• NORTHCOAST Autor: ~Troll [91.192.165.*]
    firma ma kiepskie wyniki co widac p kursie spada nagle 10 %
    i niudolny zarzad

gasimy swiatelko
  • Re: NORTHCOAST Autor: ~troll [91.192.165.*]
    jak tam swiezak mowilem sprzedawaj jak bylo drogo kierunek 1 zl

no ale swiezak jestes :D najwyzej stracisz :D

pzodrawiam
  • Re: NORTHCOAST Autor: ~trolll [91.192.165.*]
    o kurwaaaaaaaaa bankruttt popyt ustawia sie na 6 gr
  • Re: NORTHCOAST Autor: ~Bacazgor [194.132.108.*]
    Może to być złota jesień, która pozbywa się częsci akcji, bo obroty i determinacja na S jest spora. Za kazdym razem szansa na obicie wykorzystywana jest do sprzedaży.

Nie ma co spodziewać się kokosów w ciągu paru dni, ale miesiące mogą pokazać ładny zwrot. Póki co czekam i się nie angażuję, a kapitału tym bardziej.

Pozdrawiam, Baca
    jak beda chcieli wywyalic to wszystko to zlecicie na 80 gr
  • Re: NORTHCOAST Autor: ~TROLLL [78.131.155.*]
    SWEZAK ZALOZ PAMPERSA WSZYSTKO PRZEMAWIA ZA SPADKAMI :d

HAHAHAHAHA

• Re: NORTHCOAST Autor: ~świeżak [83.14.102.*]
    cały czas jestem na plusie, więc nie ma strachu, ustawiłem polecenie sprzedaży do końca roku i mi to wisi trolu, w tym momencie remontuję sobie domek i nie mam czasu na zabawę w inwestora.
  • Re: NORTHCOAST Autor: ~trolll [91.192.165.*]
    Raport bieżący 26/2009
    Zarząd North Coast S.A. informuje, że w dniu 19.10.2009 r. wpłynęło do Spółki pismo Pana Claudiusa J. Hilla dotyczące rezygnacji z pełnienia funkcji Członka Zarządu North Coast S.A.
    Rezygnacja została złożona ze skutkiem na dzień 31 stycznia 2010 r.

Podstawa prawna:

Par. 5 ust. 1 pkt 21 rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009 r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim (Dz.U. z 2009 Nr 33 poz.259)

kom espi zdz/mln/

nawet rzygnuja ich teraz bedzie wysyo akcji czlonka zarzadu oczywiscie ze strata

koniec wzrostow na syfie :D
  • Re: NORTHCOAST Autor: ~świeżak [83.14.102.*]
    w końcu zmiana zarządu
  • Re: NORTHCOAST Autor: ~trolll [193.37.139.*]
    aki Ty jestes ograniczony goosc ktory 2 lata temu nakupil akcji srednio po 2 zl dzis rezygnuje zasluzyl sie w AMbrie a w NCT nic nie zrobil dlaczego?

obietnice prezesa LAteri i co koniec pazdziernika a oni dalej nic nie maja

dokupie po 1 zl

ani obrotu niczego nie ma
  • Re: NORTHCOAST Autor: ~Bacazgor [194.132.108.*]
    A jednak wycena 1,30 jest karcąca, wcześniej sądziłem, że powinna być niższa, ale warunki na zewnątrz się nieco zmieniły.

Wartość Spółki przy tej wycenie to jakieś 40 milionów złotych, czyli 40 niezłych chałup.

A tak nieco bardziej wskaźnikowo, to cena do wartości księgowej na poziomie 1 w Spólce generującej zyski z niewielkim wksaźnikiem zobowiązań finansowych to rzadkość.

Zarząd nie jest nieudolny, a ogranicza ryzyko, bo:

- realizuje inwestycję, która zmieni wielkość i dochodowość Spólki oraz obniży ryzyko kursowe

- dopuścił do współuczesnictwa w tej inwestycji posiadacza know-how i rynku zbytu na produkty

- domyka sprawy, które prowadzi - ostatni przykład procesu Galbani jest tego najlepszym dowodem

Powyższe mnie przekonuje znacznie bardziej niż spadek zysku netto związany z inwestycją i kursem Euro. Minusem faktycznie jest niska płynność, jednak jesteśmy w strefie oporu 1,25-1,27 i na dwoje babka wróżyła.

domyka ;ozycje ???????? co Ty czlowieku piszesz z mleczarnia od ilu miesiecy juz domykaja???? plynnosci nie ma zadnej bo nie ma zainteresowanai spolka
    i najmnijesze wybicie w gore jest tlmione przez podaz kazdy chce to wywalic
[x]
NORTCOAST 0,00% 14,95 2020-09-29 16:35:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.