Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Do "apol 1976" - kleks

Victoria jest większym gównem kolego,a zarobiłem na niej że hoho,debiut miała po 30 groszy , ja cierpliwie czekałem aż spadnie do 5 groszy , nawet po 4 grosze się załapałem , mimo że mieli przeprowadzić emisję kolejną po 5 groszy , która się nie udała , mimo że byli potencjalnym bankrutem , mimo że wywalali akcje właściciele po parę groszy , to jednak jedno z większych gniotów na NC poleciało 700% do góry , a zauważ że już na debiucie

http://stooq.pl/q/?s=vic&c=mx&t=c&a=ln&b=1

nawet nikt tego nie chciał , o czym świadczy wolumen.Natomiast Infinity znalazło szerokie i grube zainteresowanie już w pierwszych dniach po debiucie

http://stooq.pl/q/a/?s=ify

chcesz mi powiedzieć że rynek jest tak debilny by się rzucał na poroniony pomysł?że setki czy tysiące nabywców byli głupsi od ciebie bo nie mieli urazu do tymocha?,więc proszę cię nie ośmieszaj się na tym wątku,bo victoria od debiutu została przeceniona aż 8 razy niżej,Infinity jest już przecenione 10 razy niżej,więc swoje dyrdymały wypisuj do woli,ja tego dużo nie mam,bo tylko 112 kilo z średnią 28 groszy która mi zajmuje 5% portfela , gdyż grubsze zakupy zacząłem robić w okolicy 30 groszy,i z tego co widzę to nie tylko ja , więc jeśli ktoś myśli podobnie jak my , to ma twoje bzdety malowane tam gdzie słońce nie dochodzi,pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.