• Celma szuka zysków - znalezione w sieci Autor: ~Wolfenstein [178.36.167.*]
    jeśli ktoś nie widział na żywo to zapraszam do powtórki:). wczorajszy wywiad z Prezesem Nowackim z CMX. http://www.tvncnbc.pl/complex-szuka-zyskow,293738.html
    Celma z umową z PSB - to już było i fajnie, ciekaw tylko jestem o jakiej skali działania wspomina Pan prezes. Likwidacja zakładu w Opolu, rotacja magazynów, optymalizacja kosztów, brzmi ciekawie. pytanie (kolejne:)) kiedy społka i grupa odczują efekty tych zmian.?mam nadzieję, że jeszcze w I półorczu skoro zarząd myśli o emisji akcji Celmy. tak nakazuje logika, a jak będzie jak zwykle zobaczymy.....
  • Re: Celma szuka zysków - znalezione w sieci Autor: ~Roman [5.185.54.*]
    Nie jest dobrze, ale przynajmniej w przeciwieństwie do niektórych spółek ten zarząd ma plan, który wyglada sensownie. Jak go wdroza to kurs podskoczy.
  • Re: Celma szuka zysków - znalezione w sieci Autor: ~Wolfenstein [178.36.167.*]
    przynajmniej prezes nie zamydla oczu, że jest dobrze, choć raporty mówią co innego. zarząd ma opracowany plan naprawczy i trzeba liczyć, że jego wdrożenie przyniesie wymierne efekty.
  • Re: Celma szuka zysków - znalezione w sieci Autor: ~karmacoma [31.182.141.*]
    Szczery i konkretny wywiad. Zarząd wydaje się mieć plan. Kto miał jednak jeszcze jakieś nadzieję co do wyników za IVQ na pewno już je stracił.
  • Re: Celma szuka zysków - znalezione w sieci Autor: ~Wolfenstein [178.36.167.*]
    nie mam złudzeń odnośnie wyników za IV kwartał, tym bardziej iż branża podlega działaniu sezonowości. Liczę, że pierwsze efekty będzie widać w II kw. przyszłego roku.
  • Re: Celma szuka zysków - znalezione w sieci Autor: egzorrcysta [195.8.97.*]
    Dnia 2012-12-11 o godz. 13:29 ~Wolfenstein napisał(a):
    > jeśli ktoś nie widział na żywo to zapraszam do powtórki:).
    > wczorajszy wywiad z Prezesem Nowackim z CMX.
    > http://www.tvncnbc.pl/complex-szuka-zyskow,293738.html
    > Celma z umową z PSB - to już było i fajnie, ciekaw tylko
    > jestem o jakiej skali działania wspomina Pan prezes.
    > Likwidacja zakładu w Opolu, rotacja magazynów,
    > optymalizacja kosztów, brzmi ciekawie. pytanie (kolejne:))
    > kiedy społka i grupa odczują efekty tych zmian.?mam
    > nadzieję, że jeszcze w I półorczu skoro zarząd myśli o
    > emisji akcji Celmy. tak nakazuje logika, a jak będzie jak
    > zwykle zobaczymy.....
    Tak,tak Celma szuka już teraz, w kieszeniach przyszłych nieszczęśników
  • Re: Celma szuka zysków - znalezione w sieci Autor: ~Gienio [91.197.155.*]
    Naiwność to droga do piekła. Ileż to już było cudownych planów, zmian, reorganizacji. A jakie efekty? czy to nie kolejne mydlenie oczu? Aż się wierzyć nie chce, ze ktoś może się na to łapać. Wystarczy, że są ponadprzeciętne zyski...tylko jakoś ten kurs zapierd...a nie w tą stronę.
  • Re: Celma szuka zysków - znalezione w sieci Autor: egzorrcysta [195.8.97.*]
    co się dziwisz ,to partacze i wykres notowań cały czas mają zawieszony odwrotnie, i myślą że to rośnie,co będzie jak ktoś z zarządu wreście się domyśli że wykres jest odwrotnie zawieszony,pozdr
[x]
REDWOOD -15,25% 0,05 2019-04-30 11:15:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.