• WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~ALEKSANDER [188.29.16.*]
    WITAM WSZYSTKICH ZGROMADZONYCH NA BGE

JAK WIDZICIE CENA BGE CALY CZAS IDZIE W GORE I BARDZO SIE CIESZYMY ZE AKCJIONARIUSZE WOLA ZOSTAC Z NAMI

TRAFIENIE W TAKA SPOLKE JAK BGE NIE JEST PRZYPADKOWE STARAMY SIE WYPROWADZAC SPOLKI Z NC NA NORMALNE CENY I POMAGAC SIE IM ODBUDOWAC

SPOLKA BGE JEST W TEJ CHWILI NASZA PERLA I CENA STOPNIOWO BEDZIE ROSLA W GORE

MEDICALG

SPOLKE CHCEMY WYPROWADZIC NA POZIOM MEDICALG INNA CENA NAS NIE INTERESUJE TU SIE UDALO NAM SIE WIEC TU POWINNO BYC TO SAMO

JEZELI AKCJONARIAT BEDZIE SIE ZACHOWYWAŁ TAK JAK TAM TO JEST MOZLIWOSC ZE W NOWYM ROKU ZOBACZYMY PRZYNAJMNIEJ 40ZL

POZDRAWIAM

• Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~awe [83.12.104.*]
    a po za tym, wszystko w porządku ;)
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~radek [83.12.58.*]
    Jeszcze sie nie wytłumaczyłeś Aleksandrze z INVENTI. Tam tez miało być przynajmniej 2 zł a jak jest to każdy widzi.
    Na BGE nie masz nic do powiedzenia
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~ozu [217.96.82.*]
    ty masz tu tyle do gadania co sobie popiszesz Aleksander
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~jurek [175.177.156.*]
    a Łyzka na to Niemozliwe

pozdrawiam!!!!!
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~Niki [95.49.241.*]
    Oluś ile masz szabel (akcji), że chcesz dowodzić.
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~mms [89.69.44.*]
    istotniejsze jest pytanie ile ma zamiar kupić;)
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~Niki [95.49.241.*]
    Ani to ile ma, ani to ile chce/może kupić nie jest istotne ponieważ sam wpis jest, powiedzmy, niezbyt wysokiego lotu.
    to już inna kwestia;)

ale z jednym się zgadzam - w przyszłym roku dwucyfrówka;)
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~vvu132 [178.182.12.*]
    Ten patetyczny ton, wielkie litery... grupa ALEKSANDRA.

Po co ta szopka? Co z QQ - powołuje się na was tu i ówdzie, pisze że ma info z pierwszej ręki o spekule, która uwali kurs. A jeszcze z miesiąc temu łkał o twojego maila.

Rany, co za schizofreniczny akcjonariat...

Pozdrawiam,
    GRUPA JERZEGO

• Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~Piotrek [93.154.215.*]

Hej

Faktycznie sporo nowych. Dlatego znów milczę. Taki jarmark niestety źle wróży...

Wszystkiego dobrego i do usłyszenia, gdy zrobi się ciszej.

Pozdr
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~woodopoo [37.30.238.*]
    ALEKSANDER

CZYTAŁEM O TOBIE

OBRACAM OK 550 TYS KAPITAŁU

1/3 MOGĘ WCHODZIĆ Z WAMI, JAK SIĘ SPRAWDZICIE POMYŚLIMY NAD WIĘKSZĄ KWOTĄ

ODEZWIJ SIĘ NA WOODOPOO@GMAIL.COM

SERIO
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~ALEKSANDER [92.40.137.*]
    DO PANA WOODOPOO@GMAIL.COM

RACZEJ NIE SKORZYSTAM Z PANA PROPOZYCJI JA NIE ROBIE REKRUTACJI W GRUPIE

A RACZEJ TRUDNO BY BYLO SIE PANU DOSTAC DO GRUPY JEZELI NIE NALEZY PAN DO WPŁYWOWYCH OSÓB LUB ZAJMUJĄCYCH PIECZOŁOWITE STANOWISKO Z KTÓREGO GRUPA MOGŁA BY SKORZYSTAĆ DO TEGO DOCHODZI WPISOWE KTORE NIE JEST MALE

POZA TYM

PANSKIE PIENIĄDZE SA MI NIE POTRZEBNE BO NIE NALEŻNE DO BIEDNYCH

STARAM SIĘ TYLKO POMOC LUDZIOM I TYLE

• Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~Trojan [82.39.32.*]
    Aleksander - rozpędź się i walnij baranka w ścianę. To tak na odmułkę
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    O WIELMOŻNY PANIE ALEKSANDRZE
    (szkoda że nie mogę wyboldować i nabazgrać na fioletowo)

Nie siej Pan zamętu, bo kojarzysz się Pan tylko z masakrą na IFC, do której żeś się Pan pucował bezczelnie, mimo że była sprawką prawdziwych grubasów jak Patrol i świta.

Po Twojej odp na propozycję Woodopoo należy stwierdzić, że masz fantazję. I nic więcej. Pieczołowite stanowisko? Gdyby w tym co piszesz tkwiło z i a r n o prawdy, zależałoby wam na kapitale i bez znaczenia byłoby jego źródło. A gdyby ewentualnie tak nie było, nie widzę dokumentnie żadnego sensu w ujawnianiu się. Działalibyście z ukrycia. Over.

Fantasta. Ostra schiza. Co giełda robi z ludźmi. Pozdrów swoje alter-ego QQ.

P.S. Jurek, Mms, Radek - mówiłem że spekuła wejdzie po segmentacji. Czyli jeszcze nie teraz. Na razie mamy tylko bandę schizofreników:).
    w mojej ocenie mamy tutaj akcjonariat świadomy więc ewentualna spekuła będzie miała utrudnione zadanie. Każdy z nas kto jest tutaj przynajmniej od trzech miesięcy zna wartość spółki BGE.
    Nie będe komentował wpisów Aleksandra bo szkoda na to słów. Ale ewidentnie z gościem coś nie tak...

• Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~ALEKSANDER [92.40.123.*]
    WIEDZIAŁEM JUZ NA POCZĄTKU JAKIE BĘDZIE WASZE ZDZIWIENIE GDY TO NAPISZE

PO 1

PANIE RADKU Z INVENTI NIE MIELISMY NIC WSPÓLNEGO NAPISALEM NA FORUM INWENTI PONIZEJ ZE KTOS SIE PODSZYŁ PODE-MNIE

WYSTARCZY POCZYTAC DALSZE POSTY I ZAUWARZYC ZE TO NIEMOJE IP NA IFC NAPISALEM DZIS O ZMIANIE IP NA TO OBECNE I Z INNEGO NARAZIE NIE BEDE KORZYSTAL

PO DRUGIE CZY BEDZIEMY KUPOWAC WIELU SIE Z WAS ZASTANAWIA

MY JUZ AKCJE MAMY KUPIONE ZA BEZCEN !

JEZELI CHCECIE ZOBACZYC TO O BGE ZACZĄŁEM PISAC NA IFC SIERPNIU DLA TYCH CO MIELI SIE ODROBIC Z IFC

WIELU ZAINWESTOWAŁO I WIE ZE SIE OPLACILO

https://www.bankier.pl/forum/temat_wiadomosc-dla-wszystkich,11706899.html

https://www.bankier.pl/forum/temat_wiadomosc-do-wszystkich-drobnych-akcjionariuszy,12089195.html

DLA WAS PEWNIE DZIWNE ZE ZJAWIAM SIE DOPIERO TERAZ DLACZEGO

KURS MIAL SPOKOJNIE ROSNAC DO USTALONEJ CENY A TA CENA JEST 2.50ZL

NIE BEDE ZDRADZAL SZCZEGOLOW ALE O EMISJI WIEDZIELISMY JUZ DUZO WCZESNIEJ

CI CO WCHODZA ZE MNA WIEDZA ZE NIE ZARTUJE

JA WIEM ZE ZNAJDA SIE BŁAZNY CO ZARAZ BEDA PISAC NIESTWORZONE HISTORIE

ALE DAM WAM KILKA FAKTOW DO POMYSLENIA A CO MI TAM

ZAINWESTOWALISMY W TAMTYM ROKU W 14 SPOLEK MIN W IFC MEDICALG . OPENNET ALE TEZ INNE SPOLKI JEDNE OKAZALY SIE DOBRA INWESTYCJA DRUGIE ZLA

MEDICALG OKAZAL SIE BARDZO DOBRA INWESTYCJA WIEC TAM ZOSTALISMY DOGADALISMY SIE Z WSZYSTKIM I JESTESMY
    NIE BAWEM BEDZIEMY REALIZOWAC ZYSKI WIEC CENA MOZE TROSZKE SKOCZYC

IFC TU SZLO LADNIE DO CZASU KIEDY ROZPOCZELY SIE ROZMOWY O EMISJE I TU SIE Z PANEM MARIUSZEM NIE DOGADALISMY WIEC JAK SIE NIE DOGADUJESZ TO POCO TRZYMAC KAPITAL WIEC ZACZELISMY WYCOFYWAC KAPITAL I TYLE

W TYM OKRESIE NIE TYLKO IFC REALIZOWALIŚMY BYLY TEZ INNE SPOLKI DOKLADNIE ICH BYLO 9

MIN: INTWORKS , RANKPROGR ,PETROLINV, ALTERCO . HOTBLOK ITP

KAPITAL TEN W WIĘKSZOŚCI ZOSTAL PRZELANY DO KGHM PZU MEDICALG ITP

A ZA RESZTE KUPILISMY 9 SPOLEK NP LESNE RUNO MDE .BGE ,EMPORIUM PCGUARD ITP

NIE KTÓRE WYPALIŁY NIE KTÓRE NIE A NIE KTÓRE CZEKAJA NA DALSZY KROK

TO JEST INWESTYCJA CZASAMI SIE OPLACA CZASAMI NIE

OCZYWISCIE TEZ ODKUPUJEMY SPOLKI KTORE WCZESNIEJ MIELISMY

CZY SOBIE ZARTUJE NIE !

BO MADRY ANALITYK JUZ BY SOBIE PRZEANALIZOWAL TE SPOLKI CO PODALEM I SPRAWDZIL ZE TA SA FAKTY

JA NIE MAM CZASU NA ZARTY

DLACZEGO JESTEM NA BGE

BGE JEST W TEJ CHWILI NASZA PERLA INWESTUJEMY PO TO ZEBY ZAROBIC

NIE MUSICIE SIE BAC NIE BĘDZIEMY SPUSZCZAĆ TEJ SPÓŁKI MAMY CO DO NIEJ INNE PLANY

NA MEDICALG TEZ NIE WIERZYLI ZE TAKA CENE WYCIĄGNIEMY TU BEDZIE TO SAMO

CO BEDZIE PO NOWYM ROKU

30% NASZEGO KAPITALU Z PZU JUZ POWOLI REALIZUJEMY

OK 30% Z KGHM BEDZIEMY NIE BAWEM REALIZOWAC PO PRZEKROCZENIU USTANOWIONEGO PROGU SPRZEDAZY

MEDICALG 15-25%

CZESC KAPITALU NAPEWNO PUJDZIE W BGE NIE WIADOMO ILE BO JA NIE O TYM DECYDUJE

ALE 40ZL JEST REALNE

MOZECIE MNIE TERAZ OBRAZAC PISAC CO CHCECIE

POWIEM WAM TYLKO TYLE DOSTALIŚCIE INFORMACJE O KTOREJ NIKT WAM INNY NIE NAPISZE BO NAJWIEKSZA ZARAZA LUDZKOSCIE JEST CHCIWOŚĆ I PAZERNOSC

KTO SKORZYSTA TO SKORZYSTA KTO NIE TO JUZ JEGO SPRAWA ALE WARTO SOBIE TO PRZEANALIZOWAĆ CO NAPISALEM POMYSLEC I PODJAC SWOJA DECYZJE

BGE W TEJ CHWILI STAJE SIE WASZYM 3 FILAREM

BO EMERYTURY Z PZU DOSTANIECIE RACZEJ MARNE

NIE MOGE WIECEJ WAM POWIEDZIEC
    BO TAK NAPRAWDE CZŁOWIEK ŚWIECKI NIE POWINIEN ZA DUZO WIEDZIEĆ

ZA JAKIS CZAS SIE ODEZWIE JAK CENA BEDZIE LEPSZA

I ZYCZE WSZYSTKIM WESOLYCH SWIAT
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~Alina [83.7.52.*]
    Boze, ale koles :)
    Co to jest za choroba, bo ja sie nie znam.
    Zostałem wywołany do tablicy przez Aleksandra więc odpowiadam.
    Jeżeli rzeczywiście nie Ty pisałeś na INVENTI to przepraszam za moje słowa.

Odnośnie pozostałych kwestii - mamy na chwilę obecną zbieżne cele odnośnie BGE. Też liczę na wzrost kursu jednak moim zdaniem poziom 40 zł to bajki.... Liczę na znacznie mniej ale i tak będę zadowolony.
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~pete0507 [82.132.238.*]
    Panie Aleksandrze wspomnial Pan o Open-net?co z nim?
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~bosss [82.132.236.*]
    40zl uf raczej moge sie zalozyc ze nie wielu z nas doczeka tej ceny bo bedzie korcilo sprzedac wczesniej a fajnie by bylo

Jak bedzie 15zl to juz bedzie cos i taka cena mi wystarczy w zupelnosci

Choc w swoim zyciu widzialem skoki gdzie robila sie w kilka dni dobra sumka

Najwarzniejsza sprawa teraz to wyjsc na ciagle a nie myslec o cenie

Pozyjemy zobaczymy

• Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~mms [83.21.129.*]
    boss sam pisałeś o 30 zł;)

dla mnie realne jest 25-30zł jeśli liczba akcji nie przekroczy 10 mln oraz będą dalej podpisywać kontrakty oraz ruszą budowy biogazowni...
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~Pin [188.127.6.*]
    A czy nie będzie czasem tak, że Ci którzy mają dziesiątki k akcji pop wyjściu na ciągłe nie będą chcieli tego sprzedać? Obecnie ciężko jest sprzedać większą ilość akcji. Na ciągłych może zacząć się na początek przynajmniej wywalanie co obniży kurs o kilkadziesiąt groszy. Mam takie przeczucie. CO o tym myślicie?
    Też liczę na chwilowy spadek kursu jak przejdziemy na ciągłe. To będzie świetna okazja do zakupów. Kto liczy na 15 zł i ma wolne środki to powinien kupować. Zawsze jest ryzyko ale w przypadku tej spółki bardzo małe.
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~vvu132 [37.30.144.*]
    Jedni wyjdą, drudzy wejdą.

Pierwsi - w znikomym stopniu. To twardy akcjonariat, przekonany o wartości spółki, nauczony cierpliwości na jednolitych, często po przejściach na 0,68, 1,4, 2,5. Poinformowani, znający temat.

Drudzy - cała rzesza reagujących na jednolite jak na oparzenie plus ci, którzy nie wierzą w wyjście z SHLRu. DT-owcy, ostrożni, ulica, plankton.

Będzie b. dobrze, dla 80% giełdy od stycznia dopiero zaczynami istnieć po powrocie z wygnania.
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~sadasd [79.186.67.*]
    ALEKSANDER
    ROBIN HOOD GPW!
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~pete0507 [82.132.236.*]
    Jest juz jakas decyzja w sprawie przejscia na ciagle?czy to tylko gdybanie?
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~BOSS [82.132.236.*]
    Mms pisalem o 30zl nie twierdze ze nie bedzie

Na tej spolce moze sie wszystko zdazyc ale tak naprawde dla mnie realne 15zl wystarczy czy dla ciebie tez nie

I raczej wieksza czesc po tyle chcialbym sprzedac

Co do 30zl po wybudowaniu bio i podpisaniu kontraktow na dobre sumy nietwierdze ze takiej ceny tu nie bedzie spolka w tej chwili tak naprawde jest w fazie rozwoju i ma jeszcze przed soba duzo do zrobienia i pokazania na co tak naprawde ja stac

Dla mnie najlepiej zeby byla cisza a nie tak jak teraz nagonka na akcje cichutko w gore bo jak sie zleca szpaki co beda po 10-20% pykaly to bedzie juz po dobrym kursie
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~ds [83.19.162.*]
    nie wiem kim jest ten ALEKSANDER ale raczej nie jest poważnym inwestorem, bo wypowiada się jak spawacz :) przepraszam jeśli obraziłem jakiegos spawacza.
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~awe [83.12.104.*]
    jeszcze nie spawałem, ale jak czytam tekst Aleksandra to zanosi się, że długo nie wytrzymam. Na razie mnie tylko mdli. :)
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~sad [79.186.67.*]
    JAKBYS BYL TYLE POZA KRAJEM CO OLEK TO TEZ BYS JEZYKA W GEBIE ZAPOMNIAL

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH SPAWACZY!
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~Pin [188.127.6.*]
    Ładny spadek. Myślałem, że przebije 3 zł i tu będzie się umacniać.
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~123 [79.139.109.*]
    jakiś jeden cymbał wystawił 6 k na sprzedaż, powoli nie martw się będzie kupował po 4 zł
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~fergie [178.181.168.*]
    z pewnością ;-)
    pisałem, ze jeszcze nie czas na wieksze wzrosty;)
    zreszta akcji do 3 zł troszke powystawiali...

niestyty w tym roku chyba już nie przebijemy...ale zawsze moge sie mylic;)
  • Re: WIADOMOSC DO ALEKSANDRA Autor: ~pirad [176.106.107.*]
    Z openneta już wyszliście ?
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~komandos [178.43.254.*]
    A ja bym bronił Aleksandra, Wg mnie to przedstawiciel spekuly - spółdzielni. Podaje przyklady, całkiem wiarygodne i widac, że nie jest to wyssane z palca, A ze spekuła i to powazna jest dawno w posiadaniu papiera, to dla mnie jest od dluższego czasu oczywiste, Przeciez nie beda wchodzić, kiedy ulica sie juz wysprzedaje. Moim zdaniem moga jeszcze dość wysoko pociągnąc kurs bo są fundamenty i jest to malo ryzykowne dla spekuły. Ale do jakiej ceny? to jeden diabel i ta wlasnie spekuła wiedzą .
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~BOSS [82.132.236.*]
    Moim zdaniem komandos ma racje tylko oni wiedza kiedy wyjsc

Ja mysle ze wyciagna kurs do gory i kazdy sobie wtedy podejmie decyzje za ile sprzeda widzac wykres ifc to ladnie podciagneli a ci co wyszli na gorce napewno byli happy ze sie zalapali

Tu bedzie to samo

Pozdrawiam
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~Trojan [82.39.32.*]
    Ty wierzysz w jakiegoś Aleksandra tato? Przedstawił dwa linki które niczego w ogóle nie potwierdzają, że wchodzili na niskich poziomach. Już Ci raz udowodniłem jak łatwo zrobić z siebie guru wśród płotek.
    PS: tak tak tak tata i syn grają oddzielnie na tej samej spółce:) Tyle, że jeden jest w Szkocji a drugi w Polsce
    Aleksander pisał o BGE ,że biorą akcje w sierpniu i wrześniu to jeden z jego postów.Ulica i grubsi nie wyciągnęli kursu z głębokiego dołka-jak już ktoś wyciągnął to tylko Oni.
    A jak już podciągnęli wysoko bez (poprzednio) fundamentów , to teraz będą ciągnęli wysoko czy to się komuś podoba czy nie , bo teraz spółka widać dopiero ,że ma duże fundamenty , o czym Oni niestety wiedzą szybciej o 10 kroków od Nas.
    Niektórym wydaje się ,że posiadają dużo akcji BGE i są kimś na Forum bo maja po kilka lub kilkanaście K , ale Oni posiadają prawie połowę tego co jest w wolnym obrocie (na kilku kontach) i z kursem mogą zrobić co zechcą, a jak napisał ,że będzie dobrze i akcje pójda wysoko to zapewne z czasem pójdą.

Podaje wiarygodne przykłady- o BGE dawno temu pisali , jak kurs był nisko...nie tak jak teraz.

https://www.bankier.pl/forum/temat_wiadomosc-do-wszystkich,11807488.html

Jedynie co trzeba zrobić to uzbroić się w cierpliwość lub odstawić laptop i uruchomić go dopiero za 3-4 m-ce jak będzie dwucyfrówka. A będzie to ,że będzie to większość jest pewna.
    aaa jest też prawdopodobne ,że te nowe 3 mln akcji właśnie grupa przejmie po 2.5 zł za te 7.5 mln gotówką-dlatego jest wspomniane ,że kursu nie maja zamiaru spuszczać , bo mają inne plany co do BGE-jak się dogadali to wszystko możliwe i jeśli nie będzie komunikatu wkrótce kto przejął akcje , to mogli właśnie Oni, a że w grupie jest ponad 20 osób zostanie to rozdzielone i nie będzie komunikatu , bo próg 5 % nie będzie przekroczony.
    To tylko przypuszczenia , ale wszystko możliwe.
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~mocna ekipa [62.61.37.*]
    Obserwujcie Alterco! Mają układ, analityk cnbc cena 5,8zł a wartość na akcje 20zł
    dzisiaj było bardzo ważne NWZA...

http://stooq.pl/q/?s=alt&c=5y&t=l&a=lg&b=0
    123 klakierze, wobec twoich peanów i uzasadnionych podejrzeń, wypada zauważyć że zjawiasz się równo z Jego Ekscelencją Aleksandrem i nie było Cię wcześniej na forum BGE:). Nie kojarzę?
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJIONARIUSZY Autor: ~BOSS [82.132.212.*]
    Z moich obserwacji ktore dzisiaj przesledzilem i po przeczytaniu jego wszystkich postow na ifc to on o bge pisal juz w sierpniu wrzesniu a nic o nim niewiedzielismy mozecie sprawdzic na forum ifc

Sam na poczatku jak sie zjawil bylem negstywnie nastawiony do tego co napisal ale cos mi niedaje spokoju patrzac na wykresy spolek ktore podal odpal byl dosc ladny wiec pieniadze na takie inwestycje maja choc juz nie wiem co myslec

Jezeli to co mowi jest prawda ktos bedzie musial zainwestowac w nowe akcje

Bo raczej ulica tego nie kupi i bedziemy potrzebowac duzego inwestora kto to kupi

jedno jest pewne jak wejdziemy
    Na ciagle to sie okaze czy mowi prawde my tu narazie mozemy tylko gdybac i gdybac

Pozdrawiam

Również prześledziłem, co do zasady się z Tobą zgadzam, ale nawet jeśli przyjmiesz, że wierzysz - zapewne prześledziłeś też wątki naśladowców. "Prawdziwy" Aleksander ma na koncie sytuacje, w których unieważnia niewypały podszywaniem się przez kogoś pod swojego nicka. A skąd pewność, że to nie naśladowca:)?

Ubocznie, przypominam tylko że autor pojawia się dopiero po zapowiedzi przez QQ dołkowania - co miałby wiedzieć "z pierwszej ręki". Prześledź net pod kątem QQ - gdzieś dopraszał się o wejście do grupy, o czym już pisałem.

Może wszedł, a może przejechał się na IFC:). Skojarz.

Żeby było jasne, podtrzymuję że czeka nas ostra północ. Ze schizofrenikami/grubasami giełdy (niepotrzebne skreślić, jak kto uważa), czy bez.
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJONARIUSZY Autor: ~ALEKSANDER [2.103.214.*]
    WIDZĘ PANOWIE ZE POLEMIZUJECIE NA MÓJ TEMAT

WIEC OSTATNI RAZ LOGUJE SIE Z TEGO HOTSPOTA A DLACZEGO BY WAM UDOWODNIC ZE TO JA TEN ALEKSANDER A NIE ZADNY NASLADOWCA

POPROSTU JESTEM TERAZ PO PRACY JEST GODZINA 19 U WAS PEWNIE PIERWSZA LUB DRUGA W NOCY ALE MNIEJSZA Z TYM

I NIE CHCE MI SIE TU WIECEJ PRZYJEZDZAC JA NIE SIEDZE TAK JAK WY NA CZATACH I NIE PISZE O PIERDOLACH MAM CALY DZIEN ZAJETY I FIRME NA GLOWIE

JEZELI NIE WIERZYCIE W TO CO NAPISALEM TO MNIE TO NIE OBCHODZI MOJE SLOWA BYLY TYLKO I WYLACZNIE SKIEROWANE DO PEWNYCH OSOB I TYLE

ZASTANAWIACIE SIE CZY AKCJE SA WARTE SWOJEJ CENY

A WY JAK MYSLICIE SA CZY NIE

POWIEM WAM TYLKO JEDNO JESTESCIE W TEJ SAMEJ SYTUACJII TERAZ CO LUDZIE W TAM TYM ROKU NA MEDICALG JAK AKCJIE BYLY PO OK 17ZL DZISIEJSZA CENA OK 63ZL

I TERAZ PYTANIE CZY AKCJE MEDICALG SA WARTE 63,00 CZY TO TYLKO BANKA MYDLANA I DLACZEGO NIE SPADAJA JAK AKCJE RESBUDU Z 70ZL NA 6ZL

MEDI W NAJWYSZYM MOMENCIE TEZ MIAL PONAD 75ZL JAK DOBRZE POSZUKACIE TO ZNAJDZIECIE ODP

I CZY AKCJE BGE SA WARTE SWOJEJ CENY CZY TO TEZ BANKA MYDLANA KTORA PRYSNIE I SPADNIE ZNOW NA 5GR LUB PÓJDZIE W GORE I WSKOCZY NA 40ZL

PISZECIE ZE 40ZL TO ZA DUZO A CZY PZU JEST WARTE 440ZL CZY TO TYLKO NAPOMPOWANY BALON KTORY MOZE SPASC A MOZE DOJSC DO 500ZL

JAK MYSLICIE DLACZEGO Z BALONA PZU USZLO DZIS POWIETRZE ?

I CZY BGE JEST TYLKO SPOLKA NIE DOWARTOSCIOWANA A MOZE PRZEWARTOSCIOWANA

PRZEMYŚLCIE MOJE SLOWA I SAMI SOBIE ODPOWIEDZCIE

ODPOWIEDZI JUZ WAM DALEM NA NIE KTORE PYTANIA W 1 POSCIE WYSTARCZY POSZUKAC I POMYSLEC

CO DO BGE WSZYSTKO OKAZE SIE NA CIAGLYCH BO NA 2 FIXACH I TAK JUZ DUZO ZROBILISMY

JESZCZE JEDNO JAK ROZPOZNAC NASLADOWCE

JA NIE NAMAWIAM DO KUPOWANIA I SPRZEDAWANIA JAK TEN Z INWENTI DAJE TYLKO INFORMACJE GDZIE TRZEBA POMYSLEC I SAMEMU ZADECYDOWAC

BO INFORMACJIE JUZ I TAK KONSTRUUJE TAK PROSTYM JEZYKIEM TAK JAK TO JEDNA OSOBA NAPISALA JEZYKIEM SPAWACZA BY KAZDY NAWET PROSTY CZLOWIEK MOGL ZROZUMIEC CO WAM PRZEKAZUJE BO NA TYM FORUM TAK NAPRAWDE WIEKSZOSC Z WAS JEST PROSTYMI LUDZMI NIE OSZUKUJMY SIE TAKA JEST PRAWDA

DLACZEGO TU JESTESCIE JA WIEM DLACZEGO WIEKSZOSC ZA WYPLATE KTORA DOSTAJE OD PANSTWA LEDWO CO PRZEZYWA OD 1 DO 1 CZY NIE JEST TAK DOSTALEM TROSZKE TYCH MAILI OD LUDZI I WIEM JAK JEST

NA GIELDZIE NIE INWESTUJA TYLKO BOGACI NAWET BIEDNI CHCA ZAROBIC CHOC IM SIE TO NIE ZAWSZE UDAJE BO BOGACI MAJA SZYBCIEJ INFORMACJIE NIZ CI BIEDNIEJSI

DLATEGO CHCIALBYM TYM OSOBOM POMOC

JA WIEM ZE WIELE OSOB PISZE DO MNIE TAK PROSZE POWIEDZ KIEDY MAM KUPIC I KIEDY SPRZEDAC

TAK NAPRAWDE JA TAKICH RZECZY NIE MOGE POWIEDZIEC WYBACZCIE ALE NIE WOLNO MI

TO WY DECYDUJECIE O SWOICH CIEZKO ZAROBIONYCH PIENIAZKACH I NIE PROSCIE MNIE OTO

PRZEPRASZAM TEZ ZA TO ZE OSTATNIO NIE ODPISYWALEM NA MAILE POPROSTU NIE MIALEM CZASU

JAK BYM WAM NAPISAL JEZYKIEM SLUZBOWYM TO ZROZUMIELI BY TYLKO CI CO MAJA PRZYNAJMNIEJ W STOPNIU SREDNIM OPANOWANA WIEDZE W ZAKRESIE INWESTYCYJNYM I EKONOMICZNYM

PAMIETAJCIE TEZ O TYM ZE TO WY PODEJMUJECIE DECYZJE

TU MACIE JEGO NASLADOWCE

https://www.bankier.pl/forum/temat_pomyslcie-troche,12017991.htm

JA JUZ RACZEJ NIE BEDE PISAL MOZE PO NOWYM ROKU

TYLKO JAK GRUPA WYDA DECYZJE TO NAPEWNO BEDZIECIE WIEDZIELI NAS W ARKUSZU

POZDRAWIAM I ZYCZE WESOLYCH SWIAT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2013R

• Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJONARIUSZY Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    Alek,

we wstępie chylimy głowy nisko za Twój wysiłek włożony w dojazd do hotspota zamiast swojego apartamentu, kiedy wracałeś wykończony po pracy.

Podziwiamy Cię za brak oderwania od rzeczywistości - mimo, że jesteś milionerem i do tego najprawdopodobniej masonem lub przynajmniej iluminatem, pracujesz jak większość z nas. Wreszcie wiemy dlaczego nie odpisałeś na nasze liczne maile. Przyznajemy, że trochę się martwiliśmy - bo jak tu inwestować bez Ciebie?

Nieistotne. My, pokorni i świadomi swojej niewiedzy pamiętamy, że wypisujemy pierdoły na forach, bo mamy na to mnóstwo czasu, co wywołane jest egzystencją od pierwszego do pierwszego. Dlatego liczymy na Ciebie, Robin Hooda GPW i piątą kolumnę swojego elitarnego kółka rybackiego.

Jednak nader wszystko dziękujemy za słownictwo spawacza. Rzeczywiście, większość z nas to hazardziści, altruiści giełdy, leszcze i ludzie z przypadku. Faktycznie, w zasadzie nikt z nas nie operuje wiedzą z zakresu ekonomii i inwestowania.

Przy okazji, prosimy nie przejmować się zgryźliwymi uwagami na temat Twojej ortografii i gramatyki. Jak sam pisałeś, długo przebywasz poza granicami Polski, żyjesz i mieszkasz w Kanadzie. Twoje błędy, zwłaszcza w pisowni słowa "pab/pub" są w pełni zrozumiałe.

Chciałbym móc w Ciebie wierzyć, ale nie sposób:
    - ten patetyczny ton, tania retoryka oparta na wielkich literach, dzieleniu zdań i odwoływaniu się do najprostszych emocji,
    - historyjka o ojcu, który dopuścił Ciebie do kółka rybackiego, o ogromnym wpisowym, ludziach z branży (w tym NAWET prawnikach, lekarzach), spotkaniach w Berlinie, decyzjach góry,
    - uzasadnienie aktywności - zrobiło mi się was żal,
    są genialne do mocnej powieści o giełdowym Ptaśku. Mam nadzieję jednak, że nie są za słabe na pospolite ruszenie, króre chcesz wywołać.

Bo co do zasady jesteśmy zbieżni w interesach - różnimy się tylko poczuciem humoru:).

Pozdrawiam.
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJONARIUSZY Autor: ~awe [83.26.254.*]
    co wy qwa z kosmosu jesteście i wogóle nie śpicie?! :-)
  • Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJONARIUSZY Autor: ~ALEKSANDER [188.29.26.*]
    WIDZE ZE NAPRACOWAL PAN SIE Z ODPOWIEDZIA JAK NIKT INNY PEWNIE PISAL PAN TO POL NOCY

JAK BY PAN BYL CHOC TROSZKE MADRY TO WIEDZIAL BY PAN PO PIERWSZE

NIE NAPISALEM TEGO NA KOMPUTERZE TYLKO NA KOMORCE WIEC DLA TEGO DUZE LITERY .BLEDY ORTOGRAFICZNE ITP POZA TYM ZAJELO MI TO 10 MIN BO JA NIE MAM CZASU JAK PAN SIEDZIEC NA KOMPUTERZE SPOGLĄDAĆ CO SIE DZIEJE NA FORUM

MIESZKA PAN NA SLASKU(KATOWICE) KOLO ANTYKWARIATU W DODATKU W OBSKURNEJ KAMIENICY ZDOBYCIE PANA ADRESU ZAJELO BY MI 2 GODZINY

MYLE SIE !!!!!!!! CZY POPROSTU ZATKALO

PO 2 NIE WIE PAN NAWET Z KIM PAN TERAZ ROZMAWIA WIEC POCO TA IRONIA

MYSLI PAN ZE JAK COS NEGATYWNEGO NAPISZE PAN O DRUGIM CZLOWIEKU TO SIE PAN DOWARTOŚCIUJE I POCZUJE SIE LEPIEJ

NIECH PAN WSTĄPI DO ANTYKWARIATU KTORY JEST KOLO PANA I NAKUPI SOBIE KSIĄŻEK I COŚ POCZYTA LUB KUPI PSA I SIE PRZEWIETRZY TROSZKE BO OD SIEDZENIA PRZY KOMPUTERZE TO SIE PAN PEWNIE NAPROMIENIOWAŁ ZE NIE POTRZEBUJE PAN ŚWIATŁA WIECZOREM I TYM SPOSOBEM CO ZAOSZCZĘDZI PAN NA PRADZIE ZAINWESTUJE PAN W BGE KUPIONE MA PAN 171 AKCJI I WYSTAWIA CALY CZAS BY KTOS KUPIL

PO TRZECIE JA NIE MAM CZASU NA ZARTY

JEZELI PAN TAK ZAZDROSCI LUDZIOM ZE SA BOGACI TO NIECH PAN SIE WRESCIE WEZMIE DO ROBOTY A NIE ZAZDROSCI SASIADOWI ZE MA TAKIE I TAKIE AUTO

DLA MNIE PAN JEST TAKI SAM JAK TEN PAZDZIOCH Z KIEPSKICH

PO PROSTU DAREMNY

DOBRANOC

• Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJONARIUSZY Autor: ~peter [37.30.207.*]
    alek, nie stać cię na internet, że musisz korzystać z hotspota? Podobno mieszkasz w Kanadzie. No to angielski bądź francuski masz obcykany. Proszę, napisz ten cały tekst w którymś z tych języków. Ostrzegam, że rozpoznam translator. Spróbuj i mnie też namierzyć. Dla ułatwienia, nie szukaj na śląsku koło antykwariatu. :-)
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.