• Do "apol 1976" - kleks Autor: ~kleks do apol1976 [87.205.131.*]
    Witam kolegę!
    Myslę,że trzeba kupowac i powinniśmy zaliczyć spore odbicie spekulacyjne w okolice 0,50 zł. Być może podadzą już info o nowym prezesie i jakąs tam strategię.
    Za długo to trwa i ewidentnie ktoś zbiera akcje po 0,25 zł i ładuje do wora.
    Konsolidacja kursu to poziom 0,25 zł i nie ma zagrożenia by to leciało póki co niżej.
    Zakładam,że nowy prezes też nie posiedzi za długo na stanowisku,ale informacja wystarczy by to pobujac troszkę i pobawic się.
    Kupuj trochę i zobaczymy.

pozdro
  • Re: Do "apol 1976" - kleks Autor: apol1976 [217.97.234.*]
    kleksie od zawsze się przecież zarzekałem że nie byłem , nie jestem i nie będę akcjonariuszem tego gówna. więc gdybym teraz kupił (co w dalszym ciągu uważam za stratę pieniędzy)to zaprzeczył bym sam sobie a tego nie chcę robbić.

Co do potencjalnego prezesa to nikt mający doświadczenie bądź odpowiednią wiedzę nie zdecyduje się na tą posadę. W życiu nie jest tak że powstała organizacja a potem się szuka prezesa który zaproponuje co ta organizacja ma robić. zawsze na początek jest pomysł , plan a potem działania. W przypadku tego gówna i oszustów którzy za tym stoją nic takiego nie występuję - był cel emisyjny który nie został zrealizowany (chociać dupek tymochowicz twierdzi że został), potem olali tymochowicza i jego bajki i powołali nowego nieudacznika który po kilku miesiącach od debiutu i założenia spółki stwierdził że zmienia profil działalności a potem i jego olali. teraz nie wiadomo co jest głównym profilem działalności tego gówna czy pomysł tymocha czy pomysł tego drugiego który został tylko ogłoszony. Nic nie wiadomo o tym syfie bo nie komunikują się z rynkiem. twoje marzenia co do nowego prezesa oraz nowej strategii (podkreślam że była by to trzecia w ciągu roku) są tylko twoimi marzeniami i mogą nie mieć nic wspólnego z rzeczywistością.

Moje zdanie jest takie że nikt dysponujący pieniędzmi w to gówno nie zinwestuje bo nie ma uzasadnienia ekonomicznego do takiego działania.

To co mówisz o spekulacji - moim zdaniem n ie realene. nikogo ta spółka nie interesuje bo tak faktycznie ona nie istnieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Re: Do "apol 1976" - kleks Autor: ~kleks do apol1976 [178.37.147.*]
    Masz rację co do sytuacji.Nikt nic nie wie i nawet nie wiemy co oin wogóle robią.
    Trzeci prezes - no,no,no! (w ciągu roku,to już mistrzostwo świata!)
    Ten ostatni prezio myślę był na przeczekanie i tak na sztukę. Szkoda ,że wprost nie powiedzą ,że bankrutują i cel był jeden - szybka kasa za darmo z emisji (na utrzymanie rodzin bo z czegoś trzeba zyć)
    Kupiłem troche po 0,25 zł i zobaczymy.Jak strace to się nic nie stanie, nie duzo kupiłem a zaryzykowac spekulacyjnie nie zaszkodzi.
    Ktoś to zbiera po 0,25 zł ,chyba że to Tymoś zbiera lub jego kolesie spowrotem.
    Wywalali az miło ,więc teraz mogą od nowa kupić te same ilości i po infie rozbujac tego trupa.Pożyjemy,zobaczymy.
    Jezeli ma byc niżej cena to dlaczego nikt nie wywala? Albo ktoś sam gra ze sobą albo ostatki ludzi oodaje z nudów i ktoś z ludzi Tymsia to zbiera.
    Jakie tu inne wytłumaczenie jest ?
  • Re: Do "apol 1976" - kleks Autor: ~artie [10.0.0.*]
    :) witam !
    Ja zacząłem o dziwo kibicować , bo jestem strasznie ciekaw kto się da namówić na bycie prezesem.
    mielą między sobą żeby nie dopuścić do zwały na 1 grosz. jeżeli by sztucznie nie podtrzymywali to kurs powoli osunął by się poniżej 0,2 a potem błyskawiczna zwała bo każdy kto trzyma w nadzei na odrobienie starty wywalił by błyskawicznie.

Ze względu na to że gardzę tymochowiczem to powiem że jest za mało inteligentny żeby w tym uczestniczyć, przygląda się z boku i nie wie o co chodzi. robią to pozostali założyciele i ci którzy pomagali im wejść na nc np. były obecny doradca itd.
  • Re: Do "apol 1976" - kleks Autor: ~kleks do apol1976 [178.37.147.*]
    Nie umiałem zrozumieć kto to skupuje po 0,25 zł a przede wszystkim, kto to wywala.
    Nie wierzę by wywalali teraz akcjonariusze,którzy niejednokrotnie trzymają akcje od 1 zł do 0,70 zł. Akcji w obrocie mamy około 5 mln szt a 70% tych akcji pozostało w tamtych rejonach i skoro tyle wytrzymali to nie ma sensu oddawac teraz po 0,25 zł !!!
    Zadzało by się z teorią ,że mielą między sobą bo nie ma innego wytłumaczenia na dzis.
    Tymoś albo jego członkowie.
    Dlaczego myślisz ,że akurat to oni pozbyli sie Tymocha ze spółki?
    Przeciez doskonale wiedzieli i mieli świadomość od początku po ile debiutują i jaki jest cel. Cel - szybka kasa za darmo !!!
    Dla mnie to te qwy sa po jednych pieniądzach.

pozdro
  • Re: Do "apol 1976" - kleks Autor: inwestor1969 [79.184.115.*]
    Dnia 2010-12-01 o godz. 16:00 apol1976 napisał(a):
    > mielą między sobą żeby nie dopuścić do zwały na 1 grosz.
    > jeżeli by sztucznie nie podtrzymywali to kurs powoli osunął
    > by się poniżej 0,2 a potem błyskawiczna zwała bo każdy kto
    > trzyma w nadzei na odrobienie starty wywalił by
    > błyskawicznie.

Ze względu na to że gardzę tymochowiczem
    > to powiem że jest za mało inteligentny żeby w tym
    > uczestniczyć, przygląda się z boku i nie wie o co chodzi.
    > robią to pozostali założyciele i ci którzy pomagali im
    > wejść na nc np. były obecny doradca itd.

widzę synku że Tymoch z dupska ci zrobił jesień średniowiecza , nie sądzę byś się bez powodu onanizował na tym wątku bez zamiaru zemsty za swoją stratę , więc nie piernicz głupot o twoim braku zaangażowania przeszłego , teraźniejszego lub przyszłego gdyż nie produkował byś się jak cynamon świecąc głupotami wyssanymi z palca.
  • Re: Do "apol 1976" - kleks Autor: ~do inwestor1969 klek [178.37.147.*]
    Mam to gdzieś wszystko, wywaliłem to dawno i dokupiłem po 0,25 zł. Odrobiłem prawie wszystko i zapomniałem o stratach.
    Jednak myślę o inwestycji w ten papier bo spadł drakońsko mocno (zresztą zasadnie) i kusi mnie zakup. Kwestia polega na tym,że zastanawiam się nad zaangażowaniem większej gotówki i stąd piszę.
    Kurs wkońcu się ustabilizował i własnie mnie kusi.
    Mysl jak chcesz i odbieraj mnie jak chcesz,nie dbam o to. Na chleb mi nie dasz,więc nie ma znaczenia Twój odbiór. Jednak ta spółka dalej sie trzyma na NC,więc skoro nie upadli jeszcze to nie upadną tak szybko (tak sądzę).'
    Nie ma już komu oddawać i myślę o kupnie tego trochę,ale się zastanawiam póki co.
    Całe życie spadac kurs nie może,chyba że ogłosza upadłośc to wtedy jak najbardziej lecimy na 0 zł.

pozdrawiam i nie oceniaj innych.
    nie pisałem do kleksa tylko do apolo1976 , cena jest atrakcyjna , pozdrawiam.
  • Re: Do "apol 1976" - kleks Autor: ~do inwestor1969 klek [87.205.140.*]
    Przepraszam,nie zwróciłem uwagi za bardzo i stąd mój zły odbiór - przepraszam!
    Już bronią poziomu 0,25 zł i to dobrze! Kurs sie stabilizuje i dobrze wróży na przyszłosc.
    Pytanie,kiedy oni mają zamiar coś podac? Rozumiem,że bez prezesa chcą już dotrwać do końca roku i zamknąć 2010 rok jednak przydałoby sie coś pozytywnego, cholewcia.
    Dokupię trochę, raz się żyje. Jutro kupuje.
    Ile to Tymoch z kolesiami jeszcze posiada akcji (oprócz załozycielskich,których chyba nie może sypać w rynek) z różnych emisji? Orientujesz się bo zapomniałem już co i iile mieli.

pozdro
    wygląda na to że nie mają czym sypać,co miało być wysypane to jest w obrocie,ktoś w parkiecie podał dokładnie ilości i emisje jakie były w infinity

http://www.parkiet.com/forum/viewtopic.php?p=6307595&sid=75956777cf4a458fc3e48d97fe75a016#6307595

pozdrawiam.
    imwestor1969 - to kleksowi tymoch zrobił jesień średniowiecza ja w tym czasie zajadałem się LE BIG MAC.

powinieneś zweryfikować swoje założenia , to co niezrozumiałe - mój brak inwestycji w to gówno - przy mojej aktywności na tym forum jest dziwny ale tak po prostu jest i szkoda na ten temat rozmawiać.

Tymochowicz to partacz i jeżeli jeżeli ktoś podejmuje jakieś przemyślane działania to na 100% nie jest to on- popierd.... do szkiełka sobie może.

Moje teoria jak słusznie zauważyłeś są moimi i może są zbierzna z rzeczywistością a może nie są. (co do tymocha to są).
    co do linka wklajonego z podłogi to mówi sam za siebie i potwiedza bliskość z rzeczywistyością moich teorii.
  • Re: Do "apol 1976" - kleks Autor: inwestor1969 [79.184.118.*]
    gołym okiem widać że masz uraz do tymocha panie apolo1976,nie wiem czy żonę twoją zaliczył czy też może kałużą deszczową cię opryskał,jednak jak sam widzisz rynek się wystukał z tanich akcji i doszedł do wniosku,że niech leży na lepsze czasy,problem obecnie mają ci co kupowali INFINITY cały miesiąc po debiucie,gdzie siedzą z średnią niekiedy powyżej 75 groszy i sporą ilością akcji,co wyraźnie pokazują obroty w tamtym okresie,a skoro rynek godził się na taką cenę za ten innowacyjny i dość nie przeciętny pomysł,to coś musi w tym być,może nie dziś,nie jutro,ale za rok albo bliżej kto wie?,będzie tak walor kosztował nawet 5zł,na dzień dzisiejszy jest wyceniany na 25 groszy i pewnie na palcach dwóch rąk,policzysz tych co mają go z taką średnią,a więc swoje żale względem tymocha wypłakuj na jego blogu jak masz odwagę,a nie tutaj wylewasz żale jakbyś miał w tym interes,no chyba że masz?
    a propos blogo tymoszki to nie mogę tam wejść od jakiegoś czasu. Co do wpisów na tym blogu to nie lubię być wycinany a przecież każdy niepochlebny blog na tym blogu jest przez tymoszke wycinany, zwróć uwagę że 98% wypowiedzi będących odpowiedziami co do jego wpisów są pisane przez niego" Panie Piotrze jest Pan the beast, jestem z PAbnem, nie zgadzam się ale szanuję itd itp.
    Ogólnioe rzcz biorąc nic do niego nie mam po prostu go nie lubię i tyle.

piszesz o 5 pln za dwa trzy lata a ja mówię to gówno nie ma szans egzystować tak długo bo niby z czego i po co. zwróciłeś uwagę na potężne przychody jakie pokazują?, zwróciłeś uwagę na majątek trwały jakim dysponują? wię powiedz mi za co mają funkcjonować? za co mają prowadzić działalność operacyjną jaka by nie była? żaden bank nawet na kawe ich nie zaprosi. nie mają szans przyciągnąć do siebie żadnego menażera reprezentującego coś więcej niż tymoszka i ten drugi pajac co był po nim bo każdy menadżer reprezentujący coś sobą wie doskonale że w każdej firmie najważniejszy jest kapitał ludzki a jak w firmie jest jedna umowa o pracę z prezesem to wiesz co można sobie zrobić...

więc nigdy nie dam się przekonać że kiedy kolwiek akcje tego gówna będą kosztowały jeszcze tyle co na debiucie. Nikt nigdy tego nie zbierał, nie ma tu żadnej ukrytej i tajemnej strategii - kupowali dla zabawy drobni którzy teraz nie wiedzą co zrobić ze szmatą za którą płacili od 3 do 1 pln a teraz mają w ręku 0,25 więc trzymają bo i tak już są w placy setki procent więc jak jeszcze dostaną te 0,24 grosz to nic im nie będzie.
  • Re: Do "apol 1976" - kleks Autor: inwestor1969 [79.184.140.*]
    Victoria jest większym gównem kolego,a zarobiłem na niej że hoho,debiut miała po 30 groszy , ja cierpliwie czekałem aż spadnie do 5 groszy , nawet po 4 grosze się załapałem , mimo że mieli przeprowadzić emisję kolejną po 5 groszy , która się nie udała , mimo że byli potencjalnym bankrutem , mimo że wywalali akcje właściciele po parę groszy , to jednak jedno z większych gniotów na NC poleciało 700% do góry , a zauważ że już na debiucie

http://stooq.pl/q/?s=vic&c=mx&t=c&a=ln&b=1

nawet nikt tego nie chciał , o czym świadczy wolumen.Natomiast Infinity znalazło szerokie i grube zainteresowanie już w pierwszych dniach po debiucie

http://stooq.pl/q/a/?s=ify

chcesz mi powiedzieć że rynek jest tak debilny by się rzucał na poroniony pomysł?że setki czy tysiące nabywców byli głupsi od ciebie bo nie mieli urazu do tymocha?,więc proszę cię nie ośmieszaj się na tym wątku,bo victoria od debiutu została przeceniona aż 8 razy niżej,Infinity jest już przecenione 10 razy niżej,więc swoje dyrdymały wypisuj do woli,ja tego dużo nie mam,bo tylko 112 kilo z średnią 28 groszy która mi zajmuje 5% portfela , gdyż grubsze zakupy zacząłem robić w okolicy 30 groszy,i z tego co widzę to nie tylko ja , więc jeśli ktoś myśli podobnie jak my , to ma twoje bzdety malowane tam gdzie słońce nie dochodzi,pozdrawiam.
    ale przecież ja cię nie namwiam do tego żebyś kupowal czy sprzedawał jest mi to zupełnie obojętne. jak zarobisz to zarobisz jak stracisz to trudno. ja tylko piszę co o tym (tzn o tym gównie a nie o twoim inwestoaniu) myślę. a tak na marginesie to życzę ci żebyś jednak na tym zarobił chociaż prawdopodobieństwo miom zdaniem jest bliskie zeru.
    zazwyczaj jest tak że jak ktoś mógł zarobić a tego nie zrobił to się jednak chwali że zrobił kilkaset procent.
  • Re: Do "apol 1976" - kleks Autor: ~de [89.79.62.*]
    nie mają majątku, ani pomysłu. Zwykłych projektów IT : strony, portale społecznościowe jest nadmiar i szczyt już był, więc tego typu strategia nie jest rozwojowa dla inwestora, poza tym nie będzie niczym zabezpieczona. Wystarczy, że zespół -:) jesli jeszcze istnieje nie dostanie kasy na czas to i tego nie będzie !!!
    Nie generują przychodów. W związku z tym mamy do czynienia z sytuacją ZERO .
    Poza tym są kompletnie niewiarygodni.
    To co mogą zrobić - to opchnąć spółkę, której wartość polega na tym, że weszła na NC i teraz można przekształcić jej profil i zacząć robić np. mączkę rybną

Trzymac się z dala, chyba, że zejdzie do poz. ceny nominalnej
  • Re: Do "apol 1976" - kleks Autor: ~Azg [79.186.187.*]
    Z pieniedzmi ktore oni maja w kasie to nawet na dobrze zaopatrzony warzywniak nie da rady sie porwac, moze na jakas malenksa strone www stykni tylko komu skoro to duch jest bez pracownikow.
  • Re: Do "apol 1976" - kleks Autor: inwestor1969 [79.184.140.*]
    no ok,kupiłem spółkę bezwartościową jak wiele innych wcześniej,cieszę się że stracę jak na tamtych łącznie z victorią,proszę o więcej negatywów by mnie zmotywować do większych zakupów drobne sępy,hahaha.
    pożyjemy zobaczymy. ale widzę że mamy tu doczynienia z inwestorem który kupuje tylko na dołkach i sprzedaje tylko na górkach, i każda inwestycja daje mu setki procent - nawet martwe infinity nagle ożyje i kupi facebooka i będzie dawało zarobić.
    no i jak tam zyski na spekulacyjnej inwestycji w największy gówno na nc?
[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.