątpiłem , nie to ze naganiam na kupno czy sprzedaż , tak patrzę na inne spółki ,wzrosty , a ten syf ma odwrotny kierunek , to po co wmawiać ze to dobra spółka, jak to każdy widzi że to śmieć , a ciocie i wujkowie prezesa manipulują kursem
Oj to wszyscy tutaj jak widzę w najczarniejszych nastrojach. To giełda i nigdy nic nie wiadomo. Napisałem już kiedyś, że ta spółka ma dwie drogi - bankructwo lub droga na szczyty. Wszystko zależy od właściciela i jego rodzinki. Holding jest łatwo zbudować - znacznie trudniej nim zarządzać. Przedsiębiorcy, którzy tego próbowali samodzielnie z reguły dobrze nie skończyli. To nie to samo co prowadzić np. sklep osiedlowy z pietruszką - tutaj spinanie finansów jest podstawą i nie potrafi tego byle kto.
Jeżeli to zrozumie cała rodzinka to będzie dobrze, jeżeli nie - trudno. Na pocieszenie tylko powiem, że w razie czego, uwierzcie, mimo wszystko my mamy mniej do stracenia ;-)
ktoś napisał 1mil zysku rocznie , to poco produkować , lepiej emitować 18 lat musieli by się prężyć to co dostali z emisji tego gówna , teraz szykują drugi przekręt , pytanie czy naiwni będą na przestarzałe wiertarki