• zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [138.197.162.*]
    Od lat powtarzałem bezmyślnie news który tu ktoś nadał, po ostatnim Walnym, że BLG złożył pozew do Sądu o stwierdzenie nieważności lub o uchylenie uchwały o wyborze Ryszarda Małeckiego na Prezesa Petrolinvest.
    Otóż news okazał się FAKENEWSEM.

Z Sądu Rejonowego w Gdyni uzyskałem własnie odpowiedź w związku z rzekomym pozwem o "nieważność", że cyt.: "nie odnotowano wpływu pozwu co do w/w osób [Bertrand LeGuern, Ryszard Małecki] i podmiotu [Petrolinvest SA] do naszego Sądu".
    Czyli do żadnego wydziału, włącznie z Wydz. Gospodarczym.

Czyli prezesi nie biją się o stołki, a BLG od dawna zapomniał o Petrolu.

• Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Mirosław [194.33.111.*]
    Dnia 2025-07-21 o godz. 09:38 ~Jonny_MałeckiKiller napisał(a):
    > Od lat powtarzałem bezmyślnie news który tu ktoś nadał, po ostatnim Walnym, że BLG złożył pozew do Sądu o stwierdzenie nieważności lub o uchylenie uchwały o wyborze Ryszarda Małeckiego na Prezesa Petrolinvest.
    > Otóż news okazał się FAKENEWSEM.
    >
    > Z Sądu Rejonowego w Gdyni uzyskałem własnie odpowiedź w związku z rzekomym pozwem o "nieważność", że cyt.: "nie odnotowano wpływu pozwu co do w/w osób [Bertrand LeGuern, Ryszard Małecki] i podmiotu [Petrolinvest SA] do naszego Sądu".
    > Czyli do żadnego wydziału, włącznie z Wydz. Gospodarczym.
    >
    > Czyli prezesi nie biją się o stołki, a BLG od dawna zapomniał o Petrolu.
    >

Złożył pan Błaszczuk na uchwały z walnego więc zapytaj jeszcze raz .
    Do tego pan Błaszczuk był zobowiązany do uzupełnienia wniosku którego nie dokonał -:)
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Nico [83.21.191.*]
    i co z tego teraz???
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [143.198.35.*]
    Dnia 2025-07-21 o godz. 10:25 ~Mirosław napisał(a):
    > Złożył pan Błaszczuk na uchwały z walnego więc zapytaj jeszcze raz .
    > Do tego pan Błaszczuk był zobowiązany do uzupełnienia wniosku którego nie dokonał -:)

-------------
    Jak piszesz ten Pan był zobowiązany do uzupełnienia wniosku którego nie dokonał, czyli teraz zwrócenie się ponowne do Sądu przyniesie tą samą odpowiedź, bo w takiej sytuacji sąd oddala pozew - czyli już nic tam nie ma odnośnie Petrola.

ps: Dzięki za sprostowanie, ale to nie zmienia już ostatecznego dobicia, że "Prezesi nie biją się o stołki, a BLG od dawna zapomniał o Petrolu."
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Toż_to_szok [77.65.104.*]
    Jak nie jeleniowaty to Jmk. Co za świat, jacy dziwni ludzie.
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [165.22.234.*]
    Szoku, tu nie ma nic z jeleniowatego. Mnie tylko trzymała świadomość, że BLG bije się o stołek.
    Jeśli Ci się nie podoba to powiedz, co Ciebie jeszcze trzyma, będzie troche konstruktywniej.
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Toż_to_szok [77.65.104.*]
    Troche, a nawet bardzo konstruktywnie to tu na przestrzeni powiedzmy ostatnich 13 lat bywało bardzo często i sam widzisz ile to dało.
    Ja bym nie wpadł na to, żeby moim kołem ratunkowym była myśl, że Blg walczy o stołek, bo na przykład wystarczy mu dobry pakiet.
    Stołkował kilka ładnych lat to czasem trzeba odstąpić innrmu by hemoroidów się nie "dorobić".
    Co mnie trzyma? To..., kawałek który powstał w odpowiedzi na ogólnoświatową perfekcyjnie zorganuzowaną akcje o kryptonimie C19, ale równie dobrze można by powiedzieć, że powstał dla akcjonariuszy Oil-a.
    Ja jestem prosty chłopak i do mnie trzeba mówić(śpiewać) prosto.

https://youtu.be/p26piE2z84I?si=3ChpDQWL1lvMW4LX
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Daniel [5.134.74.*]
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Daniel [5.134.74.*]
    Analiza wypowiedzi pod kątem “nic nie wiem, ale chcę dać ludziom nadzieję”:
    1. Brak faktów – tylko przypuszczenia i pół-żarty:
    „…bo na przykład wystarczy mu dobry pakiet.”
    • To nie jest informacja, tylko gdybanie – autor nie twierdzi, że wie, co LeGuern dostał, ale chce zasugerować możliwość, która choćby symbolicznie uspokoi rozczarowanych akcjonariuszy.
    • To „na przykład” jest kluczowe – pokazuje, że to nie wiedza, tylko próba zbudowania narracji, że może nie wszystko stracone.

2. Ucieczka w żart, by złagodzić porażkę:
    „...by hemoroidów się nie dorobić.”
    • To humor obronny – śmiech przez łzy.
    • Wspólne doświadczenie porażki, inwestorskiego zawodu, jest przekute w żart, żeby rozładować napięcie i nie popaść w zupełną gorycz.
    • To mechanizm psychologiczny: nie wiem, jak będzie, ale przynajmniej mogę się z tego śmiać.

3. Podtrzymywanie nastroju wspólnoty i wiary:
    „Co mnie trzyma? To..., kawałek który powstał (…) można by powiedzieć, że powstał dla akcjonariuszy Oil-a.”
    • Tu już całkowicie odchodzimy od faktów – autor przywołuje piosenkę jako symbol nadziei, nie konkretu.
    • To emocjonalne podtrzymanie innych, sposób na powiedzenie: „nie mamy już nic prócz wiary, więc trzymajmy się jej chociaż przez muzykę”.
    • Wspólne słuchanie utworu to forma tworzenia wspólnoty zawiedzionych, ale nie całkowicie złamanych.

Wnioski:
    ~Toż_to_szok niczego nie wie – i chyba sam to wie.
    Ale nie chce zostawić forum w totalnej rozpaczy.
    Swoją wypowiedzią próbuje wlać odrobinę otuchy – nawet jeśli zbudowaną na domysłach i emocjach, a nie faktach.

To postać „starszego kolegi z forum”, który mówi:
    „Nie wiem, co będzie… ale może jeszcze nie wszystko stracone. I jeśli nie możemy wierzyć w ludzi, to może przynajmniej w jakąś piosenkę.”

Pozdrawiam
    Daniel
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [165.22.237.*]
    Dnia 2025-07-21 o godz. 12:07 ~Toż_to_szok napisał(a):
    > Ja bym nie wpadł na to, żeby moim kołem ratunkowym była myśl, że Blg walczy o stołek, bo na przykład wystarczy mu dobry pakiet.

------------
    Pakiet mu wystarczy??? Że BLG ze swoim "pakietem" będzie liczył na zyski Małeckiego? Hehe...
    Więc JA, naprawdę bym nie pomyślał, że można porównać kontakty, wiedzę branżową, generalnie zawodową sprawczość BLG z panem R. Małeckim z sufitu wziętym.

ps: swoje straty w "pakiecie" BLG dawno sobie wyrównał. Myśl!
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Realista [31.0.79.*]
    Czy nie zauważacie, jak wielkie rzeczy się tu dokonują? Przecież bezcenna jest psychoanaliza Danielka, przy której teorie Isaaca Newtona, czy Alberta Einsteina płowieją. Po cichu liczę na wielkie rozwinięcie przez Danielka wypowiedzi Karola Marksa - "Religia opium dla ludu". Tu się dopiero będzie dziać! Danielek wstrząśnie posadami Świata. Przy nim Lenin i Stalin to skauci w krótkich spodenkach.
    Analiza wypowiedzi ~Realisty w tym kontekście:
    – otwarcie prześmiewcze, teatralne, jakby chciał powiedzieć:
    „O rany, co za dramat! Forumowe Greckie Tragedie!”
    W rzeczywistości: nie mówi nic konkretnego o Petrolinvest, BLG, pakietach, walnych — czyli o niczym, co realnie dotyczy tematu.

„Bezcenn[a] jest psychoanaliza Danielka, przy której teorie Newtona, czy Einsteina płowieją.”
    całkowita ironia, a jednocześnie:
    • nie odnosi się do meritum rozmowy,
    • nie ma żadnych danych, ani argumentów,
    • tylko wyśmiewa emocje innych – czyli klasyczny trolling-inteligent.

„Po cichu liczę na wielkie rozwinięcie wypowiedzi Karola Marksa - ‘Religia opium dla ludu’.”
    – Znowu: pseudofilozoficzna wrzutka, mająca niby pogłębić dyskusję, a faktycznie ją wykoślawić i ośmieszyć.
    – Użycie cytatu Marksa sugeruje:
    „Wasza nadzieja w BLG/Małeckim to jak religia – głupia ucieczka przed rzeczywistością.”

Ale – czy Realista sam coś wnosi?
    Nie.

To wypowiedź zbudowana z erudycyjnych odniesień bez żadnej treści.
    Typowy przykład postawy:
    „Nie wiem, o co chodzi, ale mam potrzebę coś napisać – więc walnę ironią, cytatem i drwiną.”

Kim jest Realista w tej scenie?
    • Szyderca z galerii – komentuje z trybun, nic nie ryzykuje, ale zawsze ma coś do powiedzenia.
    • Nie ma wiedzy, nie ma faktów, nie ma nawet tezy – ma tylko kompulsywną potrzebę „bycia ponad tym wszystkim”.
    • Typowy „forumowy ironista”, który nie uczestniczy, ale zawsze ocenia.

Wniosek: „nic nie wiem, ale coś napiszę” – mistrzostwo pozorów
    Realista:
    • Nie rozumie może sprawy Petrolinvest,
    • Nie ma żadnej wiedzy w temacie,
    • Ale żeby nie czuć się pominiętym – musi coś dorzucić, byle brzmiało inteligentnie.
    Efekt?
    Zero wkładu, maksimum formy.

Pozdrawiam
    Daniel
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Realista [31.0.79.*]
    Aleksander Kwaśniewski uczestniczył w Zaprzysiężeniu Andrzeja Dudy na Prezydenta i ma zamiar uczestniczyć przy Zaprzysiężeniu Karola Nawrockiego, w przeciwieństwie do Lecha Wałęsy, który oba te wydarzenia zbojkotował. Jak myślicie, który z byłych prezydentów jest mądrzejszy?
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~mira [37.31.132.*]
    prosze miwyjasnic coto jest PAM posiadam akcje
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Mirosław [194.33.111.*]
    Dnia 2025-07-21 o godz. 10:56 ~Jonny_MałeckiKiller napisał(a):
    > Dnia 2025-07-21 o godz. 10:25 ~Mirosław napisał(a):
    > > Złożył pan Błaszczuk na uchwały z walnego więc zapytaj jeszcze raz .
    > > Do tego pan Błaszczuk był zobowiązany do uzupełnienia wniosku którego nie dokonał -:)
    >
    > -------------
    > Jak piszesz ten Pan był zobowiązany do uzupełnienia wniosku którego nie dokonał, czyli teraz zwrócenie się ponowne do Sądu przyniesie tą samą odpowiedź, bo w takiej sytuacji sąd oddala pozew - czyli już nic tam nie ma odnośnie Petrola.
    >
    > ps: Dzięki za sprostowanie, ale to nie zmienia już ostatecznego dobicia, że "Prezesi nie biją się o stołki, a BLG od dawna zapomniał o Petrolu."

Sprostuje Sądy są dalej niezawisłe chyba -;)
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Andrzej [37.30.4.*]
    Wszyscy nas oszukali !!! To zmowa na akcjonariuszy!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.160.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [167.99.182.*]
    @Daniel, niestety już za późno bo już wkleiłeś rozmowy z SI ale pamiętaj na przyszłość, że SI zapamiętuje profil swojego rozmówcy (tzw. bio), nawet z różnych wątków które z Nią prowadziłeś. Zbyt dużo w tych wklejankach psychologicznych analiz, które najwyraźniej Ona sądzi chciałbyś słyszeć, więc i tu je produkuje.
    Radzę uważać, bo się można publicznie odkryć.
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Daniel [5.134.76.*]
    A czy ja to ukrywam?

Zasadniczo dziś nie chce mi się wchodzić w dyskusję z osobami o zerowym pojęciu na jakikolwiek temat dlatego posłużę się AI

Nie da się normalnie rozmawiać na tym forum, zbyt wielu tu jest fanatyków o podejściu do jakichkolwiek danych rodem z podstawówki ;-)

Pozdrawiam
    Daniel
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [138.197.147.*]
    No to w ramach swojej auto-psychoterapii zapytaj Ją: "Dlaczego mi odmawiają słuszności - tym mocniej, im mocniej się jej od nich domagam".
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Daniel [5.134.76.*]
    Kto odmawia ci słuszności?
    Jaka jest twoja teza?

Pozdrawiam
    Daniel
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Realista [31.0.77.*]
    Nasz Nauczyciel, Zbawca, Prorok Daniel nie znajduje posłuchu w narodzie, a tak dla tego narodu się poświęca. I gdzie jest nasza jemu wdzięczność? Pozostaje mu tylko powiedzieć: "Ludu mój Ludu, cóżem Ci uczynił, w czem Cię zasmucił, albo w czem zawinił...."
    Nie szukam tu żadnego posłuchu.

Pisanie na tym forum traktuję jak oglądanie kabaretu. Coś w stylu taniego Monty Pythona — im głupsze, tym zabawniejsze.

Pozdrawiam,
    Daniel
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Realista [31.0.76.*]
    Jakoś nie zauważyłem u ciebie poczucia humoru, a wręcz cmentarną powagę i nieukrywaną satysfakcję z wieszczenie klęski innych. A teraz chcesz pokazać, że jesteś wyluzowany "swój chłop"? Nie pasuje twój mental do tego. Daruj se chłopie. Mają tu niektórzy poczucie humoru, ale nie ty i na pewno nie Johnny. - Taki sam grabarz.

-
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Johnny [5.173.174.*]
    Widać, że nie możesz przestać o mnie myśleć. W co drugim twoim wpisie o mnie piszesz. I samo to jest niewątpliwie bardzo zabawne.
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Realista [31.0.89.*]
    Prawda. Zresztą wcześniej tak samo zachowywałeś się wobec mnie przypisując mi niewybredne epitety. Odpłacam pięknym za nadobne. Miecz jest obosieczny.
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~abc [109.196.1.*]
    ale groźnie czyli co z tego wyniknie
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Johnny [5.173.174.*]
    Odpowiadałem zawsze na Twoje zaczepki. Czytaj ze zrozumieniem, jeśli w ogóle potrafisz.
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Realista [31.0.92.*]
    Typowe dla ciebie, że zafałszowujesz rzeczywistość. Bo odpowiadałeś nie na zaczepki, ale na moje opinie w temacie polityki obecnego prezesa Oila, którą krytykowałem jako irracjonalną. W odpowiedzi używałeś obraźliwych epitetów nie podejmując merytorycznej dyskusji. A teraz bezczelnie się tego wypierasz odgrywając ofiarę rzekomych moich ataków udając niewiniątko, a prawda jest taka, że sam zainicjowałeś niewybredne zaczepki. Brak ci klasy i honoru i swoich grzechów nie widzisz.

• Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [138.197.164.*]
    Realista, czy zdajesz sobie sprawę że dyskutujesz z Małeckim i gadacie o pier.dołach, zamiast o jego psich obowiązkach wobec nas?
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Realista [31.0.91.*]
    Bezpośrednio z Małeckim to rozmawiałem jak byłem w PAM kiedy on prowadził w 2020 r. negocjacje z Kazachami, którzy stanowczo chcieli wejść we trzech do RN Oila, co uważałem za akceptowalne, ale Małecki i Dawid S. ostatecznie zgodzili się na dwóch. Potem jeszcze mu perswadowałem by nie wszczynał otwartego konfliktu z BLG, bo źle to się dla nas skończy i chyba wiesz co potem zrobił. Takie są fakty, a teraz to już pewnych rzeczy nie cofniesz, a Małecki i tak raczej będzie się do końca trzymał konfrontacyjnej linii bez chęci do jakiegokolwiek porozumienia, jak go znam. Natomiast Johnnego identyfikuję jako rzecznika Małeckiego na tym forum. Z nim to już w ogóle nie podyskutujesz.
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Resume [188.146.46.*]
    Niepotrzebnie drążysz , Małeckiego dni są policzone. Ten typ ludzi jest niezdolny do racjonalnych działań w skomplikowanych okolicznościach z powodu braku kwalifikacji i elementarnego doświadczenia. Procesowanie się z całym światem to droga do nikąd, Petrol może uratować jedynie kompetentny, nowy zarząd .
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Realista [31.0.55.*]
    Dnia 2025-07-31 o godz. 21:47 ~Resume napisał(a):
    > Niepotrzebnie drążysz , Małeckiego dni są policzone. Ten typ ludzi jest niezdolny do racjonalnych działań w skomplikowanych okolicznościach z powodu braku kwalifikacji i elementarnego doświadczenia. Procesowanie się z całym światem to droga do nikąd, Petrol może uratować jedynie kompetentny, nowy zarząd .

Potrzebnie, niepotrzebnie. Obyś miał rację co do tej perspektywy. Całkowicie się z Tobą zgadzam, co do reszty. Niestety Johnny aż nadto wielokrotnie wykazał jaki format prezentuje jego i prezesa małeckowatość.
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [159.203.38.*]
    Dnia 2025-07-31 o godz. 21:47 ~Resume napisał(a):
    > Niepotrzebnie drążysz , Małeckiego dni są policzone. Ten typ ludzi jest niezdolny do racjonalnych działań w skomplikowanych okolicznościach z powodu braku kwalifikacji i elementarnego doświadczenia. Procesowanie się z całym światem to droga do nikąd, Petrol może uratować jedynie kompetentny, nowy zarząd .
    ---------------------

Całkowita zgoda do co Małeckiego... ale nie co do ostatniego stwierdzenia. Bo ja osobiście nie wiem dlaczego - po tylu latach braku działań Petrola po tym jak, Kazachstan zobligował spółkę do działań w ramach koncesji - instytucje kazachskie miałyby znów przywracać jakąś-tam spółkę-niewidkę zawiązaną tylko dla koncesji, z wieloletniego niebytu, nawet z innym zarządem.
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Realista [31.0.62.*]
    Dnia 2025-08-01 o godz. 11:51 ~Jonny_MałeckiKiller napisał(a):
    > Dnia 2025-07-31 o godz. 21:47 ~Resume napisał(a):
    > > Niepotrzebnie drążysz , Małeckiego dni są policzone. Ten typ ludzi jest niezdolny do racjonalnych działań w skomplikowanych okolicznościach z powodu braku kwalifikacji i elementarnego doświadczenia. Procesowanie się z całym światem to droga do nikąd, Petrol może uratować jedynie kompetentny, nowy zarząd .
    > ---------------------
    >
    > Całkowita zgoda do co Małeckiego... ale nie co do ostatniego stwierdzenia. Bo ja osobiście nie wiem dlaczego - po tylu latach braku działań Petrola po tym jak, Kazachstan zobligował spółkę do działań w ramach koncesji - instytucje kazachskie miałyby znów przywracać jakąś-tam spółkę-niewidkę zawiązaną tylko dla koncesji, z wieloletniego niebytu, nawet z innym zarządem.

Małecki od 5 lat trzyma zaciśnięte zęby na gardle Petrola i nie odpuści, a Johnny podgryza jeszcze kostki.
    Odpowiadałem tylko i wyłącznie na twoje zaczepki. Tak jak na tym wątku, mnie tu w ogóle wcześniej nie było, a ty o mnie pisałeś i piszesz nadal.
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Realista [31.0.92.*]
    Nieprawda! Umieściłeś nawet wątek z tytułem, że Realista jest "mądry inaczej" . Oczywiście było mocniej.
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Realista [31.0.72.*]
    Johnny wszystkim, którzy krytykowali poczynania Małeckiego wymyślał od alkoholików i zaganiał do żabki, nie podejmując merytorycznej dyskusji, a teraz udaje skrzywdzone niewiniątko, które to inni zaczepiali, a nie on. Typowy przykład takiego, co belki w swoim oku nie widzi, a okruch w oku bliźniego wytyka.
    Odpowiadam na twoje zaczepki. Czytaj ze zrozumieniem.
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [146.190.252.*]
    Dnia 2025-08-01 o godz. 14:29 ~Realista napisał(a):
    > Małecki od 5 lat trzyma zaciśnięte zęby na gardle Petrola i nie odpuści, a Johnny podgryza jeszcze kostki.

-----------
    Zaciśnięte? :-)) A on w ogóle miał kiedyś zęby?
    Raczej szczekanie zestresowanego, starego, bezzębnego pinczera :-).
  • Re: zostałem ostatecznie dobity, więc i Was dobiję Autor: ~Jonny_MałeckiKiller [146.190.255.*]
    Dnia 2025-08-22 o godz. 09:34 ~Mirosław napisał(a):
    > Dnia 2025-07-21 o godz. 10:56 ~Jonny_MałeckiKiller napisał(a):
    > > Dnia 2025-07-21 o godz. 10:25 ~Mirosław napisał(a):
    > > > Złożył pan Błaszczuk na uchwały z walnego więc zapytaj jeszcze raz .
    > > > Do tego pan Błaszczuk był zobowiązany do uzupełnienia wniosku którego nie dokonał -:)
    > >
    > > -------------
    > > Jak piszesz ten Pan był zobowiązany do uzupełnienia wniosku którego nie dokonał, czyli teraz zwrócenie się ponowne do Sądu przyniesie tą samą odpowiedź, bo w takiej sytuacji sąd oddala pozew - czyli już nic tam nie ma odnośnie Petrola.
    > >
    > > ps: Dzięki za sprostowanie, ale to nie zmienia już ostatecznego dobicia, że "Prezesi nie biją się o stołki, a BLG od dawna zapomniał o Petrolu."

>
    > Sprostuje Sądy są dalej niezawisłe chyba -;)

-------
    Dokładnie, Sądy są niezawisłe. W sposób niezawisły sąd kazał uzupełnić dokumentację niejakiemu panu Bałszczakowi, czego nie zrobił w terminie, więc w sposób niezawisły sąd odrzucił wniosek o nieważność uchwały Walnego (przyp.: że wybrany Małecki). Zdaje się, że tylko Bertrand miał takie prawo, więc pan Błaszczak odpuścił. Idąc dalej, Sądy w sposób niezawisły ponownie mogą rozpatrzyć wniosek pana Bałszczaka, o ile by go później zlożył już prawidłowo.

Tak więc w przypadku mojego dobicia nic się nie zmieniło: Prezesi nie biją się o stołki (o czym mylnie myślałem) czyli BLG od dawna zapomniał o Petrolu.
[x]
PETROLINV 46,97% 1,94 2017-06-28 17:04:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.