kolego żal mi ciebie. Na giełdzie kupuje się pod przyszłe infa oraz analizując obecną sytuację. To o czym piszesz wynika z zażalenia, które było w sądzie. Ty oczywiście wiedziałeś, wielki insajder ;).... że wierzyciel je wycofa i kurs wystrzeli. No, gratuluję. Dzisiaj powiem ci tyle: super infa, a kurs wraca do ceny likwidacyjnej spółki. Cwaniakuj dalej i naganiaj na to gówno ludzi. Ja pałowałem się z tym szajsem wiele miesięcy aż przejrzałem na oczy. Tutaj się gra na krótko kupując w dołku, wywalając na jedno-dwu dniowej podbitce. Przyznam wprost, bo nie jestem takim zatwardziałym idiotą jak ty, że udało mi się to na IGR kilka razy zaledwie, bo czekałem na odpał. Przestrzegam wszystkich przed tą strategią. Tutaj żadnego odpału nie budiet. No może z 20 na 40 groszy -- 100%, albo za 1,5 roku na 90 gr... równie dobrze może być w nowym roku emisja i kurs będzie już zawsze na tych poziomach. Ja piję, gdybyś tego nie zauważył, do bezmyślnego i kurewskiego naganiania na kupno tego śmiecia bo ma być niby złotówka. Więc macie, kur**wa 0.29 gr... na drugi dzień po super infach. Pozdrawlaju. Ja już tego nie mam, a przychodzę tutaj jak na petrola w celach relaksacyjnych.