• INFO! Autor: ~Luk [78.54.124.*]
    http://biznes.pap.pl/NSE2/pl/index/newsInfo/693542,internet_group_sa_rejestracja_przez_sad_rejestrowy_obnizenia_kapitalu_zakladowego
  • Re: INFO! Autor: ~ddddaaaawwww [83.30.112.*]
    Czekamy na te bardziej znaczące :) Nie mniej jednak jestem dobrej myśli przed świętami , patrząc na wydarzenia z tego tygodnia. Po świętach już nie będziemy na 20 gr tylko wyżej.Niżej już nikt nie odda.
  • Re: INFO! Autor: ~alex [46.112.142.*]
    to cos zaczyna sie dziac, moga byc infa jeszcze dzis, jutro i pn.
  • Re: INFO! Autor: ~Maruder [83.4.17.*]
    Patrząc na wczorajszy dzień i Tele-Holding Polska to infa zaczęły spływać przed 17 i skończyły tuż przed 22. Teraz pewnie będzie tak samo. Wczoraj pewnie byli zajęci THP a dziś widać mieli czas na IGR.

Czekamy na kolejne infa.

Może ten koniec świata nie będzie taki zły :)
  • Re: INFO! Autor: ~ii [89.228.5.*]
    oby to byl drugi optimus
  • Re: INFO! Autor: ~elzor [178.43.223.*]
    kolejne mln po 10 groszy w drodze. będą mieli czym sypać. 10 -20 groszy . czystty zysk
  • Re: INFO! Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    elzor, pamiętasz jak pisaliśmy przed wakacjami, żeby uciekać po 4x gr... hehehe... jak nas wtedy opluwano. A do "inwestorów" macie na święta swój nominał... no i oczywiście wszystkie złe infa tradycyjnie pójdą w przyszłym tygodniu.
    Czy już wiecie po ile będą nowe akcje? :)
    agent_orange , elzor i ich nominał :)
  • Re: INFO! Autor: ~agent_orange [188.146.10.*]
    szczekaj dalej, ja mam przynajmniej swoje źródło (dokładnie pozyskane w styczniu 2011 roku) inaczej bym nigdy tego śmiecia nie kupił.. i np. we wrześniu 2012 jak już tego śmiecia dawno zostawiłem dokładnie 2h zajęło mi ustalenie czy rzekoma strona internetowa powstanie sprawdziłem to w źródle X i jeszcze w innym miejscu... bo miały tam ma tej stronie takie rzeczy, projekty z kosmosu że HOO HOOO (debata szła o tej stronie przez równo miesiąc)... dodam, że od kwietnia/ maja '12 mam jeden komunikat z mojego źródła: uciekać i co, kto się myli aaaaddddw czy jak tam się podpisujesz? Jak ktoś uciekł w maju to nie ma teraz na głowie 50% straty. Teraz czytajcie sobie komunikaty zajączka i jego źródła oraz przedruki procki od prawnika IGR, oraz Twoje ataki ad personam, prostackie i słabe, bo zero merytoryki.

teraz to mi już zwisa co zrobią moi znajomi posiadający IGRa, a przychodzę tutaj jak na petrola... pośmiać się. nikt tą spółką na poważnie się już nie zajmuje, a moi znajomi co postanowili sobie tego śmiecia zostawić (pomimo że ich ostrzegałem solidarnie, aby na OSTATNIEJ PODBITCE wywalić nawet po 27 gr) to już ich problem... tak jak w kasynie, jak ktoś chce zostać i zeszmacić się aby później cię wykopali ochroniarze w podartej i zakrwawionej koszuli to Twój problem, ja wolę wyjść jeszcze z jakąś kurewką, kupić sobie łyskacza za resztę kasy i robić ładną minę, że ta strata to stratka :) inni z krzywym uśmiechem nadal twierdzą, że strata to zarobek aż im wybiją wszystkie zęby... tak, tak przyszły zarobek, jak będzie odpał i tak dalej... z moich źródeł jak pytam o tego śmiecia ostatnio to już tylko żarty sobie robimy... krzyżyk na drogi inwestorzy. AMEN

hehehe pozdrawiam twardzieli i nie sprzedawajcie, tylko uśredniajcie, bo teraz to naprawdę tylko to wam zostało. AMEN
  • Re: INFO! Autor: ~procka [83.27.113.*]
    Widzę Agent, że jesteś w pełnej formie - jak zawsze szczery i sympatyczny, pogodnie nastawiony do innych - tak trzymaj:)

Pisałes chyba, że nie lubisz Świąt - może jednak warto je polubic ... może dzięki świątecznej atmosferze chociaż w Wigilię przemówiłbyś ludzkim głosem...

Mimo wszystko pozdrawiam:)
  • Re: INFO! Autor: ~agent [178.182.195.*]
    procka, pozdrawiam, przepraszam że dostałaś rykoszetem, ale jak widzę tę ujadającą psiarnię to nie mogę odpuścić sorry... wesołych świąt i mam nadzieję, że tak jak pisałaś chyba 2 mce temu... że nie masz tego śmiecia za dużo. Pozdrawiam
  • Re: INFO! Autor: ~agent [178.182.195.*]
    świąt nie lubię przede wszystkim dlatego, że są wszędzie korki, rolasy wsiadają w swoje golfy i skody i jadą do miasta... no i w mojej piekarni są jakieś gigantyczne kolejki. W piątek stałem godzinę. Masakra... ludzie robią zakupy jakby zbliżał się koniec świata... :) no i ten lans...
  • Re: INFO! Autor: ~francuzzz [178.235.10.*]
    moze ktos wyjasni czy bedzie te 10gr czy jeszcze nie wiadomo ,bo ja rozumiem ze jednak bedzie a to znaczy ze nie jest dobrze , co sie dzieje troche bez sensu te 10 gr . cos tu nie gra ,moze ktos madrzejszy mi wyjasni tą informacje ,dziekuje .
  • Re: INFO! Autor: ~elzor [83.27.130.*]
    odpowiedz będziesz miał podczas najbliższego notowania. lawina tych co brali po 22-30 groszy.
    Ty Elzor nawet przed Świętami nie dajesz za wygraną...
    Nie wolisz sobie odpocząc od tego naganiania ?
    Jeszcze nigdzie nawet pół zdania nie napisano, że emisja jest po 10 groszy, a to że nominał będzie tyle wynosic wiemy już od 2 tygodni.
    Wrzuc więc trochę na luz..
    Zdrowych i Wesołych... :)
  • Re: INFO! Autor: ~diagon [80.55.37.*]
    Witaj,
    Zauważ , że wielu myli nominał z ceną emisyjną i stąd potęgują niepewność.Raczej wątpię by emisyjna była jemu równa, ale nikt w tej chwili głowy za to nieda.Czasu niewiele by coś rozjaśnili w tej kwestii, zobaczymy. Jak zdrowie? Zaglądałaś tam gdzie nieczęsto bywasz?Chyba wielki czas zacząć Świętować, chociaż w tym roku jakoś specjalnego nastroju ku temu nie ma, przynajmniej ja nie mam:(( - obym był w mniejszości.Pozdrawiam i życzę zdrowia ,luzu i radości - niech przynajmniej w te chwile w sercu zagości:))
    Witam:)
    Myślę, że niektórzy mylą, a niektórzy celowo mylą innym.
    Chociaż rzeczywiście może się okazac, że taka jest prawda - ale pewnie dopiero po Świętach.
    Skoro tak się postarali, żeby zarejestrowac zmiany w KRS, to sama emisja przy tym to już pikuś - jeśli zaplanowali na ten rok, to pewnie tak będzie...

Nastrój średnio świąteczny, ale na Wigilię mamy gości, a po Wigilii na przysłowiowe "ciasto" ma ich przyjśc jeszcze więcej, więc nie mam czasu na chorowanie, bo chałupka przy małym dziecku za czysta nie jest, przynajmniej nasza... :)
    A tu jeszcze trzeba miec czym poczęstowac, więc jutro też nie poleżę.
    Generalnie jednak panuje pozytywne nastawienie, a że zarobek z IGR się trochę odwlecze w czasie... - no cóż, trzeba poczekac... - to żart oczywiście, bo póki co z tym zarobkiem to nic pewnego;)

Zaglądałam;), jak co to będę pamiętac.
  • Re: INFO! Autor: nektary [77.114.159.*]
    witaj procka !
    wpadłaś na jakiś pomysł odnośnie sprzedaży akcji przez Wiśnie
    po jakiego grzyba to zrobił , dostaje już żylaków na mózgu od myślenia
  • Re: INFO! Autor: ~procka [83.7.119.*]
    Niestety jak większośc tutaj nie mam zielonego pojęcia...
    Piszę "większośc", bo są też i tacy, którzy to wiedzą, twierdząc, że pozbył się akcji celowo, bo to śmiec, a cena w raporcie jest na zasadzie, że "papier wszystko przyjmie" czyli zmyślona, teraz sobie nadrukuje po 10 gr i puści wszystko w rynek;)

Ale taka refleksja:
    Jest sobie nowy Prezes z listy 100 najbogatszych, same sukcesy, świetny biznesowy wizerunek, bla bla bla.
    No i ten sam Prezes sprzedaje wszystkie akcje za 35 gr 13-go i 14-go grudnia czyli w dniach, gdy na rynku chodzą one po ponad 10 gr niżej, tak po prostu, bo stwierdził, że IGR to jednak lipa jest i trzeba się ewakuowac - w stylu kapitana Costa Concordii, który jako pierwszy sobie uciekł podczas akcji ratunkowej, tylko tutaj Pan Prezes ma jedyną dostępną szalupę za 35 groszy, a my już mamy tylko koła ratunkowe za 20 gr.
    Sorry, taka metafora mi przyszła do głowy;)

Gdyby tak to miało byc, to to nie jest wałek, tylko wał - taki na bezczelnego.
    Z powyższych powodów uważam, że przyczyna sprzedaży jest jednak inna, może już na Sylwestra będziemy wiedzieli jaka - więc lepiej sie tak nie zadręczaj, jakoś musimy przeczekac:)

Pozdr.:)
  • Re: INFO! Autor: _zajaczek_ [88.156.176.*]
    Juz sam nie wiem co myslec moje zrodla upieraja sie ze emisja bedzie znacznie wyzej niz nominal. I ze przejecie jeszcze w tym roku. Ehhhh. Juz osiwialem. Teraz chyba wylysieje
  • Re: INFO! Autor: ~hubert [164.127.86.*]
    pewnie wiekszość sprzedałeś i dalej uperasz sie na pozytywny scenariusz, ale niestety kazdy widzi po kursie jak jest i co bedzie...
  • Re: INFO! Autor: _zajaczek_ [88.156.176.*]
    Nic nie sprzedalem. I czekam dalej.
  • Re: INFO! Autor: ~ddddaaaawwww [83.30.183.*]
    procka nie marudź za duzo.
    Piszę , że będzie dobrze to będzie ok? Niestety nie mogę ci tu powiedzieć tego co bym chaciał.
    Zdrowych
  • Re: INFO! Autor: ~francuzzz [178.235.10.*]
    pozwoliliscie zeby to kobieta wam dawała rady !!! stosuje typowe kobiece sztuczki :>
  • Re: INFO! Autor: ~nektary is the best [188.33.0.*]
    Co ty Francuzz o Procku mówisz??

A jaka to kobieta z cochones po środku by była? Myślę że to mężczyzna i tyle, bo już wielu udawało Anię Grodzką. hihihihihihhhhhhiiiiiiiiiiii!!!!!

myślą że jak udają kobietę to są odkrywczy i bardziej wzbudzają zaufanie,hahhahahahaha
  • Re: INFO! Autor: ~diagon [80.55.37.*]
    Ciekawe jak długo obaj myśleliście by taką teorię wykoncypować, najlepiej walnijcie sobie coś na rozjaśnienie umysłów, by rozprostowane zwoje mózgowe choć na Święta się lekko pofałdowały, bo a nuż mogą wam osobowości majbliższych się pomieszać. A tak generalnie to chyba pora kończyć takie teksty przed Świętami i Życzyć wszystkim najlepszego w każdym aspekcie, giełdowym również - czego sobie , wszystkim Forumowiczom i w szczególności dla "Procki" życzę.
  • Re: INFO! Autor: ~procka [83.4.161.*]
    Dzięki Diagon i Wielkie Nawzajem:)

I jeszcze raz Wszystkim - Wesołych Świąt - niech ten szczególny czas pozwoli na pełny reset ducha, ciała i umysłu :)
  • Re: INFO! Autor: ~Miro 71 [95.215.194.*]
    Dzięki. Wszystkim wszystkiego najlepszego na święta. :)
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.