Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Do "apol 1976" - kleks

a propos blogo tymoszki to nie mogę tam wejść od jakiegoś czasu. Co do wpisów na tym blogu to nie lubię być wycinany a przecież każdy niepochlebny blog na tym blogu jest przez tymoszke wycinany, zwróć uwagę że 98% wypowiedzi będących odpowiedziami co do jego wpisów są pisane przez niego" Panie Piotrze jest Pan the beast, jestem z PAbnem, nie zgadzam się ale szanuję itd itp.
Ogólnioe rzcz biorąc nic do niego nie mam po prostu go nie lubię i tyle.

piszesz o 5 pln za dwa trzy lata a ja mówię to gówno nie ma szans egzystować tak długo bo niby z czego i po co. zwróciłeś uwagę na potężne przychody jakie pokazują?, zwróciłeś uwagę na majątek trwały jakim dysponują? wię powiedz mi za co mają funkcjonować? za co mają prowadzić działalność operacyjną jaka by nie była? żaden bank nawet na kawe ich nie zaprosi. nie mają szans przyciągnąć do siebie żadnego menażera reprezentującego coś więcej niż tymoszka i ten drugi pajac co był po nim bo każdy menadżer reprezentujący coś sobą wie doskonale że w każdej firmie najważniejszy jest kapitał ludzki a jak w firmie jest jedna umowa o pracę z prezesem to wiesz co można sobie zrobić...

więc nigdy nie dam się przekonać że kiedy kolwiek akcje tego gówna będą kosztowały jeszcze tyle co na debiucie. Nikt nigdy tego nie zbierał, nie ma tu żadnej ukrytej i tajemnej strategii - kupowali dla zabawy drobni którzy teraz nie wiedzą co zrobić ze szmatą za którą płacili od 3 do 1 pln a teraz mają w ręku 0,25 więc trzymają bo i tak już są w placy setki procent więc jak jeszcze dostaną te 0,24 grosz to nic im nie będzie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.