• konkurs z nagrodami Autor: ~Volter [195.205.39.*]
    proponuje jako kolejna inicjatywe ktora przyniesie wzrost wartosci spolki, konkurs plastyczny dla wiernych akcjonariuszy
    mozna by go bylo nazawac : "Polna w wyzszej lidze oczami akcjonariusza" , albo..."Tym razme sie uda, trzeba miec marzenia" albo "Rosnac jak na drozdzach poprzez fuzje i /lub przejecia"
    wysylac prace do spolki ! nagrody czyli ciagly spadek i marazm CZEKAJA !
  • Lubię konkursy ... Autor: pijok [178.37.3.*]
    Moja praca : Wielki pomnik pokazujący ogrom zaangażowania całego zarządu i głównego patrona w rozwój Polnej . Kształtem ma to przypominać "wielką kupę" , a całość będzie wykonana ze śniegu , co będzie jakby przesłaniem pewnej wdrożonej przez Jakubasa trzy lata temu idei "informowania na bieżąco..."

Czekam na równie tfórcze pomysły.
  • Re: Lubię konkursy ... Autor: ~Volter [195.205.39.*]
    ostro dajesz, z przejecia pewnie bedzie niezla "kupa" , moze prezes otworzy galerie z pracami mlodych artystow, a te 10 mln zl przeznaczy na mecenat, zaczal od dzieci, ciekawe.....
  • Re: konkurs z nagrodami Autor: bolo7 [77.237.18.*]
    Podeślę może kilka prac mojego młodszego dziecka, znając jego talent, one bardziej by uderzały w ton tego trzeciego nurtu, który Volter proponujesz, czyli "Rosnąć jak na drożdżach poprzez fuzje i/lub przejęcia". Mały potrafi bardzo ładnie oddać farbami pastelowymi PRZEJĘCIE się człowieka czymś, potrafi narysować rosnące ciasto na drożdżach. Tylko nie wiem, co to są te FUZJE, to chyba takie strzelby, tak? To też narysuje, smyk jeden... A, narysuje, jak nowy prezes Polnej - Miro - strzela z takiej FUZJI do przelatującego orła wzrostów polanki i ... trafia na dodatek do ptaszora ... bleeee
  • Re: konkurs z nagrodami Autor: ~Volter [195.205.39.*]
    heheh, niezle dajcie,

najwazniejsze ze prezes jest kreatywny
    z przejecia chyba nic nie wyjdzie bo nic na to nie wskazuje, to przynajmniej wystawe prac dzieci na stonie spolki pokazali, nic sie nie dzieje, mysle ze kolejna emisji akcji powinna wspomoc dzilanosc charytatywna, rozwoj spolecznosci lokalnych itp
  • Re: konkurs z nagrodami Autor: ~Mały Jakubasek [79.191.84.*]
    Ja namalowałem obrazek jak mój Tatuś zarobił na akcjach polnej i kupił samochód. Od tej pory nie muszę się obawiać że jakaś pijana łajza mnie rozjedzie bo tato wozi mnie Maybachem...
  • Re: konkurs z nagrodami Autor: ~Volter [193.19.165.*]
    na przezesa juz przestaje liczyc...moze dzieci pomoga
    oglaszam konkurs nr 2
    pt: "Raport za 2010 Polnej oczami dziecka"
    wygrywa to dziecko ktore namaluje najwyzszy zysk :)
  • Re: konkurs z nagrodami !!!! Autor: pijok [79.191.84.*]
    Przeczytałem temat konkursu i dopiero się uśmiałem :
    "DZIECKO BEZPIECZNE NA POLNEJ DRODZE"
    W tak ekstremalnych warunkach jak "POLNA DROGA" to rzeczywiście może wiele się wydarzyć . Dobrze że zimą w zasadzie na takich drogach jest bezruch , bo ofiar mogło by być sporo . Za to w lecie na polnej drodze dziecko może się potknąć o polny kamień lub zostać wystraszonym przez polnego konika albo inną żabę . Normalnie horororor...
  • Re: konkurs z nagrodami !!!! Autor: bolo7 [77.237.18.*]
    Dlatego też moja latorośl, która już podjarała się, że będzie mogła sobie coś nabazgrać, chętnie weźmie udział w drugim konkursie zaproponowanym przez jury volterowe, z drobną modyfikacją nazwy:

"Raport za 2010 spółki Polnej
    oczami żaby na drodze polnej"

Ma to być proste, wystarczy mocno nadepnąć na brzuch takiej żaby i postarać się jak najlepiej oddać wygląd jej oczu :)

A potem po publikacji raportu spojrzeć do lustra i poszukać choć jednej różnicy...
  • Re: konkurs z nagrodami !!!! Autor: ~kris b [83.21.190.*]
    macie racje az zal patrzec jakimi glupotami zajmuje sie spolka giedowa.zamiast rozsadnie zagospodarowac wolne srodki.szykac celow do akwizycji-a ich dalej w brod a przynajmniej uruchomic skup zdolowanych akcji-to polna organizuje konkursy -po prostu ze wszystkiego juz uczynili jedno wielkie przedszkole.na jakubasa nie licze-bo mu zwisa ale dlaczego cicho siedzi kaminski-przeciez to on walczyl o przeglosowanie skupu-jesli nie ma koncepcji zagospodarowania srodkow z emisji to niech przeprowadza chociaz skup/pozdro
  • Re: konkurs z nagrodami !!!! Autor: ~Volter [195.205.39.*]
    prezes zarzekal sie ze skupu nei bedzie bo beda M&A
    strona miala ruszyc od 1 marca
    widze ze szybko straci kredyt zaufania
    ja przestaje go juz bronic, jest w spolce prawie 5 m-cy i niech sie wezmie do roboty albo niech odpala ten skup bo mnie krew zaleje
  • Re: konkurs z nagrodami Autor: bolo7 [77.237.18.*]
    Volter, nie psuj dzieciom zabawy, na razie przynajmniej :) - nie napisałeś o najważniejszym, jakie będą nagrody w tych konkursach. Pozwoliłem sobie wyciągnąć stosowne zapisy z Regulaminu Konkursu, cytat:
    "Z nadesłanych prac Komisja w składzie: Miro, Zbycho... wybierze 200 najlepszych. Tych 200-u zwycięzców otrzyma możliwość odbycia nawet rocznego! stażu w zakładach Polna S.A w Przemyślu. Stażyści nic nie będą musieli dopłacać do przywileju odbycia tak prestiżowego stażu. Mamy przez to nadzieję, że konkurs będzie cieszył się tym większym powodzeniem w całym kraju. Oferujemy dodatkowo gratis załatwienie z dyrekacjami właściwych szkół zwolnienie z lekcji dla stażystów na okres odbywanego stażu.
    Nasze hasło przewodnie: Edukacja i wychowanie - poprzez staż. Poprzez staż - mniejsze wydatki na stałych pracowników. Poprzez mniejsze wydatki na stałych praconików - większe zyski dla akcjonariuszy. Juhuuuu !!! "

• Re: konkurs z nagrodami Autor: pijok [178.37.3.*]
    W dodatku Jakubas obiecał że tym razem jego córka nie będzie konkurować , co zwiększa szansę dla uczestników nie mających dostępu do informacji niejawnych . Dzieci które w swych pracach uwzględnią dolę wyzyskiwanych pracowników , mogą liczyć na dodatkową nagrodę od Związków zawodowych . Z kolei autorzy prac uwzględniających wyd....manych akcjonariuszy , będą mogli osobiście Największego Nieudacznika.
    Volter , krew oddaj honorowo a dostaniesz czekoladę,
  • Re: konkurs z nagrodami Autor: pijok [178.37.3.*]
    ...nie dokończyłem zdania (bo dostałem ślinotoku)...a więc :...będą mogli osobiście Największego Nieudacznika ......cmoknąć.
  • Re: konkurs z nagrodami Autor: ~Volter [195.205.39.*]
    dajcie spokoj :) jak takimi inicjatywami ma sie prezes zajmowac to muzeum albo BWA otwiera, a moze dzieci jakas laurke pierdykna dla Jakubasa? ja sie zastanawiam czego strona nie ruszyla, przeciez mieli 1 m-c czasu, ludzie przeciez dla fachowaca majac tresc i grafike to jest 2 tygodnie roboty
    czy oni chca zebysmy wszyscy powariowali? po kiego wyciagali reke po kase z nowej emisji? zeby miec tu wieksze stado zawiedzonych inwestorow? nie rozumiem, czas plynie a z M&A bedzie podobnie jak z nowa witryna www, dali by chociz info ze jest jakis list intencyjny lub cos...maskara
  • Re: konkurs z nagrodami Autor: ~onn [193.238.200.*]
    Proponuje na konkurs kontrowersyjną rzeżbe z piaskowca w kształcie sflaczałego fallusa ( penisa ) Symbolizować ma ona impotencje kursu akcji Polnej oraz bezpłodność pomysłów zarządu w kwesti przejęć i wzrostu wartości spółki.
[x]
POLNA -1,08% 16,00 2017-11-27 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.