Czekamy na te bardziej znaczące :) Nie mniej jednak jestem dobrej myśli przed świętami , patrząc na wydarzenia z tego tygodnia. Po świętach już nie będziemy na 20 gr tylko wyżej.Niżej już nikt nie odda.
Patrząc na wczorajszy dzień i Tele-Holding Polska to infa zaczęły spływać przed 17 i skończyły tuż przed 22. Teraz pewnie będzie tak samo. Wczoraj pewnie byli zajęci THP a dziś widać mieli czas na IGR.
elzor, pamiętasz jak pisaliśmy przed wakacjami, żeby uciekać po 4x gr... hehehe... jak nas wtedy opluwano. A do "inwestorów" macie na święta swój nominał... no i oczywiście wszystkie złe infa tradycyjnie pójdą w przyszłym tygodniu.
szczekaj dalej, ja mam przynajmniej swoje źródło (dokładnie pozyskane w styczniu 2011 roku) inaczej bym nigdy tego śmiecia nie kupił.. i np. we wrześniu 2012 jak już tego śmiecia dawno zostawiłem dokładnie 2h zajęło mi ustalenie czy rzekoma strona internetowa powstanie sprawdziłem to w źródle X i jeszcze w innym miejscu... bo miały tam ma tej stronie takie rzeczy, projekty z kosmosu że HOO HOOO (debata szła o tej stronie przez równo miesiąc)... dodam, że od kwietnia/ maja '12 mam jeden komunikat z mojego źródła: uciekać i co, kto się myli aaaaddddw czy jak tam się podpisujesz? Jak ktoś uciekł w maju to nie ma teraz na głowie 50% straty. Teraz czytajcie sobie komunikaty zajączka i jego źródła oraz przedruki procki od prawnika IGR, oraz Twoje ataki ad personam, prostackie i słabe, bo zero merytoryki.
teraz to mi już zwisa co zrobią moi znajomi posiadający IGRa, a przychodzę tutaj jak na petrola... pośmiać się. nikt tą spółką na poważnie się już nie zajmuje, a moi znajomi co postanowili sobie tego śmiecia zostawić (pomimo że ich ostrzegałem solidarnie, aby na OSTATNIEJ PODBITCE wywalić nawet po 27 gr) to już ich problem... tak jak w kasynie, jak ktoś chce zostać i zeszmacić się aby później cię wykopali ochroniarze w podartej i zakrwawionej koszuli to Twój problem, ja wolę wyjść jeszcze z jakąś kurewką, kupić sobie łyskacza za resztę kasy i robić ładną minę, że ta strata to stratka :) inni z krzywym uśmiechem nadal twierdzą, że strata to zarobek aż im wybiją wszystkie zęby... tak, tak przyszły zarobek, jak będzie odpał i tak dalej... z moich źródeł jak pytam o tego śmiecia ostatnio to już tylko żarty sobie robimy... krzyżyk na drogi inwestorzy. AMEN
hehehe pozdrawiam twardzieli i nie sprzedawajcie, tylko uśredniajcie, bo teraz to naprawdę tylko to wam zostało. AMEN
Widzę Agent, że jesteś w pełnej formie - jak zawsze szczery i sympatyczny, pogodnie nastawiony do innych - tak trzymaj:)
Pisałes chyba, że nie lubisz Świąt - może jednak warto je polubic ... może dzięki świątecznej atmosferze chociaż w Wigilię przemówiłbyś ludzkim głosem...
procka, pozdrawiam, przepraszam że dostałaś rykoszetem, ale jak widzę tę ujadającą psiarnię to nie mogę odpuścić sorry... wesołych świąt i mam nadzieję, że tak jak pisałaś chyba 2 mce temu... że nie masz tego śmiecia za dużo. Pozdrawiam
świąt nie lubię przede wszystkim dlatego, że są wszędzie korki, rolasy wsiadają w swoje golfy i skody i jadą do miasta... no i w mojej piekarni są jakieś gigantyczne kolejki. W piątek stałem godzinę. Masakra... ludzie robią zakupy jakby zbliżał się koniec świata... :) no i ten lans...
moze ktos wyjasni czy bedzie te 10gr czy jeszcze nie wiadomo ,bo ja rozumiem ze jednak bedzie a to znaczy ze nie jest dobrze , co sie dzieje troche bez sensu te 10 gr . cos tu nie gra ,moze ktos madrzejszy mi wyjasni tą informacje ,dziekuje .
Ty Elzor nawet przed Świętami nie dajesz za wygraną...
Nie wolisz sobie odpocząc od tego naganiania ?
Jeszcze nigdzie nawet pół zdania nie napisano, że emisja jest po 10 groszy, a to że nominał będzie tyle wynosic wiemy już od 2 tygodni.
Wrzuc więc trochę na luz..
Zdrowych i Wesołych... :)
Witaj,
Zauważ , że wielu myli nominał z ceną emisyjną i stąd potęgują niepewność.Raczej wątpię by emisyjna była jemu równa, ale nikt w tej chwili głowy za to nieda.Czasu niewiele by coś rozjaśnili w tej kwestii, zobaczymy. Jak zdrowie? Zaglądałaś tam gdzie nieczęsto bywasz?Chyba wielki czas zacząć Świętować, chociaż w tym roku jakoś specjalnego nastroju ku temu nie ma, przynajmniej ja nie mam:(( - obym był w mniejszości.Pozdrawiam i życzę zdrowia ,luzu i radości - niech przynajmniej w te chwile w sercu zagości:))
Witam:)
Myślę, że niektórzy mylą, a niektórzy celowo mylą innym.
Chociaż rzeczywiście może się okazac, że taka jest prawda - ale pewnie dopiero po Świętach.
Skoro tak się postarali, żeby zarejestrowac zmiany w KRS, to sama emisja przy tym to już pikuś - jeśli zaplanowali na ten rok, to pewnie tak będzie...
Nastrój średnio świąteczny, ale na Wigilię mamy gości, a po Wigilii na przysłowiowe "ciasto" ma ich przyjśc jeszcze więcej, więc nie mam czasu na chorowanie, bo chałupka przy małym dziecku za czysta nie jest, przynajmniej nasza... :)
A tu jeszcze trzeba miec czym poczęstowac, więc jutro też nie poleżę.
Generalnie jednak panuje pozytywne nastawienie, a że zarobek z IGR się trochę odwlecze w czasie... - no cóż, trzeba poczekac... - to żart oczywiście, bo póki co z tym zarobkiem to nic pewnego;)
Niestety jak większośc tutaj nie mam zielonego pojęcia...
Piszę "większośc", bo są też i tacy, którzy to wiedzą, twierdząc, że pozbył się akcji celowo, bo to śmiec, a cena w raporcie jest na zasadzie, że "papier wszystko przyjmie" czyli zmyślona, teraz sobie nadrukuje po 10 gr i puści wszystko w rynek;)
Ale taka refleksja:
Jest sobie nowy Prezes z listy 100 najbogatszych, same sukcesy, świetny biznesowy wizerunek, bla bla bla.
No i ten sam Prezes sprzedaje wszystkie akcje za 35 gr 13-go i 14-go grudnia czyli w dniach, gdy na rynku chodzą one po ponad 10 gr niżej, tak po prostu, bo stwierdził, że IGR to jednak lipa jest i trzeba się ewakuowac - w stylu kapitana Costa Concordii, który jako pierwszy sobie uciekł podczas akcji ratunkowej, tylko tutaj Pan Prezes ma jedyną dostępną szalupę za 35 groszy, a my już mamy tylko koła ratunkowe za 20 gr.
Sorry, taka metafora mi przyszła do głowy;)
Gdyby tak to miało byc, to to nie jest wałek, tylko wał - taki na bezczelnego.
Z powyższych powodów uważam, że przyczyna sprzedaży jest jednak inna, może już na Sylwestra będziemy wiedzieli jaka - więc lepiej sie tak nie zadręczaj, jakoś musimy przeczekac:)
Juz sam nie wiem co myslec moje zrodla upieraja sie ze emisja bedzie znacznie wyzej niz nominal. I ze przejecie jeszcze w tym roku. Ehhhh. Juz osiwialem. Teraz chyba wylysieje
Ciekawe jak długo obaj myśleliście by taką teorię wykoncypować, najlepiej walnijcie sobie coś na rozjaśnienie umysłów, by rozprostowane zwoje mózgowe choć na Święta się lekko pofałdowały, bo a nuż mogą wam osobowości majbliższych się pomieszać. A tak generalnie to chyba pora kończyć takie teksty przed Świętami i Życzyć wszystkim najlepszego w każdym aspekcie, giełdowym również - czego sobie , wszystkim Forumowiczom i w szczególności dla "Procki" życzę.