• Brak informacji... Autor: ~kenaj52 [188.146.157.*]
    to zła informacja !
  • Re: Brak informacji... Autor: ~kenaj52 [188.146.157.*]
    Zdumiewające, że tylko ja się dopytuję. Wygląda na to, że wszyscy inni są zadowoleni !?
  • Re: Brak informacji... Autor: ~lol [194.242.52.*]
    Wszyscy się już pogodzili ze stratą. Nawet jeśli Hawe stanie jeszcze na nogi to co z tego, skoro według doniesień medialnych zostało pozbawione najcenniejszego aktywa jakim było Hawe telekom. Temat pozamiatany. Ja chciałbym tylko otrzymać swoje akcje, sprzedać je żonie za 1grosz i rozliczyć sobie stratę. Tylko tyle i aż tyle.
  • Re: Brak informacji... Autor: ~kenaj52 [188.146.157.*]
    Przykre co napisałeś lol, ale jesteś jednym z wielu. Ciekawi mnie zdanie choć kilku spośród "wszystkich"
  • Re: Brak informacji... Autor: ~Ddd [37.225.88.*]
    Chodzi o to że co mamy my pisać skoro nowego Prezesa Hawe stać na to że odpowiedzial tylko ze go usuwają....nic nie wiadomo co się dzieje to co ktoś ma pisać jak mamy zero informacji...nawet z tej ugody nie wiemy co wynika. Ja osobiście napisałem do biura Hawe Telekom . Narazie zero odzewu ...
  • Re: Brak informacji... Autor: ~Er [37.31.48.*]
    Czy PAH ma akcje ? Czy mieli propozycję zbycia akcji ?. Za jaką cenę?
    Pytam dziś (bo sytuacja się zmieniła)
  • Re: Brak informacji... Autor: ~kenaj52 [188.146.156.*]
    Przecież Grzegorz nie jest sam. Są chyba koło Niego koledzy z PAH !
  • Re: Brak informacji... Autor: ~MagiaczyMafia [31.61.244.*]
    Jeden wielki przekręt włącznie z PAH
    Kto tego nie rozumie, to gapa.

Prezesi
    Dotacje
    Służby
    Kancelarie
    Prokratura
    Sędziowie
  • Re: Brak informacji... Autor: ~zdzichu [83.26.191.*]
    Czy prezes mógł wykonywać operacje akcjami bez zgody akcjonariuszy? Informacja z prokuratury, którą otrzymałemo nie podemowaniu spraw wyjaśniających w sprawie nie wydawania odcinków zbiorowych z powodu braku znamion popełnienia przestępstwa tzn, że w tym momencie Paluchowski nie naruszył naszych własności? Dziś zastanawiam się jak doszło do wyprowadzenia hawe telekom bez naruszenia akcji akcjonariuszy, bo ten czyn byłby przestępstwem?
  • Re: Brak informacji... Autor: ~Akcjonariusz [31.61.234.*]
    Twoich akcji nikt nie ruszał.
    Hawe Telekom zostało wyprowadzone w wyniku przejęcia pakietu akcji Mediatel, który należał do Hawe S.A. Szkoda tylko, że nie wiadomo jak do tego doszło. Teoretycznie PAH powinien posiadać wiedzę na temat tego kto stał się nowym właściciele akcji Mediatel. Przecież to było jakieś postępowanie sądowe, w którym stroną było Hawe S.A. Rozumiem, że w czasach prezesa Pawła P. nie mogliśmy uzyskać takiej informacji, ale czy PAH nie mógłby się tego dowiedzieć mając swojego prezesa i udostępnić tą wiedzę na forum?
  • Re: Brak informacji... Autor: ~kenaj52 [188.146.154.*]
    Nie: mógłby lecz: powinien ! Milczenie PAHu i Prezesa Grzegorza jest zastanawiające i mocno niepokojące !
  • Re: Brak informacji... Autor: ~Arturo [37.31.36.*]
    To wszystko wogóle jest jakieś dziwne, pamiętam jak w Hawe było już źle to Pan Grzegorz usilnie namawiał rzekłbym nawet że naganiał na akcje Hawe że niby on ma ich potężną ilość, chyba w milionach i że PAH to będzie super sprawa tylko trzeba uzyskać duży procent w spółce itp no i niektórzy dokupywali jak szaleni i dopisywali swoje ilości a spółka już tonęła, dla mnie to było troszkę dziwne i nie dokupiłem ale może się nie znam :)
  • Re: Brak informacji... Autor: ~kenaj52 [188.146.152.*]
    Tak. To było i jest dziwne. Ciekawe kiedy Pan Grzegorz odezwie się ?
  • Re: Brak informacji... Autor: ~Ustawka [31.61.180.*]
    Nigdy
  • Re: Brak informacji... Autor: ~Akcjonariusz [31.61.231.*]
    Jakby się tak zastanowić, to dokupywanie akcji było słuszne, bo dzięki temu PAH miał 5% akcji i mógł próbować walczyć o spółkę. Kto mógł przewidzieć, że prezes będzie tak trudnym i zdeterminowanym przeciwnikiem, działającym na szkodę mniejszościowych akcjonariuszy.
  • Re: Brak informacji... Autor: ~Ddd [37.225.83.*]
    Od PAH tak szczerze nie musimy oczekiwać czy coś tu napiszą ale od Prezesa już owszem. Bo to jest lekceważenie straszne.
    Hawe telekom również milczy na mojego e-mail a nie odpisało. Poprostu nic dodać nic ująć....
  • Re: Brak informacji... Autor: ~Piotrek [46.112.85.*]
    Ja chętnie kupię twoje akcje 661545439
  • Re: Brak informacji... Autor: ~lol [89.64.54.*]
    Super, tylko jak skoro ich już nie posiadam?
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2017-05-04 15:25:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.