Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: NO TO SRUUUUU

Kolego, nic nie sieje, poprostu pisze co mysle a ze spolke znam od podstaw jakies przypuszczenia są.
Co do kursu, tak brali po 17,6, ale jaka część ?? Myslisz od kiedy zaczynali brać ?? Bo ja myślze ze od przedziału 3zł w górę bo od tego momentu na ferrum zrobiło sie ciekawiej i zaczeło fajnie rosnąć. Ja nie pisze ze bedzie zwała i kurs poleci na 2 grosze. Pisze ze jesli dojdzie do ugody to częśc akcji póki co stanie sie zbedne zwłaszcza gdy na inne sprawy potrzebna bedzie gotówka. Popatrz na zachowanie kursu od kilku dni - wygląda ci to na wywalanie drobnicy czy mozolne opychanie akcji przez jedna osobę ?? A moze to nie Pietrzak tylko jakis fund związany z BSK ? Tego nie wiem.
Odnosząc sie jeszcze do nastepnego postu. Wiele z tych rzeczy które pisałem były prawdziwe, wiele tez przewidziałem. gdyby nie wejscie Pietrzaka o dzisiejszej cenie mogłbys pomarzyć. Ja osobiscie myślałem ze Ferrum nie udzwignie opcji i sie przekręci, cóz udało sie, wiec w tym wypadku ciesze sie ze sie pomyliłem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FERRUM 0,98% 4,12 2024-09-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.