Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: WIADOMOSC DO WSZYSTKICH AKCJONARIUSZY

WIDZE ZE NAPRACOWAL PAN SIE Z ODPOWIEDZIA JAK NIKT INNY PEWNIE PISAL PAN TO POL NOCY

JAK BY PAN BYL CHOC TROSZKE MADRY TO WIEDZIAL BY PAN PO PIERWSZE

NIE NAPISALEM TEGO NA KOMPUTERZE TYLKO NA KOMORCE WIEC DLA TEGO DUZE LITERY .BLEDY ORTOGRAFICZNE ITP POZA TYM ZAJELO MI TO 10 MIN BO JA NIE MAM CZASU JAK PAN SIEDZIEC NA KOMPUTERZE SPOGLĄDAĆ CO SIE DZIEJE NA FORUM

MIESZKA PAN NA SLASKU(KATOWICE) KOLO ANTYKWARIATU W DODATKU W OBSKURNEJ KAMIENICY ZDOBYCIE PANA ADRESU ZAJELO BY MI 2 GODZINY

MYLE SIE !!!!!!!! CZY POPROSTU ZATKALO

PO 2 NIE WIE PAN NAWET Z KIM PAN TERAZ ROZMAWIA WIEC POCO TA IRONIA

MYSLI PAN ZE JAK COS NEGATYWNEGO NAPISZE PAN O DRUGIM CZLOWIEKU TO SIE PAN DOWARTOŚCIUJE I POCZUJE SIE LEPIEJ

NIECH PAN WSTĄPI DO ANTYKWARIATU KTORY JEST KOLO PANA I NAKUPI SOBIE KSIĄŻEK I COŚ POCZYTA LUB KUPI PSA I SIE PRZEWIETRZY TROSZKE BO OD SIEDZENIA PRZY KOMPUTERZE TO SIE PAN PEWNIE NAPROMIENIOWAŁ ZE NIE POTRZEBUJE PAN ŚWIATŁA WIECZOREM I TYM SPOSOBEM CO ZAOSZCZĘDZI PAN NA PRADZIE ZAINWESTUJE PAN W BGE KUPIONE MA PAN 171 AKCJI I WYSTAWIA CALY CZAS BY KTOS KUPIL

PO TRZECIE JA NIE MAM CZASU NA ZARTY

JEZELI PAN TAK ZAZDROSCI LUDZIOM ZE SA BOGACI TO NIECH PAN SIE WRESCIE WEZMIE DO ROBOTY A NIE ZAZDROSCI SASIADOWI ZE MA TAKIE I TAKIE AUTO

DLA MNIE PAN JEST TAKI SAM JAK TEN PAZDZIOCH Z KIEPSKICH

PO PROSTU DAREMNY

DOBRANOC

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.