Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Do "apol 1976" - kleks

Mam to gdzieś wszystko, wywaliłem to dawno i dokupiłem po 0,25 zł. Odrobiłem prawie wszystko i zapomniałem o stratach.
Jednak myślę o inwestycji w ten papier bo spadł drakońsko mocno (zresztą zasadnie) i kusi mnie zakup. Kwestia polega na tym,że zastanawiam się nad zaangażowaniem większej gotówki i stąd piszę.
Kurs wkońcu się ustabilizował i własnie mnie kusi.
Mysl jak chcesz i odbieraj mnie jak chcesz,nie dbam o to. Na chleb mi nie dasz,więc nie ma znaczenia Twój odbiór. Jednak ta spółka dalej sie trzyma na NC,więc skoro nie upadli jeszcze to nie upadną tak szybko (tak sądzę).'
Nie ma już komu oddawać i myślę o kupnie tego trochę,ale się zastanawiam póki co.
Całe życie spadac kurs nie może,chyba że ogłosza upadłośc to wtedy jak najbardziej lecimy na 0 zł.

pozdrawiam i nie oceniaj innych.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.