zadajcie sobie pytanie jaka spolka robi sama spotkanie z inwestorami i nie ma sie czym pochwalic...??? odp. zadna:)! Czyli napewno maja cos ciekawego do przekazania, pytanie tylko jak ciekawego...?:):):) Do czwartku bedzie gruba jazda!
jeszcze godzinka zostala na tanie zakupy...,mam znajomego ktory jechal na spotkanie od nas z biura, bede mial ciekawostki na biezaca...:), i juz widze pakieciki po 100 i 200 na S i probuja zanizc, na nie wiele sie to zda bo popyt jest spory juz ponad 2mln obrotu!
mamy, bedziemy miali plyn tylko potrzebujemy jeszcze ociupinke milonów zlotych a chcemy je wziasc od was, zrobimy mala emisje 100mln sztuk po 10gr---moze byc?????????????????????????????
Panowie tak czytam od czasu do czasu wasze wypowiedzi i zastanawiam się skąd wy bierzecie te wszystkie prognozy?? raz do góry raz do dołu, przecież to i tak nic nie zmienia...
co ma być to będzie zostawmy wróżenie prorokom a analizy specjalistą...
zal mi was wszystkich ujadajacy teraz na forum, bo mysleliscie ze jak rynek jest slaby to i ZWG poleci, a ja pisalem ze nie w tej chwili i tej sytuacji, ze info lada dzien i jak byla okazja 2,15-2,20 trzeba bylo brac, tak jak ja zapakowalem po korek ze srednia 2,13, na takich spolkach jak ZWG jedno czy dwu dniowa slabosc rynku wiele nie robi, bo wiekszosc trzyma bez wzgledu na ogolna sytuacje na rynkach, a teraz bedzie trzeba placic 2,50 i wiecej:), ale i tak zarobicie, bo ja mysle ze na spotkaniu maja jakiegos giga newsa i po to wlasnie to spotkanie, nie robi sie czegos takiego o tak sobie bez wiekszego powodu, tu jutro bedzie niezla bitwa o akcje i wspomnicie moje slowa:) Dozo jutro na wyzszych poziomach!
albo dwa dni spadków, moze chce sie spotkac z inwestorami i powiedziec im co nie wypali?
zavchwile bedzie informacja ze prezes piednał po obiedzie i tez powies ze pierdnął to naczy ze jadł obiad, to zas znaczy ze mial pieniadze by go kupic, czyli spolka jest bogata, chlopie zastanow sie co piszesz bo sie jarasz informacjami na ktore kazdy czekał i przypominam, prezes nie moze nic wiecej powiedziec co było w raportach, bo o wszystkim firma ma prawo informowac tlko i wylacznie przez raporty, w innym prZypadku zajmie sie KNF
ZWG nic nie wie tylko nagania na wzrosty, żadnych argumentów:
"Narazie same dobre wiesci, juz teraz jakbym mogl to bym dobieral, nie moge napisac co bo sami wiecie:), ale jest dobrze!Bedzie up!"
Jakie informacje można wyodrębnić z tego wpisu??? Nic konkretnego to samo co zawsze, duże wybicie,zaczyna się itp.. Mało wiarygodny gość...
dosłowne słowa prezesa na konferencji
-skupuje akcje
-mlyn ruszy do konca maja, ma byc wykorzystywany przez kghm w obnizeniu kosztow produkcji
-zaciesnianie współpracy z kghm, wizyta w kanadzie w przejetej spolce Quadry ws kontraktow,
-negocjacje ws kolejnych umów,
-w czerwcu zlozenie papierow na rynek głowny dokumenty sa juz przygotowane.
-raport kw bedzie b dobry i moze byc opublikowany wczesniej bo maja juz wszystkie dane
pzdr
potwierdzam inf...,tylko spekula i spoldzielnie pilnuja kursu i zanizaja slynnymi pakietami po 100, 80, 50 akcji-stara metoda! kto powazny sprzedaje takimi pakietami, tylko w jakims celu:)
gdyby byly tekie informacje to spekula nie byla by wstanie powstymac funduszy, ktore byly zaproszone na spotkanie i lykaly by akcje jak mlode pelikany, bo fundy moga brac juz na newconecie, takze nie pitoli jutro kierunek jeden, spekola owszem rozdaje karty , ale po takim spotkaniu fundy by juz dzisaj braly i spekula nie podskoczyla by
Ja tam byłem, miód i wino piłem ale efekty zobaczycie jutro po moich zakupach. Każdy kto ma akcje mógł tam byc. To wolicie siedziec na dupach przed kompami i slizgac sie po plecach innych. Nauczcie sie w koncu, że akcjonariusz może wiele, ale musi wykazac minimum aktywności. A wy potraficie tylko pisac bzdury na forach.
Zgadzam sie z przedmowca...bylo kilka osob a wy siedzicie przed kompem i glupie pytania zadajecie trzeba bylo byc i byscie sie dowiedzili jakie spolka ma plany. ja swoje juz napisalem pzdr
dzięki, czekałem czy się odezwiesz ponownie coby utwierdziło mnie w przekonaniu, że nie jesteś jednorazowcem :) wiesz nie wszyscy mieszkają w stolicy i mogą się wybrać zatem próbują zaciągnąć info tutaj, bo w necie jeszcze nic nie ma. jeśli jest jeszcze coś co by nas mogło zainteresować to napisz proszę. Co z przejęciem spółki na przykład?
@~1111
niebawem sie dowiesz kto wchodzi w perle i czemu sa takie obroty :)