• ŻYCZENIA NOWOROCZNE Autor: ~KEMOT [89.64.30.*]
    GRUPA MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU SKŁADA SERDECZNE PODZIĘKOWANIA WSZYSTKIM DOTYCHCZASOWYM I PRZYSZŁYM UCZESTNIKOM DEMONSTRACJI W WARSZAWIE

.... WASZE AKTYWNE UCZESTNICTWO JEST DLA NAS ŚWIADECTWEM I NADZIEJĄ

ŻE BĘDZIEMY NIEZMIENNIE WALCZYĆ O NASZ MAJĄTEK

TERAZ I W PRZYSZŁOŚCI ..

.A MAJĄTEK .... WARTOŚĆ 1 AKCJI ELEKTRIMU ... JEST NIEMAŁY ...POWIEDZIAŁBYM NAWET ....DOSYĆ ZNACZNY ...

CO POWOLI DOCIERA DO WSZYSTKICH AKCJONARIUSZY ...

NIE DAMY SIĘ ZWIEŚĆ PROPOZYCJOM TANIEJ JAŁMUŻNY

... CHCIAŁBYM RÓWNIEŻ SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ ZA WSPARCIE MERYTORYCZNE I IDEOWE ..KOLEDZE HWDS ... KTÓREGO OLBRZYMI WKŁAD I DOROBEK W TEJ WALCE

... WBREW ... PEWNYM GŁOSOM ... JEST TRUDNY DO PRZECENIENIA ...

I CHWAŁA MU ZA TO !!!!
  • Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE Autor: ~KEMOT [89.64.30.*]
    Minister Bodnar dostał raport z prokuratury. Na celowniku 200 spraw
    Otrzymałem pierwszy, liczący blisko 200 stron, szczegółowy raport przygotowany przez zespół prokuratorów w Prokuraturze Krajowej, prowadzący analizę postępowań z lat 2016-2023, w stosunku do których wystąpiło podejrzenie politycznego wpływu na ich przebieg i podejmowane decyzje. Tego rodzaju podejrzenie dotyczy ponad 600 postępowań prowadzonych w całej Polsce. Pierwszy raport opisuje 200 z nich — poinformował minister sprawiedliwości Adam Bodnar. Prezentacja raportu odbędzie się 8 stycznia.
  • Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE Autor: ~Xxxxl [37.31.36.*]
    Dobrodziej jest poza podejrzeniami.
  • Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE Autor: ~Przyczajony_tygrys [138.199.59.*]
    Okaże się.....
  • Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE Autor: ~witek [78.133.160.*]
    Koktajle Mołotowa i ataki na policjantów. Tak wyglądał sylwester w Berlinie
    Sylwester w Berlinie. Setki zatrzymanych i kilkunastu rannych
    Ponad 230 osób zostało zatrzymanych i około 15 policjantów odniosło obrażenia w noc sylwestrową w Berlinie - poinformowała w poniedziałek miejscowa policja w mediach społecznościowych.
    Ateista, po ojcu Ukrainiec min. sprawiedliwości niejaki Bodnar za zgodą Tuska napadł na klasztor Dominikanów w Lublinie.
    https://www.youtube.com/watch?v=rNPSSj9hXbg

https://www.youtube.com/watch?v=rNPSSj9hXbg
  • ŻYCZENIA NOWOROCZNE Autor: ~witek [78.133.160.*]
    Ludzie nie mają gdzie mieszkać, od 4mc zero pomocy, a oni Romanowskiego szukają Ukraina ważniejsza dla nich jak rodacy bodnar to ukrainiec nie liczyl bym na nigo siemoniak ukrainiec tusk folksd
  • Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE Autor: ~dAb [37.109.150.*]
    Brzeziński w USA skąd był ?
  • Dalej...zaśmiejcajcie to forum.... Autor: ~Przyczajony_tygrys [138.199.59.*]
    (B)               Vivendi,OToraz Elektrim pozostająwsporze wprzedmiocie prawa własności 48%udziałów w kapitale zakładowym spółki pod firmąPolska Telefonia Cyfrowa Sp. z o.o.(,,PTC");

Trwa pielgrzymka różnych CEO do Mar a-lago. Tym razem dowiadujemy się, że sam mr. Microsoft, Bill Gates poprosił o zaproszenie i zamierza pojawić się dzisiaj wieczorem na rozmowie z Trumpem. Na ten moment nie wiemy czy Elon Musk będzie częścią spotkania. Bill Gates to globalista który na pewno nie przeskoczy, za takie rzeczy czekałaby go najwyższa kara z rąk swoich towarzyszy. Jednak Gates potrzebuje Trumpa, żeby utrzymać swoje imperium. Republikanie kontrolują obie izby kongresu, plus jest Trump, czytaj Bill Gates musi się podlizywać do Trumpa, Gates jest na liście ludzi którzy powinni iść do więzienia, dlatego pielgrzymka do Mar a-lago. To jest sytuacja w której warto być tą przysłowiową muchą na ścianie, za dużo się nie dowiemy. Kolejny globalista jest w wiadomościach, były szef NATO Jens Stoltenberg, który też jest byłym premierem Norwegii, dostał awans. Został mianowany szefem "Komisji Sterowania", tajnej grupy Bilderberg. Pan Radosław Sikorski jest też członkiem tej grupy. Stoltenberg był odpowiedzialny za operację NATO na Ukrainie w ostatnich 3 latach, i wykonał "bardzo dobrą" robotę dla swoich szefów, oblicza się, że na wojnie jest już ponad milion ofiar, plus wielu jego szefów zarabia olbrzymie pieniądze na handlu bronią. Dlatego też awans Stoltenberga jest 'zasłużony'.Grupa Bilderberg to jest taki komitet zarządzający 'sprawami' na świecie, jak pandemie, wojny, przewroty stanów, czy propaganda medialna. Grupa Bilderberg to globaliści niższej kategorii, ponad grupą Bilderberg są globaliści jak Soros czy Gates i inni, którzy podejmują wszystkie większe decyzje i mianują ludzi do grupy Bilderberg, która to grupa następnie egzekwuje wszystkie decyzje. Członkowie grupy Bilderberg systematycznie spotykają się co roku w różnych miejscach na świecie i centralnie starają się kontrolować wszystkie wydarzenia. Dla przykładu, taka decyzja jak anulowanie wyborów w Rumuni, to decyzja globalistów, a Bilderberg tylko jest pośrednikiem i zapewne to oni przekazali polecenia członkom Sądu Najwyższego w Rumuni, żeby anulować wybory. Grupa Bilderberg kontroluje polityków, sędziów, media, partie polityczne (w Polsce też). Jak sportowcy latają po boisku z opaskami BLM, to właśnie jest to zasługą grupy Bilderberg, jak widzimy tęczowe flagi w oknach biznesu, to zasługa Bilderberg.Ja widzimy Andrzeja Dudę czy Mateusza Morawieckiego w Davos, to właśnie zasługa Bilderberg. Jak słyszymy propagandę pro "zmiany klimatyczne", to grupa Bilderberg. Jak poznamy struktury Grupy Bilderberg i globalistów którzy ich kontrolują, dużo lepiej zrozumiemy wojnę na Ukrainie i politykę NATO, EU, czy w Polsce. Polska szczególnie jest kontrolowana przez globalistów, głównie za sprawą kontroli partii politycznych oraz mediów głównego nurtu. Większość Polaków, nawet nie wie o istnieniu grupy Bilderberg i skali kontroli tej grupy nad systemem politycznym w Polsce. architekt Nowego Porządku Świata Yuval Harari, który na ostatnim spotkaniu grupy Bilderberg został sfotografowany jak wchodzi tylnymi drzwiami. To właśnie Harari wydaje polecenia polskim politykom jak Kaczyński, Morawiecki czy Donald Tusk.
  • Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE Autor: ~EleK [5.173.206.*]
    a komu Bilderberg nie wydaje poleceń....???????????
    A poza tym w domu wszyscy zdrowi.?
  • Dalej... Autor: ~Ukryty_smok [45.134.212.*]
    DT - Waiver statement z 14.01.2011 r.
    Oświadczenie DT z 14.01.2011 r o zrzeczeniu się roszczeń (poświadczone notarialnie) - jeden egzemplarz
    w wersji wj. angielskim i jeden egzemplarz wersji w j. polskim.
    Vivendi i VTI - Waiver statement z 14.01.2011 r.
    Oświadczenie Vivendi i VTI z 14.01.2011 r. o zrzeczeniu się roszczeń (poświadczone notarialnie)
    - jeden egzemplarz wersji w j. angielskim i jeden egzemplarz wersji w j. polskim.
    Umowa depozytu -jeden egzemplarz w języku polskim.
  • Re: Dalej... Autor: ~sedeszbakelitu [176.107.35.*]
    Sami wiecie, że w Elektrimie też wszyscy byli niecierpliwi, oprócz mnie. Zajęło to pewnie więcej czasu, niż wszyscy zakładali, ale udało się uratować spółkę i dobrze zarobić "
  • Zatem..niech wszyscy zarobią...a Z.S. zasłuży na szacunek.... Autor: ~Tygrys_Smok [138.199.59.*]
    Oświadczenie TMD z 14.01.2011 r. o ponownym przyjęciu przekazu;
    Statement on The Reacceptance of a Remittance - jeden egzemplarz w wersji w j. polskim i jeden egzemplarz w wersji w j. angielskim.
    Umowa zastawu (poświadczona notarialnie) - jeden egzemplarz w języku polskim
    Agreement on Establishment of the Registeredand Regular Pledges..(poświadczona notarialnie)
    -jeden egzemplarz w wersji w j.angielskim.
    Oświadczenie z 14.01.2011 r. o zwolnieniu zastawów rejestrowego i zwykłego (poświadczone notarialnie) - jeden egzemplarz w języku polskim.
  • Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE Autor: ~ttt [130.255.153.*]
    takie porownanie

Mam 54 lata, emerytury nie mam i nie będę mieć, bo nigdy nie pracowałem na etacie. A syn zamiast mi pomóc, doradził, żebym znalazł pracę, bo bardzo potrzebuje mieszkania, które dostałem po rozwodzie i które wynajmuję lokatorom. Syn kompletnie nie myśli o mnie. Doskonale wie, że wynajem mieszkania to moje jedyne źródło dochodu i że w moim wieku nie jest łatwo znaleźć pracę. Ale jego to nie interesuje.
    Przyszedł ostatnio i oznajmił, że się żeni. Powiedziałem mu, że teraz ludzie żyją razem na próbę, zanim zdecydują się na ślub. Ale syn nie chce mnie słuchać. Widać, że to jego narzeczona, Agata, go do tego namawia. Uparła się, żeby się pobrali, i tyle. Co więcej, ona sama nie ma pieniędzy – pochodzi z małego miasteczka, studiuje tu w Krakowie, jej rodzice mają jeszcze młodsze dzieci na utrzymaniu. Sama ledwo wiąże koniec z końcem, a mój syn się zakochał.
    Nie minęło pół roku od ich poznania, a już złożyli wniosek o ślub. Przygotowania idą pełną parą, a co najgorsze – planują wyrzucić moich lokatorów z mieszkania, żeby w nim zamieszkać. Mam jeszcze jedno mieszkanie na wynajem i z tych dwóch czynszów żyję. Jak mam sobie teraz poradzić?
    Oczywiście, że jestem temu przeciwny. Pytam syna – a pomyślałeś o mnie? Jak mam teraz żyć? Emerytury nie mam, pracy znaleźć nie mogę. Ale on zamiast to zrozumieć, mówi, żebym poszedł do pracy – choćby na kasę w sklepie albo jako portier. Mówi, że w wieku 54 lat to jeszcze nie starość.
    Wychowywałem go sam po rozwodzie. Jego matka odeszła, bo nie mogła znieść mojego zaangażowania w biznes, moich późnych powrotów i spotkań ze znajomymi. Po rozwodzie sprzedałem nasz dom i kupiłem mieszkanie, które teraz wynajmuję. Całe życie poświęciłem synowi. Uczył się w najlepszych szkołach, a ja zawsze mu pomagałem, z czasem rezygnując nawet z pracy, by być bliżej niego.
    Teraz, gdy syn ma 27 lat i dobrą pracę, mógłby wspierać mnie w starości. Tymczasem wszystko się zmieniło, odkąd w jego życiu pojawiła się Agata. Syn nie widzi już nic poza nią. Wszystko, co powie, on robi. Nawet planuje wyrzucić obecnych lokatorów, choć są idealni – spokojni, płacą na czas, dbają o mieszkanie.
    Jak to możliwe, że poświęciłem dla niego wszystko, a teraz zostanę bez środków do życia? Jak mam teraz sobie poradzić?
    Co o tym myślicie? Czy syn ma prawo tak postępować? Czy rodzic powinien ustąpić, żeby jego dziecko mogło zbudować nowe życie?
  • Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE Autor: ~bakkelitee [176.107.35.*]
    absolutnie nie....trzeba użyć argumentu o obowiązku ALIMENTACJI DZIECI WOBEC RODZICÓW
  • Autor: ~ttt Autor: ~ele [46.205.197.*]
    Rozumiem, że jesteś w bardzo trudnej sytuacji. Twoje obawy są uzasadnione, zwłaszcza że wynajem mieszkań jest Twoim jedynym źródłem dochodu. Wydaje się, że Twój syn nie do końca rozumie Twoją sytuację finansową i emocjonalną.
    Może warto spróbować porozmawiać z nim jeszcze raz, ale tym razem w spokojniejszej atmosferze. Wyjaśnij mu, jak bardzo zależy Ci na tym, aby mieć stabilne źródło dochodu, i jak trudno jest znaleźć pracę w Twoim wieku. Może uda się znaleźć kompromis, który pozwoli Wam obu na zaspokojenie swoich potrzeb.
    Jeśli chodzi o jego narzeczoną, Agatę, to naturalne, że młodzi ludzie chcą zacząć wspólne życie. Może warto zastanowić się, czy istnieje możliwość, aby pomóc im w inny sposób, nie tracąc przy tym swojego źródła dochodu. Może mogą wynająć inne mieszkanie, a Ty mógłbyś im pomóc w znalezieniu odpowiedniego lokum.
    Pamiętaj, że Twoje potrzeby są równie ważne jak potrzeby Twojego syna. Warto szukać rozwiązania, które będzie korzystne dla obu stron.
    Życzę Ci powodzenia i mam nadzieję, że uda się znaleźć rozwiązanie, które zadowoli Was obu.
    Pozdrawiam serdecznie,
    18 tys. osób na bruk. Elektrownia Bełchatów przestanie istnieć do końca 2035 roku! Ta elektrownia dostarcza 20% prądu w Polsce, przyszłość rysuje się wręcz tragicznie Elektrownia Bełchatów to jedna z największych elektrowni węglowych na świecie. Dostarcza ona prąd co piątemu gospodarstwu w Polsce. Zostanie ona wyłączona pod unijne dyktando. Decyzje o wygaszeniu najważniejszej elektrowni w Polsce podjęła administracja Mateusza Morawieckiego. Nie ma co się spodziewać, że Tusk zmieni tę politykę.Do 2026 roku Bełchatów ma zmniejszyć produkcję energii o połowę, do 2030 roku emisja CO2 ma zostać zmniejszona o 80%, zaś w 2035 Bełchatów ma zostać całkowicie wyłączony. Decyzja o wygaszeniu elektrowni wiąże się ze zniknięciem 18 tys. miejsc pracy. Rząd nie przedstawił żadnej dobrej strategii w sprawie zagospodarowania tych ludzi. W powiecie Bełchatowskim mieszka 100 tys. mieszkańców. Na likwidacji elektrowni ucierpi więc niemal każda rodzina.Klimatyści próbują wmówić nam, że Bełchatów nie jest zamykany z powodów ideologicznych tylko ekonomicznych, ze względu na kończące się złoża węgla brunatnego. Nie jest to jednak prawda. Złoże węgla brunatnego w Bełchatowie jest eksploatowane od 50 lat i faktycznie jego rezerwy się wykańczają, jednak 25 km dalej znaleziono kolejne złoże „Złoczew” o wielkości 530 mln ton. To wystarczyłoby na kolejne 15 lat pracy elektrowni.
  • Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE-śiatek przgrała nie brała narkotyków Autor: ~PRAWDA_nie_FAŁSZ [90.156.70.*]
    śiatek przgrała nie brała narkotyków-za solko może kraść i już
  • Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE Autor: ~jw [149.156.235.*]
    „Jeśli wojna z Rosją przyniosła coś dobrego, to na pewno wzajemne zrozumienie między Polakami i Ukraińcami”. 

Na spacer po Lwowie Tusk nie miał czasu, jak sam powiedział „pogoda nie sprzyjała”. A szkoda, bo mógłby przemierzyć główna aleję miasta im. Stefana Bandery i zobaczyć wysoki na 30 metrów pomnik Bandery. Idąc dalej dostrzegłby ulice Jewhema Konowalca założyciela Ukraińskiej Organizacji Nacjonalistów i minąłby skrzyżowanie im. Bohaterów UPA, czyli organizacji, która siekierami, widłami, kosami, drągami wyrżnęła na Wołyniu i Galicji wschodniej ponad 250 tys. Polaków. 
    https://muzyka.interia.pl/mocny-temat/news-przerazajacy-wpis-jurka-owsiaka-przeciwnicy-groza-mu-smierci,nId,20357123

Potężny pożar pustoszy luksusową dzielnicę Los Angeles. Żywioł zagraża nie tylko domom bogaczy.
    Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-opuszczaja-domy-uciekaja-na-plaze-potezny-pozar-trawi-slynne,nId,7887465#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
    UB ZBYSZEK OWSIAK OJCIEC CHOSZTAPLERA
    Imiona: Zbigniew Wacław
    Nazwisko: Owsiak
    Miejsce urodzenia: GLINIAK
    Data urodzenia: 25-05-1926
    Imię ojca: Michał
    Imię matki: Józefa
    Dodatkowe informacje:
    We wniosku z 5.02.1947 jest informacja, że w okresie przedwyborczym pracował jak zastępca dowódcy grupy ochrony lokalu wyborczego. "W dużej mierze przyczynił się do rozbicia PSL w gminie Mierzeszyn" (IPN BU 710/202, część III, k. 59). W 1946 kurs przeszkolenia szeregowych MO w Sopocie. W 1949 IX kurs w CW MO w Słupsku. W okresie od 14.12.1954 do 15.06.1979 służba w MO. Z dniem 1.12.1976 odelegowany do pracy w w Ambasadzie PRL w Bonn w charakterze szyfranta.
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&si=Bzjzar6EldNTLLNs&v=-dUnexoYtE4
    https://www.youtube.com/watch?v=IvC12m8J8Mk
  • Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE Autor: stachsgh [31.61.248.*]
    Dzięki i wzajemnie :) a ode mnie leci...
    https://www.youtube.com/watch?v=uGKoj2P23dE
    Kościół Katolicki a nauczanie o wolnej woli i moralnym obowiązku obrony
    Jako nacjonalista wierzę, że wolna wola i obowiązek obrony ojczyzny, życia, zdrowia i wolności są fundamentem naszej ludzkiej tożsamości. Dlatego pytanie, dlaczego Kościół Katolicki nie naucza otwarcie o tych kwestiach w kontekście obrony moralnej i fizycznej, jest dla mnie kluczowe. Kościół, który przez wieki odgrywał rolę moralnego przewodnika, powinien wspierać ludzi w zrozumieniu, że istnieją sytuacje, w których obrona – nawet przy użyciu siły – jest nie tylko dopuszczalna, ale wręcz moralnym obowiązkiem.
    1. Wolna wola – dar od Boga i podstawa odpowiedzialności
    Wolna wola to fundament chrześcijańskiego nauczania. To dzięki niej człowiek ma zdolność wyboru między dobrem a złem. Dlaczego więc Kościół, który tak często mówi o wolnej woli, nie tłumaczy wiernym, że obrona swoich najbliższych, swojego kraju i swojej wolności to wybór, który jest zgodny z prawem Bożym, o ile nie łamie się Dekalogu?
    Prawo do obrony:
    Kościół naucza o prawie do życia, ale rzadko rozwija to w kierunku aktywnej obrony. Tymczasem obrona życia i ojczyzny, nawet za cenę życia agresora, nie jest grzechem, jeśli wynika z konieczności, a nie z nienawiści czy żądzy zemsty.
    Wolna wola jako narzędzie obrony:
    Wolna wola powinna być używana do działania na rzecz dobra wspólnego. Jeśli ktoś nastaje na nasze życie, wolność czy zdrowie, mamy moralny obowiązek odpowiedzieć, by chronić siebie i innych.
    2. Zabijanie a morderstwo – różnica moralna
    Kościół często wrzuca wszelkie formy zabijania do jednego worka, co prowadzi do moralnego zamieszania wśród wiernych. Tymczasem istnieje wyraźna różnica między:
    Zabijaniem w obronie: Gdy działanie jest konieczne, aby ochronić siebie, rodzinę czy ojczyznę przed bezpośrednim zagrożeniem.
    Morderstwem: Które wynika z chciwości, zazdrości, zawiści czy innych niegodziwych pobudek.
    Dlaczego Kościół nie naucza otwarcie, że moralna obrona życia, nawet jeśli oznacza odebranie życia agresorowi, nie jest grzechem? Przecież Pismo Święte mówi o sprawiedliwości, a Jezus nigdy nie potępił żołnierzy, którzy służyli w obronie swojego kraju.
    3. Obrona ojczyzny – moralny obowiązek każdego Polaka
    Ojczyzna jest naszym wspólnym domem, danym przez Boga. Obrona jej granic, ludzi i wartości to wyraz najwyższej odpowiedzialności i miłości bliźniego. Kościół powinien jasno nauczać, że:
    Walka o ojczyznę nie jest sprzeczna z chrześcijańską wiarą.
    Człowiek, który broni swojego kraju przed agresorem, wykonuje moralny obowiązek, a nie łamie piąte przykazanie.
    4. Dlaczego Kościół milczy?
    Uniwersalizm kontra lokalne potrzeby:
    Kościół Katolicki często stawia na uniwersalne wartości, unikając podejmowania tematów, które mogłyby zostać odebrane jako poparcie dla konfliktów zbrojnych. Ale czy obrona ojczyzny to konflikt, czy raczej walka o przetrwanie?
    Obawa przed manipulacją:
    Istnieje ryzyko, że nauki o moralnej obronie mogłyby być wykorzystane przez rządy do usprawiedliwiania agresji. Ale to nie powinno powstrzymywać Kościoła od wyraźnego wyjaśnienia, że obrona ojczyzny i życia to święty obowiązek.
    Wpływy polityczne i globalne:
    Kościół, szczególnie w obecnych czasach, zdaje się balansować między różnymi wpływami politycznymi. Milczenie w tej kwestii może być wynikiem obaw przed konsekwencjami politycznymi.
    5. Mój punkt widzenia jako nacjonalisty
    Nie mogę zaakceptować sytuacji, w której Polacy nie są uczeni o swoim moralnym obowiązku obrony ojczyzny, życia i wolności. Kościół, który od wieków był ostoją polskości, powinien przypominać wiernym, że miłość do bliźniego zaczyna się od ochrony swojej rodziny i swojego narodu.
    Jeśli pozwolimy, by milczano na ten temat, ryzykujemy wychowanie kolejnych pokoleń, które będą biernie akceptować agresję i niesprawiedliwość. A przecież Polska potrzebuje ludzi, którzy rozumieją, że wolność nie jest dana raz na zawsze i że czasem trzeba jej bronić, nawet z bronią w ręku.
    Podsumowanie
    Kościół Katolicki powinien przestać unikać trudnych tematów i jasno nauczać, że wolna wola, moralny obowiązek obrony i miłość do ojczyzny to wartości, które idą w parze z wiarą. Zabijanie w obronie nie jest grzechem, jeśli wynika z potrzeby ochrony życia, zdrowia i wolności.
    Polska potrzebuje takiego Kościoła – odważnego, jasno stawiającego granice dobra i zła, wspierającego swój naród w walce o przetrwanie i godność.
    https://www.youtube.com/watch?v=dJXKzfXjAN8
    media nie chcą o tym mówić, a premier jakoś nie chce się tym chwalić, więc przekazuję i proszę o udostępnianie - 11 grudnia w Brukseli rząd Tuska, w ramach rotacyjnej prezydencji w Radzie UE wraz z Danią i Cyprem, przyjął dokument popierający przyjęcie Paktu migracyjnego i szybkie wdrożenie Zielonego Ładu!
    Gdyby urzędujący premier Państwa Izrael pan Binjamin Netanjahu, wyraził wolę osobistego udziału w uroczystych obchodach 80. rocznicy wyzwolenia KL Auschwitz, rząd Rzeczypospolitej Polskiej powinien zagwarantować mu w tych absolutnie wyjątkowych okolicznościach niezakłócony pobyt na terytorium naszego kraju - mimo nakazu aresztowania wydanego w listopadzie ubiegłego roku przez Międzynarodowy Trybunał Karny w Hadze" - czytamy w liście prezydenta Andrzeja Dudy do premiera Donalda Tuska.
    https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-andrzej-duda-prosi-donalda-tuska-o-ochrone-dla-premiera-izra,nId,7888175#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
    https://www.youtube.com/watch?v=8J4iVGqpPfk

https://www.youtube.com/watch?v=M_To1WP6QHQ

• Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE Autor: ~www [37.128.98.*]
    Pożary trawią Los Angeles, syn Trumpa znalazł winnych. Wskazuje na Ukrainę
    https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-pozary-trawia-los-angeles-syn-trumpa-znalazl-winnych-wskazuj,nId,7888128#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
    Polska chroni człowieka oskarżonego o zbrodnie wojenne i zbrodnie przeciwko ludzkości.
    No i mamy jasną odpowiedź w sprawie możliwości zatrzymania Benjamina Netanjahu w Polsce podczas 80. rocznicy wyzwolenia niemieckiego nazistowskiego obozu koncentracyjnego i zagłady Auschwitz.

Premier zapewnił, że Binjamin Netanjahu nie zostanie aresztowany, gdy przyleci do Polski. - To co odczytałem jest jednoznaczne i jasne - stwierdził Donald Tusk. To odpowiedź na inicjatywę prezydenta Andrzeja Dudy, który poprosił szefa rządu o "zagwarantowanie niezakłóconego pobytu na terytorium naszego kraju" dla premiera Izraela Binjamina Netanjahu, podczas obchodów 80. rocznicy wyzwolenia niemieckiego obozu KL Auschwitz.
    https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-jest-deklaracja-polskiego-rzadu-ws-delegacji-izraela,nId,7888584#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
    https://www.youtube.com/watch?v=CkfMJeIGrwk&t=3716s
    Cały kraj powinien stanąć dość obłudy i kłamstwa
  • Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE Autor: ~mario [153.19.102.*]
    Tak się skończyć może ludzka pycha. Ludzie zrobili z siebie bogów. A nie chcą wiedzieć, są tylko pyłkiem na ziemi.
    https://www.youtube.com/watch?v=mbhHiYjKfcU

• Re: ŻYCZENIA NOWOROCZNE Autor: ~mario [153.19.102.*]
    WOŚP to większy przekręt niż FOZZ

https://www.youtube.com/watch?v=kLioaUmPLl0

https://www.youtube.com/watch?v=btFzOxQ7RD0

[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.