Po co z nimi piszesz to są typowo płatni naganiacze jak rośnie to znikają pytałem w paru wątkach co myślą na dany temat i cisza nigdy żaden nie odpowiedział tylko teksty typu będzie spadać nie urośnie itp.
Póki co mamy jeszcze w kraju wolność słowa
I nie każdy musi klepać się po plecach, widząc jakie nachalne naganianie jest na tym forum.
Widać, że welu papier piecze i nie mogą już doczekać się chwili, żeby sprzedać.
Ale naganiać też trzeba umieć.
Stare kotlety i teksty typu 120 do końca roku, to za mało.
A po co Ty się tak produkujesz @jw? Przecież kurs ma iść to pojdzie, czekam sobie spokojnie do końca września i zobaczymy czy @bialy czy my mieliśmy rację, ja każda z opcji zaakceptuje
Tutaj jestem pewien że kupując w okolicach 14 zł zarobię jeszcze nigdy nie straciłem na tej spółce a już były takie sesje jak dobrze pamiętam że pkc na koniec sesji sprzedawali akcje a potem z 14 zł rosło na 25 w kilka dni
Po pierwsze wczoraj po 11 zablokowali mi możliwość pisania na forum co dziwne zawsze tak jest przed spadkami ?
Za to jak rośnie można pisać do woli takie to forum jest sterowane ...
Dobre sobie.
Niech nagony, co tutaj pieją w zachwytach i wieszczą 90-150 do końca roku, pokażą co mają.
Ile dokupili na tej niekończącej się promocji?
Skoro jest taki potencjał zarobku to udowodnijcie że kupujecie.
Bo pisać że trzeba kupować, albo że 100 do końca roku, albo poprowadzę was do zysków, to każdy potrafi.
Rozsądny inwestor ma na uwadze z nadchodzącą emisję i jest ostrożny w swoim podejściu.
Ciekawy wywód.
Ktoś kto racjonalnie wskazuje zagrożenia związane z emisją i ostrzega przed hurra optymizmem i perfidnym naganianiem, ma się uwiarygodnić stanem posiadania.
Z kolei wszyscy perfidni naganiacze obiecujący złote góry, setki % wzrostu do końca roku i inne cuda, mogą pisać co chcą i nie trzeba ich weryfikować co do stanu posiadania.
To kto tu został wyjaśniony?
Chcesz od innych skren a sam nie chcesz wrzucić to jak to nazwać ?
Mam akcje kupowane na dłuższy termin nie na dwa tygodnie nie ma zagrożeńia co do emisji ona pozwoli spłacić długi i dać kasę na rozwój i kolejne i inwestycje jest po cenie rynkowej a nie po 0,10 gr a ty piszesz jakieś farmazony bez ładu i składu !
Podbiłem ci wczoraj parę postów byś się wypowiedział co myślisz nie odpisałeś w ani jednym tylko zostałem zablokowany na forum czyli twoje łapki sięgają daleko ...
Zadawałem proste pytanie.
Zadam kolejny raz.
Skąd pojawi się naście mln na objęcie emisji i nabycie akcji niedopuszczonych do obrotu, skoro teraz w widełkach ceny emisyjnej brak realnego popytu?
Tylko prosze bez odpowiedzi typu we wrześniu się przekonasz.
Po drugie, masz teraz rzekomo akcje. Kupisz drugie tyle w emisji zgodnie z przysługującym ci prawem poboru?
Na 100% wiem, że nie kupisz. Liczysz na to, że ktoś inny je kupi.
Jakoś nie widziałem ani jednego wpisu, gdzie któryś z nagonów napisałby mam tyle akcji, drugie tyle obejmę w emisji.
W końcu to mega promka, bo do końca roku 90-150 za akcję.
Stąd moje pytanie, kto wyłoży kasę i obejmie emisję?
Potrzeba naście mln
Prawda jest taka, że nagony czekają momentu, żeby zejść z haka. Żaden nie myśli nawet i obejmowaniu emisji.
Każdy wie i rozumie, że po emisji dojść może do podwojenia ilości akcji, co wymagać będzie korekty kapitalizacji, a w realnym scenariuszu niepowodzenia emisji, będzie tutaj dużo spadających noży do złapania.
Stąd to naganianie i liczne bajki na forum. Wiara, że uda się zejść z haka przed emisją.
W poniedziałek fałszywe wybicie i od razu posty już nie 90 czy 150. Od razu 300.
Co tam, kto zabroni
Objęcie akcji za potrącenie wierzytelności, ależ łaska? Główny udziałowiec i wierzyciel to ta sama osoba prawna: Vee Ventures, czyli prezes i przewodniczący RN. Trudno żeby sami się ugotowali. Chyba że liczą, że leszcze obejmą akcje. Z tym branżowym to bym uważał. Był tu już kiedyś finansowy, który wykorzystał podbitkę na papierze i wpuścił w rynek 10 procentowy pakiet.