• zapowiada Autor: ~miś [89.191.162.*]
    się zwała, to pewne. Ciekawe na gdzie się zatrzymamy. Obstawiam 4,20
  • Re: zapowiada Autor: ~ja [95.215.193.*]
    a możesz jakoś uzasadnić swoje prognozy? no bo chyba nie powołasz się na "artykuł" z parkietu i wałkowany od wczoraj temat na tym forum.
  • Re: zapowiada Autor: ~miś [89.191.162.*]
    najnowszy news wystarczy do zjazdu. Rzucą akcje i wszyscy za nimi polecą. Zamknięcie na minusie. Dopóki nie będzie pozytywnego infa spadki
    sorry, ale jaki to news? głupia manipulacja. każdy kto choć trochę siedzi w informacjach spółki wie o przedłużeniu terminu.
  • Re: zapowiada Autor: ~moshic [213.25.65.*]
    Kolego, ale w komunikacie jest napisane do 3 dekady a nie do konca 3 dekady.
    Jak masz placic rachunek do 20 to 21 jest po terminie. Jak negocjacje sa do 3 dekady, to jak sie zaczela 3 dekada to jest po terminie.
    Jutro komunikat o umowie. Wszystko pozamiatane
    poczytaj najpierw wszystkie komunikaty a poźniej dyskutuj. pierwszy o terminie 21 września a drugi o przedłużeniu do 3 dekady
    Zarząd HAWE S.A. z siedzibą w Warszawie (dalej "Spółka") przekazuje do publicznej wiadomości, że w dniu 31 sierpnia 2012 roku Spółka podpisała porozumienie trójstronne zawarte pomiędzy Spółką, spółką Polskie Koleje Państwowe S.A. oraz IT Polpager S.A. ustalające warunki przedłużenia okresu wyłączności (o którym Spółka informowała raportem bieżącym nr 82 z dnia 31 lipca 2012 roku)

Od wczoraj tylko o tym się tutaj dyskutuje ...
  • Re: zapowiada Autor: ~ha ha [77.91.19.*]
    biedny mis sprzedal akcje 20 i chcialby sie zalapac w poniedzialek.
    Wypisuje teraz brednie, juz taniej nie dostaniesz.
  • Re: zapowiada Autor: ~miś [89.191.162.*]
    powiem tak, nie jestem fanem Hawe. Jestem tu tylko aby kupić i sprzedać, kupić i sprzedać
  • Re: zapowiada Autor: ~lepsze jutro [80.54.150.*]
    no to tak jak my ,bo my też kupujemy i sprzedajemy,kupujemy i sprzedajemy.......i cdn.
    do piątku Hawe będzie dużo powyżej 5 zł
  • Re: zapowiada Autor: ~no to [77.91.19.*]
    przeczytajcie komunikat spolki z 02.09.
    -jest przedluzone do ostatniej dekady wrzesnia.
    A moze nie wiecie ile dekad ma m-c, otoz trzy dekady.
    Dniem ostatniej dekady wrzesnia jest 30 .( oczywiescie ostatnim dniem).
    Czy jeszcze sa jakies watpliwosci ?
  • Re: zapowiada Autor: ~stiopa [89.78.215.*]
    To oczywista oczywistość. Dodałbym że przedłużenie negocjacji nastąpiło przecież w formie umowy zawartej na terytorium RP, a nie w Zimbabwe, a zatem co do terminów obowiązują normy polskiego prawa cywilnego.

Jeśli jest napisane że do 3 dekady września tzn. do 30 września do godz. 24.00 - i tyle.

Chyba że
    w komunikacie błędnie przekazano treść umowy i jest w umowie napisane wyraźnie - do 21 września, a ktoś odpowiedzialny za to podał w komunikacie zamiast konkretnie do 21.09. - trzecia dekada ( tylko pytanie dlaczego nie podał daty 21.09)

Jeżeli zaś taki "przekręt" wykluczymy to:
    a) jeszcze mają czas wg. owej umowy do 30.09
    b) rzecznik nie wie co mówi
    c) jego słowa zostały przekręcone przez dziennikarzy
    d) na c) wskazuje zmiana tytułu w "Parkiecie"
  • Re: zapowiada Autor: ~no nie wiem [85.89.189.*]
    Dnia 2012-09-23 o godz. 15:40 ~no to napisał(a):
    > przeczytajcie komunikat spolki z 02.09.
    -jest przedluzone
    > do ostatniej dekady wrzesnia.
    A moze nie wiecie ile dekad
    > ma m-c, otoz trzy dekady.
    Dniem ostatniej dekady wrzesnia
    > jest 30 .( oczywiescie ostatnim dniem).
    Czy jeszcze sa
    > jakies watpliwosci ?

W komunikacie jest napisane ,ze do ostatniej dekady września. Ostatnia dekada to 20-30 września. Czyli do ostatniej dekady oznacza, że do dnia 20 września włącznie. Nie ma napisane, że do końca ostatniej dekady!!! Koniec ostatniej dekady to 30 września. To jest oczywista oczywistość. Stad logicznym jest, że komunikat o koncu wylączności pojawia się 21 września
  • Re: zapowiada Autor: ~endi [79.184.61.*]
    Zauwazcie ze Free float spadł z 48 % do 45% to chyba cos to znaczy,mysle ze kupuja fundusze
  • Re: zapowiada Autor: ~do stiopa [77.91.19.*]
    a czy mozesz mnie oswiecic skad nagle ta data 21.09. ?
    Bo dla mnie sa najwazniejsze komunikaty ze spolki a nie jakies tam inf.w prasie.
  • Re: zapowiada Autor: ~stiopa [89.78.215.*]
    No właśnie. 21.09. pojawia się jako news prasowy, a nigdzie w oficjalnych komunikacie o przedłużeniu negocjacji ta data nie padła. W OFICJALNYCH KOMUNIKATACH MOWA JEST O OSTATNIEJ DEKADZIE WRZEŚNIA CO JEST RÓWNOZNACZNE DACIE DO 30.09.2012R. GODZ. 24.00.

Skąd jakoby podłączył się pod tego 21.09. rzecznik prasowy - tego nie wiem należałoby zapytać "Parkiet"
  • Re: zapowiada Autor: ~no [77.91.19.*]
    wlasnie - w zadnym komunikacie ze spolki nie wystepuje taka data.
    W prasie musi byc pomylka i tyle w temacie.
  • Re: zapowiada Autor: ~kefir [94.246.158.*]
    Całe te pożal się prognozowania sprowadzają się do tego -że nie ważna śmietanka lub pianka na kolanach ,tylko skarpety w sandałach co daje pod rozwagę przed sesją jutro...
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.