cieszę się edward, że zaglądasz do moich postów.
Cieszę się też, że poświęcasz czas na naukę :)
Wiem też, że zaraz zakipisz ze złości zdając sobie sprawę z tego, że jedyne co możesz mi napisać, to kilka ulicznych inwektyw.
Mam jeszcze prośbę do ciebie. nie komentuj już tego postu. poprostu poświęć czas na coś pożytecznego dla Ciebie. Cokolwiek z finansami, no może jezce z polszczyzną. Nie tam, żebym ci radził. Krotko mówiąc, spadł Ci sufit na głowę, ale nie chcę tego publicznie pisać i niepotrzebie jeszcze bardziej Cię wzbudzać.
Kilka dni temu napisałem też, że zakres spadków to technicze okolice 11,10 zł. a nie jak podaje atwig 12 z groszami, i że potem powróci. Napisałem też o hipotetycznych, mój ty baranku boży, scenariuszach jakie mają zazwyczaj miejsce w przypadku wycofania spółki z obrotu giełdowego i jakby to mogło wyglądać gdyby to dotyczyło spółki giełdowej FERRUM SA. Taki był wątek - co by było, gdyby było.
Napisz coś konkretnego - kilka pięter wyżej przytoczyłem cytat z komunikatu. Nie chcesz się do tego odnieść? za małe litery? Zakupy i sprzedaż, baranku boży, które są istotne dla głównych akcjonariuszy, miały miejsce poza parkietem. Ruch od 3 zł był niszowy , z czego część to były zakupy samEgo FERRUM - KTÓRE TO OSTATNIO SPRZEDAŁ PO 14 ZŁ dla BSK Return. Jest tam jeszcze kilka innych niuansów, którymi nie powinienem nadmiernie zaprzątać ci głowy.
Trzym się.
Pamiętaj o mojej małej prośbie.