Dzieki za tego posta.
Tym bardziej utwierdziłeś mnie w przekonaniu ze na giełdzie jestes góra rok czy dwa a o obecnej sytuacji nie masz bladego pojęcia podawając jedynie wyciniki.
Gdzie jest wyliczona cena Pietrzaka mądralo ??
Miałeś cały dzien - przeciez to raptem kilka raportów ??
Jesteś kozak i wiesz o co biega ?? Podaj wyliczenia ceny !!!
Pierdoła z ciebie i tyle a nie inwestor Panie Badziewiak - jaki nick taka osoba.
Popisz sobie kolejne fanaberie typu" haha" lub "będzie szło w góre, nie sprzedawajcie" - kompromitujesz sie dalej w oczach odwiedzających ten wątek.
Tylko tak jak inni cie olali tak ja tego nie zrobie, będę tu odpowiadał na twóje każde puste, beznajdziejne posty do usranej śmierci, tak aby wszyscy zobaczyli jaki z ciebie clown a nie inwestor który przeczytał 3 ksiązki wyciagnął zaskurniaki zycia i walczy na jednej spółce.
Czekam więc póki co na cene Pietrzaka Panie inwestorze skoro to dla takiego rekina bułka z masłem - zobaczymy czy masz jaja czy jak zwykle napiszesz "haha" lub "ile wtopiłeś".
Co do ceny zakupu - gdy cie na giełdzie nie było jeszcze ciołku ja juz interesowałem sie Ferrum i miałem ich akcje w miedzyczasie odwiedzając siedzibę na WZA i wierz mi, w d..e mam co ty myslisz na ten temat, moge miec i za 60zł akcje a moge miec za 2,8zł - kij ci do tego.
Jedno jest pewne, ze własnie z dnia na dzien wtapiasz kolejna kase bo idziesz w zaparte, spoko, twoja kasa pseudo inwestorze.