Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: NO TO SRUUUUU

Po pierwsze nie rozmawiałem z tobą
Dwa - zacznij od nauki podstaw bo jak wczesniej czytałem twoje posty to aż mi oko drgało z niedowierzania jak mozna cos takiego pisać (o ile pamietam o wycofaniu z giełdy)
Trzy - przeczytaj to zdanie co wkleiłes, potem jeszcze raz i jeszcze raz a nastepnie pomyśl, ale prosze długo, nastepnie zerknij na skład % w akcjach i znów pomyśl...
Cztery - w porównaniu do niektórych osób z ogromną wiedzą jestem wręcz głupi, wierz mi znam swoje miejsce w szeregu. Na pewno jednak jakiś bezmózg typu badziewiak nie bedzie mi pisał co mam pisac i jak mam myślec. To ze on jest głupi i traci obecnie na spolce swoje pieniadze nie oznacza ze robic tak samo maja inni a nie daj Boże stosować jego taktyke. Po to podjąłem sie tematu.
Pięć - wzbudzac to można prąd a nie siebie :-)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FERRUM 0,98% 4,12 2024-09-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.