Tak tanio bywa raz na kilka lat! Kupujcie spokojnie i nie bądźcie w gorącej kąpani wodzie!!!
Przedtem mozna było zarobić...od kilkunastu do kilkudziesięciu procent...tearz w okresie srednio termoinowym krocie. Toz to los wygrany na loterii!! Ale jajki..jak pragnę ..hehehe..
godziwie zarobić i nie..wd...pić!!!
Mylisz się...nie jestem!! Kupuję zawsze w dołach (teraz dół ekstremalny) i namawiam życzliwie do takich inwestycji dłuższych, zamiast krótko terminowych spekulacji.
Ci co nagminnie grają, przy tak silnym tąpnięciu rynku zawsze padają..czyli co jak...baradzo dobrze kolosalnie wd...ją!!!
Inteligentni i cierpliwi....przetrzymuja zawsze wszystkie rynków zawieruchy!!
Ta karuzela po to jest stworzona...i musi kręcić się dalej! :-))
po co skoro wiesz że będzie taniej a TY ciągle od ponad pół roku naganiasz na zakup-czyli Twoja strata to ponad 60%-pozdrawiam Cię i pytam co z Twoimi kolesiami-a tak dodatkowo co się stało wywalili Cię z pracy że ostatnio ten sam nick,zresztą nie dziwię się jak w pracy masz takie same wyniki jak na giełdzie to rozumie Twoich szefów.
Ech observer...vel pp ty znowu z nami!?? :-)
No dobra, ale ustatkuj się w końcu i nie rób jaj...bo co sobie o nas ludziska powiedzą!
Zrobiłem jak mowiłem!!? To dobrze...to bardzo dobrze! :-) jak zamknales pozycje to sie do ciebie nie przyznaję!!! :-)
Do tych co tu ciskaja we mnie obelgami! Czy ja kogo namawiam na sprzedawanie z tak wielkimi
jak domniemywam, z jadu wypowiedzi stratami! Nie bądźcie jelenie i miąśko giełdowe!!.
Nie dajcie się robić w bambuko! No chyba, że was stac na wd...nie...a to przepraszam..wasza
biznes i wasze małpy w cyrku! :-) Pozdrowineia dla inteligentnych i nienerwowych!!!
Cześć mózia,oraz inni erga naganiacze!! Pytam was,gdzie te 2,3,4,5,a nawet 6 zeta zapowiadane już od dłuższego czasu????????? Wyp......lać na petrola i tam robić sobie jazdy!!!!!!!!!!!!!!!
Polacy grali dzisja z Pepikami beznadziejnie, ale wybronili...i przeszli dalej!
Broni się dzisiaj Ameryka...bardzo ciekawy, może zwrotny moment na rynkach!
Zobaczymy! :-)) Bardzo ekscytujący najbliższe kilka dni!
Dnia 2011-09-12 o godz. 15:36 ~trzeźwy mózio napisał(a):
> Tak tanio bywa raz na kilka lat! Kupujcie spokojnie i nie
> bądźcie w gorącej kąpani wodzie!!!
Przedtem mozna było
> zarobić...od kilkunastu do kilkudziesięciu procent...tearz
> w okresie srednio termoinowym krocie. Toz to los wygrany na
> loterii!! Ale jajki..jak pragnę ..hehehe..
godziwie
> zarobić i nie..wd...pić!!!
1,50 ??
Dnia 2011-09-12 o godz. 15:36 ~trzeźwy mózio napisał(a):
> Tak tanio bywa raz na kilka lat! Kupujcie spokojnie i nie
> bądźcie w gorącej kąpani wodzie!!!
Przedtem mozna było
> zarobić...od kilkunastu do kilkudziesięciu procent...tearz
> w okresie srednio termoinowym krocie. Toz to los wygrany na
> loterii!! Ale jajki..jak pragnę ..hehehe..
godziwie
> zarobić i nie..wd...pić!!!
ano