• NO TO SRUUUUU Autor: ~ALOJZY [83.29.122.*]
    Lawina nadciąga.
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~jan [83.4.214.*]
    spadek będzie ale czy ktoś z drobnicy odda
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~ALOJZY [83.26.32.*]
    Jeszcze pare sesji i dziewiątka zawita.
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~PiszpanAntoni [79.186.32.*]
    Typowe zagrywki pod wyrywanie akcji leszczom.
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~jan [83.22.160.*]
    mało nas została więc dużo nie kupią ,za miesiąc bsk znów będzie górą
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~edward [88.156.107.*]
    Pierdoły piszesz, dogadali sie na 100% i teraz wywalaja niepotrzebne juz akcje a mała leszczyna mysli ze to zaniżanie przed odpałem :-))
    Tak !....a już ci :- /
    Tylko że jak pamiętam to Pietrzak brał po 17,60 pln
    Zawsze "edward" siejesz ferment i defetyzm.
    Kolego, nic nie sieje, poprostu pisze co mysle a ze spolke znam od podstaw jakies przypuszczenia są.
    Co do kursu, tak brali po 17,6, ale jaka część ?? Myslisz od kiedy zaczynali brać ?? Bo ja myślze ze od przedziału 3zł w górę bo od tego momentu na ferrum zrobiło sie ciekawiej i zaczeło fajnie rosnąć. Ja nie pisze ze bedzie zwała i kurs poleci na 2 grosze. Pisze ze jesli dojdzie do ugody to częśc akcji póki co stanie sie zbedne zwłaszcza gdy na inne sprawy potrzebna bedzie gotówka. Popatrz na zachowanie kursu od kilku dni - wygląda ci to na wywalanie drobnicy czy mozolne opychanie akcji przez jedna osobę ?? A moze to nie Pietrzak tylko jakis fund związany z BSK ? Tego nie wiem.
    Odnosząc sie jeszcze do nastepnego postu. Wiele z tych rzeczy które pisałem były prawdziwe, wiele tez przewidziałem. gdyby nie wejscie Pietrzaka o dzisiejszej cenie mogłbys pomarzyć. Ja osobiscie myślałem ze Ferrum nie udzwignie opcji i sie przekręci, cóz udało sie, wiec w tym wypadku ciesze sie ze sie pomyliłem.
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~ALOJZY [83.26.32.*]
    Pietrzak brał po 17zeta ale brał jeszcze więcej po 3 ,4 ,5 ,6 ,7zeta tak więc niech Cię kolego nie zmyli ta zmyła.
    ~edward
    Poczytaj sobie jakie bzdury wypisywałeś wcześniej

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=1406870&strona=1
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~Spencer Traci ;) [79.184.70.*]
    Poczytałem sobie trochę i widzę że "edward" ma tylko wtedy coś do powiedzenia kiedy spada, natomiast w momencie kiedy idzie do góry znika z forum.
    Ot ...taki sobie proroczek :- ///
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~Badziewiak [109.243.182.*]
    No i ten tekst ...wyrzucają niepotrzebne akcje...
    Zużyły się???
    oj Edek, Edek
    Mało sobie trudu zadałeś nie szukając zbytnio...
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~Badziewiak [109.243.182.*]
    Aloizy a może napiszesz po ile Pietrzak wziął najwięcej akcji?
    Łatwo policzyć są komunikaty od kogo po ile
    a to co wziął z rynku to właściwie pryszcz

Jak już oddacie ostatnią akcję to się dowiecie czy to była sprzedaż czy skup
    A co ja w portfelu u niego siedzę ??
    Jesli zaczynał po 3zł a skończył po 17zł to łatwo wyciagnąć srednią dodając do tego bardziej intensywne zakupy przy dolnych cenach mysle ze średnia portfela to okolice wartości księgowej, wg. mnie około 8-9zł dlatego myślę iż cena w okolicach 9-10zł jest dobrą ceną do załadowania conieco papieru.
    Myśle ze taka cena bedzie osiągalna patrząc na to co dzieje sie na ferrum od kilkunastu dni a jak będzie pokażą najbliższe dni.
    Mało tego, wierz mi ze jak wróci na 15zł będę tak samo szczęsliwy jak ty.
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~ferrum !!!!!!!!!!!!! [213.77.59.*]
    jest dokładnie tak jak ja pisałem" umiejętne trzymanie kursu"W iedziałem, ze dojdzie cena w okolice pp ale jej nie przebije.Najbardziej przeliczyli się ci z prawa poboru sprzed 3 lat, bo mysleli, że odrobią kasę- niestety dłuuuuuuuuga droga
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~Badziewiak [188.33.99.*]
    Nie pisz popierdółek czy siedzisz mu w kieszeni czy też nie
    On jako, że posiada powyżej 5% akcji jest zobowiązany do informowania o zwiększeniu lub zmniejszeniu stanu posiadania wraz z ceną nabycia lub zbycia akcji
    Więc nie zapierdzielaj tu jakichś głodnych kawałków
    Jest wszystko w komunikatach i z nich idzie obliczyć jego średnią zakupu co do grosza
    Lepiej napisz nic mnie to nie obchodzi i sprzedałem
    Jednak jeden Twój problem
    Co w takim razie teraz poprzez swoje popierdółki chcesz osiągnąć pisząc tu na tym forum?
    Aby inni zrobili tak jak Ty???
    Jeśli uważasz, że jesteś mądry to nikt Ci przecież nie mówi, że jest inaczej
    Jednak jeśli mądrzy już sprzedali to kto teraz sprzedaje???
    Mniej mądrzy?
    A co robi więcej mądry? Czeka jeszcze czy odkupuje? No bo niewątpliwie ktoś kupuje od tych sprzedających
    Oj kolego, albo jestes totalny świeżak albo nie masz pojęcia o giełdzie.
    Nie bede dalej jednak ciągnął bezsensownej polemiki, wychwalaj dalej peany na cześć Ferrum, w przyszłości okaze sie jak na tym wyszłeś. Poki co piejesz od 15zł gdy zaczeło spadać. Na razie od tego spadło zalednie 20%.
    I zadanie na jutro - skoro jest mozliwa taka dokładna wycena poprzez komunikaty, bardzo prosze wylicz nam tutaj średnią zakupu Pana Pietrzaka - zobaczymy co tu za ciekawe szopki opiszesz - juz sie nie mogę doczekać.
    A to nie do mnie było - przepraszam.
    Myślałem ze to taka aluzja do Edwarda :-)
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~ferrum !!!!!!!!!!!!! [213.77.59.*]
    ...ten przemiał był potrzebny, bo potrzeba nowej krwi, desperaci odchodzą,- niestety to błąd " giełdowe samobójstwo"
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~Badziewiak [188.33.234.*]
    Ja nie pieje od 15 tylko od 4 zł
    To raczej Ty kupiłeś po 15 sprzedałeś taniej i teraz chcesz spadku by odkupić niwelując stratę tylko nie wiesz i tak kiedy odkupić
    hahaha
    świeży
    Dzieki za tego posta.
    Tym bardziej utwierdziłeś mnie w przekonaniu ze na giełdzie jestes góra rok czy dwa a o obecnej sytuacji nie masz bladego pojęcia podawając jedynie wyciniki.
    Gdzie jest wyliczona cena Pietrzaka mądralo ??
    Miałeś cały dzien - przeciez to raptem kilka raportów ??
    Jesteś kozak i wiesz o co biega ?? Podaj wyliczenia ceny !!!
    Pierdoła z ciebie i tyle a nie inwestor Panie Badziewiak - jaki nick taka osoba.
    Popisz sobie kolejne fanaberie typu" haha" lub "będzie szło w góre, nie sprzedawajcie" - kompromitujesz sie dalej w oczach odwiedzających ten wątek.
    Tylko tak jak inni cie olali tak ja tego nie zrobie, będę tu odpowiadał na twóje każde puste, beznajdziejne posty do usranej śmierci, tak aby wszyscy zobaczyli jaki z ciebie clown a nie inwestor który przeczytał 3 ksiązki wyciagnął zaskurniaki zycia i walczy na jednej spółce.

Czekam więc póki co na cene Pietrzaka Panie inwestorze skoro to dla takiego rekina bułka z masłem - zobaczymy czy masz jaja czy jak zwykle napiszesz "haha" lub "ile wtopiłeś".
    Co do ceny zakupu - gdy cie na giełdzie nie było jeszcze ciołku ja juz interesowałem sie Ferrum i miałem ich akcje w miedzyczasie odwiedzając siedzibę na WZA i wierz mi, w d..e mam co ty myslisz na ten temat, moge miec i za 60zł akcje a moge miec za 2,8zł - kij ci do tego.
    Jedno jest pewne, ze własnie z dnia na dzien wtapiasz kolejna kase bo idziesz w zaparte, spoko, twoja kasa pseudo inwestorze.
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~22000 sztuk [81.190.61.*]
    Edward, zima się kończy, bałwany topnieją więc słychać bełkot w Twoim głosie. Poza inwektywami nic kolego konkretnego nie napisałeś. Zwyczajna demagogia, pustosłowie. TO JA CI NAPISZĘ KONKRET:

w komunikacie PAP z dnia 2009.09.24, 17:44
    jest takie zdanie:

Do dnia 20 września 2009 roku, tj. przed nabyciem akcji HW Pietrzak Holding sp. z o. o.
    nie posiadała żadnych akcji Ferrum S.A.

Znajdź sobie następne komunikaty i policz

Nie wzbudzaj się więc bez sensu i przyjmij założenie, że nie jesteś tu najmądrzejszy.
    Na marginesie: "mądrala" - to był sławny nick jednego z forumowiczów/inwestorów GANTA 3 lata temu. Nawet CHłopaki z TVN program FLP - zrobiliz nim zakład na antenie. Aktualnie nie siedzę w Gancie, nie wiem czy mądrala jeszcze tam jest :)
    Po pierwsze nie rozmawiałem z tobą
    Dwa - zacznij od nauki podstaw bo jak wczesniej czytałem twoje posty to aż mi oko drgało z niedowierzania jak mozna cos takiego pisać (o ile pamietam o wycofaniu z giełdy)
    Trzy - przeczytaj to zdanie co wkleiłes, potem jeszcze raz i jeszcze raz a nastepnie pomyśl, ale prosze długo, nastepnie zerknij na skład % w akcjach i znów pomyśl...
    Cztery - w porównaniu do niektórych osób z ogromną wiedzą jestem wręcz głupi, wierz mi znam swoje miejsce w szeregu. Na pewno jednak jakiś bezmózg typu badziewiak nie bedzie mi pisał co mam pisac i jak mam myślec. To ze on jest głupi i traci obecnie na spolce swoje pieniadze nie oznacza ze robic tak samo maja inni a nie daj Boże stosować jego taktyke. Po to podjąłem sie tematu.
    Pięć - wzbudzac to można prąd a nie siebie :-)
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~Badziewiak [188.33.234.*]
    Edziu
    Ja mam Tobie na Twoje życzenie liczyć i pisać na forum po ile ma Pietrzak akcje?
    Ynwestor nie wie w co inwestuje i dlaczego?
    Czy Ty żeś się od rana nie mył czy co?
    Odnośnie książek to przeczytałem między innymi "Co słonko widziało"
    Czyli tak jak myślałem, odpowiedz wymijająca :-)))))))))))))))))))))))))))))))))

Pozdrawiam rekina giełdowego
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~ALOJZY [79.191.77.*]
    Panie Badziewiak.Jak Pan myślisz,że Pietrzak pakował papier w cenach ,jak pisano w raportach to jesteś Pan nowicjuszem na GPW albo Pan głupiego rżniesz na Forum dla zmyły.Nikt normalnie myślący nie uwierzy w bajki,że Pietrzak kupował po sygnałach kupna AT.Jak papier był po 3zł to pewnie patrzył sie jak wół na malowane wrota?Czekał jak kurs wzrośnie do 6zł i zaczął skup?a co to jest słup?albo taki jak Ty panie Badziewiak przygłup?
    Kolejny co się wzbudził niskim napięciem
    Ty , ALOIZY, jasnowidzu, kolejny gość co bełkocze. Słupków z wolumenem sie naoglądał i dostrzega w nich jak w kartach tarrota niejakiego Pietrzaka. Chłopie, przeczytaj kilka postów wcześniej. Konkrety. gościu. Wszystko jest w komunikatach. Twoje smarowanie na forum to demagogia. Rozumiesz co napisałem w ogóle?
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~Badziewiak [188.33.207.*]
    Edziu i Alojzy
    Nie stać Was na kalkulatory? Tyle po porach tu dostaliście?
    Bez kalkulatora też idzie obliczyć no ale trzeba w słupkach dobrze jedno pod drugim wpisywać a potem poprosić siostrę, mamę, tatę i jakoś to wszystko poskładacie

Mogę Wam tylko napisać, że warto już odkupić bo się zaczyna...
    Te "jedno wielkie oszustwo" to Wam Wasi lekarze zgotowali
    Oj rekinku badziewiaku co to nic nie potrafi wyliczyc i nic nie potrafi merytorycznego odp-isać - masz typowe objawy inwestora studenta. nadyma sie oj nadyma, naklepie na klawiaturze ze hohoho, ale... tak naprawde nic nie napisze.
    Były juz hasła :
    "hahaha"
    było :
    " kupiłes na górce , sprzedałes na dołku"
    teraz jest :
    "dostałes po porach, poproś mame...., lekarze wam zgotowali...."

Myslałem ze jestes aby studentem co zarobione w wakacje pieniadze zainwestował, ale po tym wnosze ze chyba jednak za wysoko cie oceniłem, bo to jest raczej poziom liceum - nie obrazajac przy tym normalnych inteligentnych licealistów.

Póki co Panie badziewiak liczymy straty - na dziś masz juz jakies 20-25%, geniuszu ty mój :-))))))))))))))))))

Powiem ci coś - pisz sobie co chcesz, dla mnie widząc nowy twój post gdy sie skrecasz ze stratą i próbujesz komus dosrać wypisując jednocześnie swoje peany - bezcennne :-)))))))))))

A będzie jeszcze lepiej bo :
    "Mogę Wam tylko napisać, że warto już odkupić bo się zaczyna... "

MEGA LOOOOOL
    Dobrze ze ty nie bełkoczesz, wypisujesz tylko jakies pierdoły ze nikt sie nie zna a sam podstawowych praw rynku nie kumasz - vide twoja niedawna wypowiedz o wycofaniu z giełdy.
    Do ksiązki nieuku !!!
    cieszę się edward, że zaglądasz do moich postów.
    Cieszę się też, że poświęcasz czas na naukę :)
    Wiem też, że zaraz zakipisz ze złości zdając sobie sprawę z tego, że jedyne co możesz mi napisać, to kilka ulicznych inwektyw.
    Mam jeszcze prośbę do ciebie. nie komentuj już tego postu. poprostu poświęć czas na coś pożytecznego dla Ciebie. Cokolwiek z finansami, no może jezce z polszczyzną. Nie tam, żebym ci radził. Krotko mówiąc, spadł Ci sufit na głowę, ale nie chcę tego publicznie pisać i niepotrzebie jeszcze bardziej Cię wzbudzać.
    Kilka dni temu napisałem też, że zakres spadków to technicze okolice 11,10 zł. a nie jak podaje atwig 12 z groszami, i że potem powróci. Napisałem też o hipotetycznych, mój ty baranku boży, scenariuszach jakie mają zazwyczaj miejsce w przypadku wycofania spółki z obrotu giełdowego i jakby to mogło wyglądać gdyby to dotyczyło spółki giełdowej FERRUM SA. Taki był wątek - co by było, gdyby było.
    Napisz coś konkretnego - kilka pięter wyżej przytoczyłem cytat z komunikatu. Nie chcesz się do tego odnieść? za małe litery? Zakupy i sprzedaż, baranku boży, które są istotne dla głównych akcjonariuszy, miały miejsce poza parkietem. Ruch od 3 zł był niszowy , z czego część to były zakupy samEgo FERRUM - KTÓRE TO OSTATNIO SPRZEDAŁ PO 14 ZŁ dla BSK Return. Jest tam jeszcze kilka innych niuansów, którymi nie powinienem nadmiernie zaprzątać ci głowy.
    Trzym się.
    Pamiętaj o mojej małej prośbie.

Oj ty malutki głupolku, myślisz ze jesteś najmądrzejszy na świecie i prowokując otrzymasz to co chcesz ? Oj niestety w zyciu tak nie ma dobrze.
    Widze ze jestes tego samego pokroju co pan badziewiak, tyle tylko ze on nie ma bladego pojecia o niczym, ty moze sie i starasz, ale srednio ci wychodzi.
    I zeby było jasne, nie obrzucam zadnymi inwektywami, poprostu dyskutuje, ale jesli ktos z checia wymienia sie argumentami umiejąc czytac drugą strone jest ok, jesli jednak tak jak ty pisze jedynie aby pisać i aby poczuć sie dowartosciowanym i najlepszy to mamy efekt taki jaki mamy.
    Co do ceny - było to zadanie dla badziewiak który jak zwykle uciekł do nory, biedny człek myslał ze to takie proste a nastepnie zamilkł lub ewentualnie gromkie hahaha napisał.
    Co do ciebie - samemu radząc zabrac sie za jakies nauki pozytkowałbys ten czas na siebie - pomijam juz ksiązki o giełdzie, ale jesli komus wytykasz pisownie, sam miej ją na wysokim poziomie, jesli tak nie jest zamknij jape i nie pisz na temat o którym nie masz pojęcia. Ewentualnie możesz się "wzbudzić" :-)))
    Ps. Poszukaj substytutu słowa bełkot bo przeplata sie w twoim co drugim poście, jeszcze by nie daj Boże ktoś pomyslał ze to ty bełkoczesz...
    Ps2 Jesli juz używasz słowa Boże, niezaleznie od wiary a szacunku do innych pisz je z dużej litery.
  • Re: NO TO SRUUUUU Autor: ~22000 sztuk [153.19.111.*]
    AMEN.
[x]
FERRUM 0,98% 4,12 2024-09-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.