• będzie góra czy dół...??? Autor: ~pytacz [213.238.75.*]
    jw. wczoraj do 14 byłem pewien że tylko w górę, ale po 16 już taki pewny nie byłem. Kiedy skonczy się ta konsola.??? Stoimy na długoterminowej linii wzrostu, liczę że odbije, ale jak pęknie w dół to bedzie lawina..
  • Re: będzie góra czy dół...??? Autor: ~karol [62.87.152.*]
    peknie w dół niestety 2,60 pewne gdyby nie rajd mikołaja mielibysmy juz teraz 2 zł,
  • Re: będzie góra czy dół...??? Autor: ~ix [79.163.230.*]
    Peknie to twoja glupia glowa niedlugo jak kurs wystrzeli powyzej 5 zl.po wynikach za 4 kwartal
  • Re: będzie góra czy dół...??? Autor: ~zz [83.5.130.*]
    ix, żyjesz chyba na innej planecie
  • Re: będzie góra czy dół...??? Autor: ~ix [188.47.228.*]
    GTC tez mialo kosztowal\c 6 zl a gdzie jes teraz
  • Re: będzie góra czy dół...??? Autor: ~zz [83.5.130.*]
    gdyby prezes GTC pieprzył takie cwane dyrdymały, jak karney, żeby manipulować kursem, to GTC dzisiaj byłoby po 3 zł. Gdyby GTC było zarządzane przez faceta z wykształceniem pedagogicznym, to taki facet szybko pożegnałby się ze swoim stołkiem i został zastąpiony przez fachowca. Jeśli nie - GTC byłoby po 2 zł.
    Komuś w Hawe zależy, żeby firmą zarządzał nie ktoś, kto się zna na rzeczy, ale cwany głupek, który w manipulowaniu ludźmi nie ma zachamowań. Zarabiają nie na wynikach spółki, ale na manipulacji kursem i sprzedaży akcji w odpowiednim czasie
  • Re: będzie góra czy dół...??? Autor: ~karolina [62.87.152.*]
    Dnia 2012-12-18 o godz. 09:44 ~ix napisał(a):
    > Peknie to twoja glupia glowa niedlugo jak kurs wystrzeli
    > powyzej 5 zl.po wynikach za 4 kwartal
    wyniki te głowo bedą w kwietniu i miezrealizowane wtedy hawe bedzie po 1,60 i wszyscy beda uciekac bo nierealne do zrealizowania uciekaj,,,,,,,,,,, to szulernia a prezes to oszust tak radze,,,,,,,,,
    Wyniki niebeda w kwietniu tylko w polowie lutego
    nic to nie zmienia razem wiemy ze nierealne,,,,, po co naganiasz prezes to oszust, przykład w tvncnbc listopad za pare dni przejmujemy tk. tak sie postepuje????????
  • Re: będzie góra czy dół...??? Autor: ~bolek [89.74.29.*]
    Dnia 2012-12-18 o godz. 10:15 ~karolina napisał(a):
    > nic to nie zmienia razem wiemy ze nierealne,,,,, po co
    > naganiasz prezes to oszust, przykład w tvncnbc listopad za
    > pare dni przejmujemy tk. tak sie postepuje????????
    Ostani wywiad mówił że do końca roku podpiszą umowę, tak samo że jest spokojny wyników.
    Wcale niemowil ze do konca roku przejmia Telecom ,tylko ze chcieliby do konca roku.tak naprawde to poco im to gowno.tak na marginesie czy wierzycie zeprzez wasze wpisy ma jakies znaczenie.Przeciesz to jest zwykla ciecinada a kurs i tak bedzie rzadzil sie swoimi prawami
    zgadzam sie mocno spadał, spółka jak i prezes sa niewiarygodni i nieuczciwi, zgadzasz sie?
    To prawda ze prezes mocno przesadzil z swoim optymizmem
    to mie optymizm tylko oszustwo, inwestorów, dlatego teraz gdyy wszystko w zieleni tu sa spadki czy tak robi, mówi,PREZES duzej firmy w telewizji?????
  • Re: będzie góra czy dół...??? Autor: ~janek [212.160.75.*]
    A ty jesteś wiarygodny jak ciągle zmieniasz nick-i ? /Karol Karolina czy Pankracy/
  • Re: będzie góra czy dół...??? Autor: ~krystio2 [91.205.90.*]
    technicznie ladnie to wyglada, poczekacie do stycznia?
    Dnia 2012-12-18 o godz. 10:46 ~krystio2 napisał(a):
    > technicznie ladnie to wyglada, poczekacie do stycznia?
    Tyle że nie wszyscy chcą czy też mogą czekać do stycznia.
    Falenta musi jakoś realizować swoje zyski poprzez cypryjską firmę i to do końca tego roku dlatego kurs spada nawet gdy jest niskie zainteresowanie, ubija niżej byle wypchnąć jak najwiecej w rynek. Jak dobrze będzie animował kurs to spadnie około 20% procnet z powodu tych co teraz nie oddają i wtedy obudzi się kupno. Ogólnie może być tak że spadniemy jednak na te wieszczone według różnych forum 3,60/3,50
    kurs jest dzisiaj zagrozony, masz racje, niestety jezeli dzisiaj nie bedzie ataku, a brak jest zainteresowania, rynek zweryfikuje zmiane prognoz i bedzie glebsza korekta, narazie jestem obserwatorem, ale gralem na hawe i znam troche firme, dlatego czekam na rozwoj sytuacji

akcjonariuszom zycze powodzenia
    Dnia 2012-12-18 o godz. 11:27 ~krystio2 napisał(a):
    > kurs jest dzisiaj zagrozony, masz racje, niestety jezeli
    > dzisiaj nie bedzie ataku, a brak jest zainteresowania,
    > rynek zweryfikuje zmiane prognoz i bedzie glebsza korekta,
    > narazie jestem obserwatorem, ale gralem na hawe i znam
    > troche firme, dlatego czekam na rozwoj sytuacji
    > akcjonariuszom zycze powodzenia

Poza tym znam całkiem dobrze obecnego animatora PKO, na kilku spółkach się z nim zetknąłem i znawsze gdy wchodził to przy pierwszym ataku wybica kursu uciekałem ze spółki. Zawsze zanim PKO obejmowało animowanie jakąś spółka to spółdzielnia dużych organizowało wybicia i oczywiście były też spadki ale do czasu zanim PKO nie objeło animacji można było liczyć na wybicie. Zawsze potem kurs szedł na -30% po to by zwiększyć płynność i wolumen obrotu. Mali gracze tracili ale duzi zyskiwali to co chcieli czyli możliwość zarobku na mocnych wachaniach kursu oczywiście mowa tu o tych -/+5% do 7%. Resumując nie sądzę by był tu teraz trend wzrostowy w jakimkolwiek czasookresie a dlaczego, no bo łatwiej doczekać się mocnego wybicia w dół niż takigo w góre (-15% a potem +5/6% ) pozatym okres wybicia jest raptem jednodniowy a w spadek traw 3-4 dni co potwierdza trend spadkowy.
    dzieki za szybki obraz obecnej sytuacji

pozdrawiam
    ps ciekawe czy zejda przed swietami na 3,70 czy zostana na 3,90, nieukrywam ze interesuja mnie poziomy 3,60-3,70
  • Re: będzie góra czy dół...??? Autor: ~pusia [83.27.230.*]
    D la akcjonariuszy hawe ,swieta zapowiadaja sie niestety smutne.Zeby jeszcze humor sobie poprawic i nie myslec o tym niewypale, trzeba sie tego smiecia pozbyc.Ja juz samopoczucie mam super.
  • Re: będzie góra czy dół...??? Autor: ~swoj [79.186.16.*]
    Panowie i Panie ten zjazd to nie efekt tego ze społka jest zła,zauważcie jak chetnie kładli po 3,89-3,90 ale po dogrywce juz nikt nie chciał sprzedac po 3,89 pomimo ze na K było około 20000 akcji.Tu sie cos swieci i to tylko na dobre.Pozdrawiam wytrwałych a spanikowanym co sprzedali radziłbym odkupic jak najpredzej i nie wchodzic w społki z Wig 20 bo troszke za pozno a na małe społeczki dopiero nadchodzi czas.
    Dnia 2012-12-18 o godz. 17:44 ~swoj napisał(a):
    > Panowie i Panie ten zjazd to nie efekt tego ze społka jest
    > zła,zauważcie jak chetnie kładli po 3,89-3,90 ale po
    > dogrywce juz nikt nie chciał sprzedac po 3,89 pomimo ze na
    > K było około 20000 akcji.Tu sie cos swieci i to tylko na
    > dobre.Pozdrawiam wytrwałych a spanikowanym co sprzedali
    > radziłbym odkupic jak najpredzej i nie wchodzic w społki z
    > Wig 20 bo troszke za pozno a na małe społeczki dopiero
    > nadchodzi czas.

zgadzam sie
    podobala mi sie obrona 3,89-3,90, tak wig 20 bedzie pociagniety max 1 -2 dni i trzeba przezucic sie na mwig40, zreszta nie lubie w20

hawe jest jedna z lepszych spolek w mwig40, licze ze po obronie tego wsparcia 4,20 powinno zaliczyc

zgadzam sie
    podobala mi sie obrona
    > 3,89-3,90, tak wig 20 bedzie pociagniety max 1 -2 dni i
    > trzeba przezucic sie na mwig40, zreszta nie lubie w20

hawe
    > jest jedna z lepszych spolek w mwig40, licze ze po obronie
    > tego wsparcia 4,20 powinno zaliczuc

4,20 to tylko około 8% od tego poziomu a 8% to moga zrobi w poł sesji mysle ze bedzie duzo wiecej.
  • Re: będzie góra czy dół...??? Autor: ~jak [212.14.17.*]
    tak sobie tłumacz... PIT-u, PIT-u ...codziennie niżej i niżej, spółka jest niżej niż przed jednodniowym wypadem na 4,2X w Mikołajki. JAKa spółka, taki rajd. PIT-u, PIT-u
    Dnia 2012-12-18 o godz. 18:40 ~jak napisał(a):
    > tak sobie tłumacz... PIT-u, PIT-u ...codziennie niżej i
    > niżej, spółka jest niżej niż przed jednodniowym wypadem na
    > 4,2X w Mikołajki. JAKa spółka, taki rajd. PIT-u, PIT-u

Dziwne ze tak sprzedawali przez cała sesje a na zakonczeniu juz nie chcieli mimo ze zostało na popycie,kreca ale nie dlatego zeby stracic na tym,straca tylko ci ktorzy sprzedadza za wczesniej.Po drugie jezeli do tej pory nie było korektu prognozy to znaczy ze zapowiadany zysk bedzie a jezeli nie to beda musieli odpowiedziec prawnie za wprowadzenie akcjonariuszy w bład
  • Re: będzie góra czy dół...??? Autor: ~WIKARY [83.4.66.*]
    cześć

a ja sobie dziś troszkę kupiłem. Liczę na dobre info w sprawie przetargu na sieć internetową woj. podlaskie. Tam już było info, ale musi się potwierdzić. Z tego poziomu będzie skok o jakieś 10%. Słuchajcie jak wasko miało kupić COIG to były przez pół roku rozbieżne info, aż wreszcie przyszło po długim czasie dobre info. To są bardzo trudne negocjacje i tego się nie da kupić szybko.
  • Re: będzie góra czy dół...??? Autor: ~hel [83.28.229.*]
    wreszcie trafne pointy
    korekty nie ma
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.