• widze ze dobrze z rana wylazlem Autor: ~1973 [95.41.33.*]
    Po nieudanej probie przebicia 1,10 spuscilem papier do klozetu-i chyba dobrze.
    Bede was obserwowal
    Pozdrawiam
  • Re: widze ze dobrze z rana wylazlem Autor: egzorrcysta [195.8.97.*]
    bardzo dobrze że sprzedałeś,bo dla mnie jesteś zwykła hiena giełdowa.i Ciebie nie darze.szacunkiem,
  • Re: widze ze dobrze z rana wylazlem Autor: ~banta [88.199.57.*]
    LUBIE TO ! tak naprawde to zwykly naganiacz, chwalipieta, ktory nagania na tyle inteligentnie ze nie wyglada to na naganianianie. NIE ODPISUJEMY TEMU PANU
  • Re: widze ze dobrze z rana wylazlem Autor: ~1973 [46.76.20.*]
    Od tej pory życzę ci EGZORCYSTO jak najgorzej. Wyszło na jaw jaka szumowina z ciebie .
    Kiedy na Complexie rok temu kręciłeś kółka na wyższych poziomach to się przechwalaleś sukcesami -umiejętnych wchodzeniem i wychodzeniem /INWESTOR-PRZYJACIEL/HAHHA
    jak mu dobrze idzie a kiedy inni mają lepszego nosa to z zazdrosci na kiblu godzinami ze sraczka siedzi. To moja opinia o tobie EGZORCYSTO. Żywię nadzieję że stracisz tę resztkę zdrowia- bo świrem już jesteś. Od tej pory zero namiarów na dobre spółki do grania/koniec
    pseudo przyjaźni. Na moje szamanskie oko do konca roku będziesz bankrutem(mam wahadełko które wiele mówi heheheh)

Pozostałym radze przejrzeć komentarze EGZORCYSTY ROK WSTECZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    będziecie mieli obraz waszego inwestora HEHEHHE
  • Re: widze ze dobrze z rana wylazlem Autor: egzorrcysta [94.254.193.*]
    Te końcowe hehehe mówi juź
    wystarczająco duźo źe honoru
    u Ciebie zero tak samo jak ty.
    Pokaź mi chodź jeden mój post
    świadczący źe kiedyś kogoś
    naciągałem na akcje w przeciwięstwie
    do ciebie.dla mnie jesteś zero zwykły
    leszczyk który próbuje. nadziać drugiego
    na kilka złotych.Ja mając te akcje wrecz
    przeciwnie odradzałem te akcje juź od 1.75
    Czytałem kilka twoich wpisów na innych
    forach i doskonale wiem kim jesteś.Dalszej dyskusji
    nie zamierzam z tobą prowadzić.a twoje najgorsze
    źyczenia w stosunku do kogokolwiek potwierdza
    mnie źe jesteś zwykłe nic.
  • zapomniałem coś dodać do śmiecia1973 Autor: egzorrcysta [94.254.193.*]
    Bankrutem nigdy nie będe poniewaź
    inwestuje max 50% na giełdzie.prędzej
    ciebie wyzerują .co ty poczniesz ja stracisz
    te 10tys.pewnie w lep sobie palniesz.i pamiętaj
    jak źle komuś źyczysz to na ogół sam to zbierzesz
    Ende
  • Re: zapomniałem coś dodać do śmiecia1973 Autor: ~1973 [46.76.20.*]
    Przecież ty inwestorze strategiczny COMPLEXU życzysz źle samemu PREZESOWI tej firmy
    chyba dlatego szlak cię już trafił.Popros Panie strategiczny żeby cię przygarnąl do rady czy zarzadu bo przecież ty jako inwestor strategiczny długoterminowy /nie z własnego wyboru /
    wiesz doskonale co zrobic by spółce przywrócić blask.
  • Re: widze ze dobrze z rana wylazlem Autor: ~Nowy [89.78.81.*]
    Czy to już koniec wzrostów? Czy też może korekta i jest szansa na powrót na wyższe poziomy? Proszę o poważne odpowiedzi. Mam malutko tych akcji po 1,90 zł, zastanawiam się czy uśrednić, szkoda, że wczoraj nie miałem wolnych srodków bo dziś już mógłbym sprzedać z zyskiem. Przepadło, trudno.

PS.
    Po co te kłótnie? Egzorrcysto - cenię sobie Twoje zdanie, 1973 - Twoje również.
    Jeźeli nie spadnie poniźej 0.87 .0.88 to tragedi
    jeszcze nie ma.gorzej jak będze niźej.dzisiaj
    trochę za duźo spadło od 1.09.ale jak dokładnie
    przestudiujesz wykres to moźe być cofniencie
    do przebitej wcześniej lini trendu spadkowego
  • Re: widze ze dobrze z rana wylazlem Autor: ~as [79.163.88.*]
    nastąpił ruch to już jest dobrze , to co ma tu osiągnąć kurs wcześniej czy później nastąpi , wolał bym wcześniej , ale jak trzeba to poczekam
  • Re: widze ze dobrze z rana wylazlem Autor: ~1973 [46.76.19.*]
    I tak bede obserwowal co sie tu wyprawia...Inwestorem strategicznym jak egzorcysta jednak nie zostane.Jesli bedziecie cierpliwi to egzorcysta niebawem zrobi wezwanie i pozbawi was klopotu- przeciez zamierza udoskonalic dzialanie wszystkich spolek COMPLEXU bo hiena gieldowa to on nie jest/ za takie inwestowanie to zloty krzyz zaslugi u mysliwego Bronislawa sie nalezy. Jest, uczciwy 'prawdomowny ,cnotliwy i gotow do ofiar i wyrzeczen, dla swoich bliznich przeciez ponosi straty na gieldzie
    Moźe i ponoszę .straty .przyjdzie i pora
    na ciebie.ale oprócz pieniędzy są inne
    wartości. które tobie są obce
  • Re: widze ze dobrze z rana wylazlem Autor: ~1973 [46.76.19.*]
    Przeczytaj lepiej moj post w watku nizej.A z tymi wartosciami to poszukaj belki u siebie zanim zwrocisz uwage ze u kogos jest zapalka.;

Mimo wszystko dobranoc
  • Re: widze ze dobrze z rana wylazlem Autor: ~manolo [83.11.176.*]
    to normalne ze po 25 % w jedne dzien moglo sie wydarzyc cos takiego jak dzis ...nie ma tu spoldzielni ktora by w 3 dni wyciagnela 100 %do gory .. pamietajcie ze 500 - 600 tys ..polecialo w ok 80 groszy ..wiec dzis kazdy kto wtedy kupil realizowal 15-20% zysku ..to duzo jak na jeden dzien .. jesli jutro sie kiepsko otworzy ..to ci co sie dzis nei zlapali beda sie ratowac przed strata .. wiec ja bym sie nawet nei zdziwil jak jutro sie znow o dolne widly otrze ..
    Piszesz jak wyałtowany.
[x]
REDWOOD -15,25% 0,05 2019-04-30 11:15:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.