Obie na podobnym poziomie. Dla PKOBP wieszczyli, że spadnie do 15 zł i tam mieli sie ustawiać. Poczytajcie na bankierze. A co jest, papier zmierza do 40 zł. Niby rozwodnienie, pogorszenie wskaźników, a kurs spokojnie idzie do góry. To samo bedzie na PGE! Dla zainteresowanych polecam analizę średniej ceny zakupu papieru na poszczególnych sesjach i wyciagnięcie wniosków.Pozdrawiam.
Ty myślisz, ze tu pisza grubasy? Tu jest sama nedzna leszczyna, która tylko "miałczy". I Ty im wierzysz? Piszesz o naganianiu? Człowieku, tu na tym forum sa sami cieniasy( ja też). I kasy nie mają i wiedzy nie mają!
nareszcie ktos to napisal;grubasy maja w dupie te fora,oni graja i zarabiaja a tu tylko kazdy sie nakreca i jedzie jeden na drugiego.A moze tak na spokojnie i rzeczowo w danym temacie.I jeszcze jedno;jak PGE bedzie tanie to wskazcie mi spolke,ktora da zarobic, za co z gory dzieki.
Piszą tu same pajace( ja też nim jestem). Każdy próbuje odreagować swoje frustracje!
Rzetelności i wiarygodności w tych wpisach nie ma za grosz! Powiem po swojemu. Kupiłem po 24,** i oczekuję wzrostów. To normalne. Kto nie kupił, a zamierza kupić , oczekuje spadku. I jeden i drugi pisze tak jak mu pasuje. Nie zmienia to faktu, że o niczym nie wie i nic nie znaczy!!!
w 2010 r jeszcze będzie wiedział mniej mógł mniej mianowicie : trwają prace nad ustawą
która pozwoli wypożyczać /odpłatnie / akcje najbardziej płynnych spółek giełdowych o minimalnym dziennym obrocie 5 000 000 zł czyli głównie z wig20 chociaż nie tylko / głównie pod grubych kontraktowców /
akcje byłyby wypożyczane z OFE gdzie obecnie zalega martwych / nie będących w aktywnym obrocie sesyjnym / 28,5 % wszystkich akcji sp. giełdowych co stanowi 47,9 mld. zł
Ja mam swoją koncepcję na akcje PGE i uważam że te akcję mają perspektywę rozwuje, lecz poki co uważam że kupno tych akcji to nic lepszego jak zamrażanie pieniędzy na lokacie. Ja kupię te papiery w odpowiednim momencie, moment ten znam tylko ja, wy możecie się jedynie domyślać