cholera miałem was zostawić, ale jest taki rollercoster u was że żal mi nie zaglądać. Już na drugi dzień po sufer infach -10% i 29 gr. Nawet ja w swojej giełdowej głupocie bym na to nie wpadł. No ale dobrze, że wywaliłem wszystko za 3x na ostatniej podbitce. Jak widać w przypadku tej spółki tradycja jest święta: wywalać na podbitkach, aneksy do umów, listy intencyjne i cinciarzo naganiacze na forum.
ta tak agent pomaranczu - caly czas opluwasz spolke i wszystkim odradzasz kupownie papiera ( a ci co kupili to twierdzisz że leszcze co napewno dadzą sie wydymac) a potem nagle info ze kupiles w dolku i sprzedales na gorce. Jesteś zaje...stym inwestorem ściemniaczem...
znajdź jednego posta gdzie piszę o kimkolwiek, że jest leszczem nigdy nie użyłem tego słowa, uważam, że ci co go używają to największe buraki, co pewnie siedzą w brudnych ciuchach, inwestują 5 tys złi są niedomyci, bo śledzą notowania i są inwestorami... co do opluwania obserwatorze, to nie opluwałem tylko zwracałem uwagę na to jaka denna jest to spółka... jak napisałem, że wywaliłem, to od razu ktoś odpisał, że to POCZĄTEK WZROSTÓ i że się wyleszczyłem. Powodzenia obserwatorze :) Dzisiaj mogę kupić nie 10% ale znacznie więcej akcji.
po fakcie? przez 2 dni było poniżej 27-28 każdy mógł kupić... pisałem wtedy że kupowałem... nawet kilka razy spadło bardziej... wczoraj przed otwarciem wideł napisałem że wywalam tużpo otwarciu co zrobiłem natychmiast. :) o czym poinformowałem szacownych cinkciarzy żeby mogli mnie opluć jak się wyleszczyłem, że to początek wzrostów... no i tego typu, że dobrze że to już ciebie nie ma bo papier odleszczony ;) pozdrówka
p.s. nie wiem jak u was, ale tutaj jest skwar... masakra. Pracować się nie chce.
udokumentuj to ale nie głupią pisaniną,bo oprócz tego że pisałes że kupiłes to jeszcze pisałes że to może spasc nawet 50 %.Wiec podałes dwie mozliwosci wiec zawsze trafisz,dyzio gawędziaz
A może taki link? tYLE CO TY SPRZECZNOSCI PISZESZ TO DRUGIEGO TAKIEGO NIE MA ,TAK JAK PISAŁEM ZAWSZE TRAFISZ https://www.bankier.pl/forum/temat_re-taka-dzida,11617165.html
że spaść jak nie będzie infa... czytaj ze zrozumieniem. Napisałem też, że wywalanie w momencie infa, to co robi JESSSSSSS jest 100% pewniakiem na tej spółce. Za moment można odkupić taniej. I co ubrany po 36 gr? Ile to już straty?
Oj ludzie po co sie kłócic.Jaka spółka jest każdy widzi.Ja tam sobie zostawiłem mały pakiecik na lepsze czasy a innym sobie pogrywam.Upchałem papier po 34,35 groni a teraz sobie poczekam.Jak spadnie na 20 groni to znowu sie zatankuje.Jak daja chłopaki zarobic to trzeba korzystac.
ale przyznasz miodzio, że pełna kakofilia z tym igrem że po takich infach mamy taki wzrost, to na innych spółkach po takich spadkach byłaby korekta, odreagowanie, a tutaj macie przy 2 super infach pierdnięcie w górę i zwałkę w dół... pełna kakaofilia, tyle mam do powiedzenia. A cinkciarze... wypie**alać.
Jakbym był prorokiem to bym na giełdzie nie siedział tylko skreśliłbym szóstke w totolotka i wypierd..liłbym gdzieś sie poopalac.A odnośnie spółki to co tu można prorokowac.Zerknij wstecz jak kurs sie zachowywał ,może byc równie dobrze za tydzien 50 groni albo 20.
cwaniaczku, pisałem kilkanaście dni temu, jak była podbitka na 47 że będzie zjazd przy 44 na 39 albo i niżej i co, nie było... była może rakieta? jakoś u mnie widziałem zjazd na 27. Dla was cokolwiek się napisze to źle, bo zawsze jest dobrze. Jesteście jak komuchy, które żrą gówno na śniadanie i mówią, że to marcepan.
Przyznam że raz ci sie może ci sie i udało.Cwaniaczku,w maju co pisałes? że sie bedzie kisic a IGR POSZED W GÓRE ,TWOJE pbg ,hbp,bomi,sanwil ,wtopa.Ostatnio co pisałeś ? że IGR może spasc jeszcze 50% jak bedzie złe info jato ty sie tłumaczysz, to tak jakby pisac jutro bedzie pogoda jak nie bedzie deszcz padał.Mieszasz tu człowieku,nie pisz na mnie cwaniaczku bo to ty bawisz sie w proroka,chodzi o to że jest cie pełno i niektórzy są skazani na czytanie ciebie
najśmieszniejsze to jest to, że ja się podpisuję i przed przeczytaniem posta możesz go zlać kolego. Powiem ci dlaczego czytasz: bo masz IGR ze stratą i nie wiesz co zrobić. Bronisz spółki (sam tak robiłem w zeszłym roku do bodaj lutego)... aż w końcu przejrzysz na oczy. Nie napiszesz wtedy ani jednego posta, że sprzedałeś ze stratą, że wyszedłeś, że spółka to gówno. Po prostu sprzedasz i ciebie tutaj nie będzie. Zostaną najbardziej zatwardziali "obrońcy częstochowy".
kolego żal mi ciebie. Na giełdzie kupuje się pod przyszłe infa oraz analizując obecną sytuację. To o czym piszesz wynika z zażalenia, które było w sądzie. Ty oczywiście wiedziałeś, wielki insajder ;).... że wierzyciel je wycofa i kurs wystrzeli. No, gratuluję. Dzisiaj powiem ci tyle: super infa, a kurs wraca do ceny likwidacyjnej spółki. Cwaniakuj dalej i naganiaj na to gówno ludzi. Ja pałowałem się z tym szajsem wiele miesięcy aż przejrzałem na oczy. Tutaj się gra na krótko kupując w dołku, wywalając na jedno-dwu dniowej podbitce. Przyznam wprost, bo nie jestem takim zatwardziałym idiotą jak ty, że udało mi się to na IGR kilka razy zaledwie, bo czekałem na odpał. Przestrzegam wszystkich przed tą strategią. Tutaj żadnego odpału nie budiet. No może z 20 na 40 groszy -- 100%, albo za 1,5 roku na 90 gr... równie dobrze może być w nowym roku emisja i kurs będzie już zawsze na tych poziomach. Ja piję, gdybyś tego nie zauważył, do bezmyślnego i kurewskiego naganiania na kupno tego śmiecia bo ma być niby złotówka. Więc macie, kur**wa 0.29 gr... na drugi dzień po super infach. Pozdrawlaju. Ja już tego nie mam, a przychodzę tutaj jak na petrola w celach relaksacyjnych.
dam sobie obciąć jaja, że 70% funkcyjnych życzliwych, mądrych inwestorów, życzliwych doradzaczy, obrońców spółki to płatni naganiacze... tego się inaczej nie da wytłumaczyć, bo każdy normalny po spadku z 60 gr po uprawomocnieniu i dalszych spadkach 45-30-... wywaliłby to gówno.
agencie zamilcz proszę ja rozumiem że od strat to ci w głowie popierdoliło się ale zlituj sie nad nami i już więcej tych bzdur nie pisz tym bardziej ze nie masz papieru
Człowieku, nie kieruj tych wypocin do mnie ,bo po pierwsze nie mam zamiaru już cię czytac,po drugie ja nie pisze co będzie , wkurza mnie ciągłe twoje bazgrolenie i cągłe przechwalanie ktore mija się z prawda,jestes żałosny
Ja agenta rozumiem. Rozumiem jego wkurzenie na tą spółkę. Miało być tak pięknie. Mało akcji duże wzrosty, a tu cały czas kurs idzie w dół. Mała podbitka i wywalanie. A gdzie trend boczny a gdzie bronienie kursu. Tego tu nie ma. Jak tak będzie zjeżdżać to ciężko będzie to podnieść, biorąc pod uwagę, że parę procent urośnie i jest wywalanie papiera.
Na razie grają i pogrywają tutaj jedynie drobni akcjonariusze. I to oni powoduja takie duże wahania (a raczej spadki) kursu. Więksi w ogóle nie robią żadnych ruchów.
Przy takim stanie rzeczy wystarczyłoby, aby więcej drobnych się "zleciało" a kurs by sie ruszył.
Kilka razy juz o tym pisałam, ale od razu odpowiadano, że od pisania na forum kursowi sie nie pomoże, że tu musi "wejśc tzw. gruby", że ktoś pilnuje kursu, zbiera, wywala z ukrytego itd. itd.
A ja się z tym nie zgadzam, bo obroty (i zainteresowanie IGR) są tak mizerne, że naprawdę trochę tzw. "drobnicy" mogłoby zdziałac cuda - moim zdaniem.
To, co wywalił niby JRW to przecież jak kot napłakał...
Wniosek: sami drobni robią sobie na złośc i sami drobni mogą to zmienic - oczywiście - jak wspomniałam - w obecnej sytuacji czyli małych obrotów.
Niech ci, którzy chcą wzrostów, trochę ponaganiają na innych spółkach... ;)
Dlaczego np. taki Petrol zawsze znajdzie amatorów, choc non stop są robieni w konia (choc i tak uważam, że to się zmieni)?
Grac można naprawdę na każdej spółce, wystarczy zmienic ogólną atmosfere wokół niej i trochę szumu narobic...
A niezaleznie od powyższego - na Grubych dopiero przyjdzie czas (tak sądzę).
Ale i tak pewnie większośc z tu obecnych się z tym nie zgodzi.
myślę procka, że to bardzo proste dlaczego spółki z dużym wolumenem, nawet takie czysto szulerniane jak petrol cieszą się powodzeniem. Tam co jakiś czas jest wybicie spekulacyjne 90% na tym traci, ale ci co grają chcą być w tych 10%. Obroty są tak duże, że gra sporo ludzi. Tutaj obroty są na poziomie sanwilu i innych gówniaków gdzie NIC się nie dzieje. Sam nie raz próbuję łapać dołek, łapać się na pompki jak każdy tutaj, ale to tylko na spółkach z dużymi obrotami. Igroup jak sama wspomniałaś to spółka dla drobnicy. Ja przejrzałem na oczy, mam swój pogląd na to co się działo od października do maja i co będzie się działo później. Kończę z gdybaniem, bo wkurza to cinkciarzy tracących tutaj kasę. Powiem tylko jedno: widzę batony z lewej i prawej i osuwający się kurs po infach. Kolejne infa mogą być za niecały tydzień, nie ruszą kursu. Infa które mogą ruszyć kurs pojawią się być może (dla kretynów: jest to tryb warunkowy) za miesiąc, może półtora, a to znaczy, że moim zdaniem z kursem może być to co zwykle. Dodam jeszcze to co napisałem tutaj ostatnio. Po 2 super infach mamy wybicie, które normalnie po takich spadkach na innych spólkach jest naturalnym odreagowaniem. Tutaj jest mini wybicie i spadki. Cieszycie się z tego? No to powodzenia :) Co do obrotów jestem zdania, że wiele osób trzyma akcje (jak ja trzymałem jeszcze niedawno) z przeświadczeniem, że będzie tutaj jazda na maksa, nowe aktywa, skupowanie akcji itp. Więc śmiem twierdzić znów w trybie warunkowym, że jeśli sytuacja diametralnie się nie odwróci na waszą korzyść w postaci pozytywnych info's + działań zarządu, to kurs dalej będzie się osuwał, aż w pewnym momencie zobaczycie zwiększone obroty jak ludzie zaczną na zawody wywalać. Czy tak się stanie czy nie to zobaczymy. Nie życzę wam tego.
To prawda,drobni sami sobie robia na złosc.Uważam jednak że spólka jest na GPW dosc popoularna(ma to odzwierciedlenie w rankingu bankiera, 24 miejsce) i sporo ludzi tu zagląda,jednakże czytajac ciągłe posty naganiaczy na spadki chwilowo się wstrzymują z zakupami.Myślę że już wkrótce wszystko sie wyjasni i te wszystkie negatywne posty naganiaczy przestaną miec znaczenie i sólka zacznie być grana i zaczna się wzrosty