Nic tu się nie dzieje poza śmiesznymi wpisami paru nawiedzonych zaklinaczy wzrostów.
Nie ma F16, nie ma newcommera, nie ma Johnniego.
Wpadnijcie tu popisać, bo, mimo wszelkich moich krytyk, Wasz poziom wpisów to nieosiągalny kosmos dla tych dzieciuchów, co tu ostatnio się popisują.
Ich wypociny to obraza dla inteligencji, a obserwacja kursu IZO nudna jak flaki z olejem.
Żeby rosło pasuje kupować,żeby kupować trzeba mieć pieniądze żeby mieć pieniądze pasuje je w jakiś sposób zarobić,ażeby pracować pasuje mieć jakieś wykształcenie i byc czynnym zawodowo a Ty tylko siedzisz i piszesz ze nuda...
resztę sam sobie dopisz NIE dzieciuchu
Uderz w stół...
Z czego wywnioskowałeś, że brak mi wykształcenia albo, że nie jestem czynny zawodowo?
Lepiej Ci, gdy coś takiego napiszesz? Niewiele Ci trzeba, żeby mieć lepszy nastrój.
Mam 40% więcej niż miałem 18.03 na kwotach prawdobodobnie nieosiągalnych dla Ciebie, a tydzień temu zabezpieczyłem swoje pozycje na szczytach i czekam.
Dlatego śmieszą mnie nerwowe wpisy spóźnionych w zakupach i sprzedaży.
Pozycje ratuje się nie poprzez infantylne naganianie, tylko inteligentne zarządzanie.
Podoba Ci się gdy ktoś tworzy wątek i sam podkręca się na nim wpisując co chwila nowe hasła rozwijające fatamorganę wzrostów?
Współczuję.
ale czekamy na odpowiedni moment do uderzenia na razie papiery wracają znowu do sądu w lipcu może pod koniec sierpnia będzie coś wiadomo .
Ktoś kto sie zna na prawie spólek akcyjnych i rejestracjach akcji wie dosokonale że w przypadku izolacji to że zatwierdzili split to jeszcze do końca nic nie daje ponieważ Izolacja posiada niestety swoich wierzycieli z którymi sprawy są już poukladane ale nie do końca i NSA może zarządać od izolacji przeprowadzenia postępowania konwokacyjnego w drodze którego wierzyciele muszą wyrazić zgodę na obniżenie kapitalu rejestracyjnego spólki co zostalo uchwalone na NWZA .
Postępowanie konwokacyjne trwa minimum powtarzam minimum 3 miesiące jak nie lepiej wiec split może być pod koniec roku nawet albo w przyszlym , jeŚLI SĄD nie zarzada przeprowadzenia konwokacji split w pażdzierniku i wprowadzenie tesu także najszybciej po wakacjach .
IZKA MA RĘCE ZWIĄZANE jeszcze przez 2-3 miechy minimum ale potem na 2,3 sesjach cena osiagnie pulap bardzo wysoki .
MUSI BYĆ KONKRET ŻEBY BYLA JAZDA INACZEJ KISIMY A I TAK KURS BARDZO DOBRZE SIE TRZYMA PRZEWIDUJE ZE OK 1-2 ZL BEDZIE SIE PRZESUWAL DO PRZODU CO MIESIĄC CHYBA ŻE SPEKULANCI Z ZNTK DO NAS PRZYJDĄ BO Z TEGO CO WIDZĘ TO LAPY JUŻ KOŃCZĄ PRZYGODĘ NA GPW
30 CZERWCA PRZEJDĄ NA LISTĘ ALERTOW I NA 2 FIXY A EUROMARK MA SZANSĘ WEJŚĆ NA CIAGLE
IZOLACJA TO NIEOBLICZALNY PAPIER O TYM TRZEBA PAMIETAĆ ISTNIEJE TEŻ OPCJA ŻE BEDZIE ZWALA NA SZEROKIM TO IZOLACJA SAMA Z SIEBIE WYWALI NA 50 ZEÓW BEZ ŻADNEGO INFA
KUPNO AKCJI ZA 28- 29 ZL TO BEZPIECZNA POZYCJA NIE NARAŻONA NA STRATĘ
POZDRAWIAM CIĘ HISTORYKU JESZCZE SIE SPOTKAMY NA FORUM
Nareszcie, witaj Johnnie.
Lepiej z mądrym zgubić niż z mniej mądrym znaleźć.
Zaimponowałeś mi nie tylko świetną orientacją w sprawach kodeksowych, ale i dystansem do naszych wcześniejszych wpisów, w których nie zawsze się zgadzaliśmy. Grunt to się różnić, ale i szanować. Jestem pod wrażeniem analiz, a z wnioskami nie zawsze się zgadzam. Biorę jednak poprawkę, że niekiedy wnioski mają wywołać określone reakcje, a nie odzwierciedlają własnych poglądów ;-).
Na IZO dziać się może wszystko, tu się zgadzam.
Tam, gdzie rządzą nastroje i nadzieje na wielkie skoki kursu, zawsze będą gracze liczący na szczęście. Tak jest przecież w kasynach, grach liczbowych, bingo, itd.
Wejście Patrowicza oznacza tylko jedno, gwarancję braku przewidywalności kursu IZO w całkowitym oderwaniu od fundamentów. W jego interesie leży robienie wielkich nadziei akcjonariuszom i wysyłanie różnych komunikatów osbiście lub przez podstawionych żołnierzy na forach.
Gdyby nie ciężar ubiegłorocznej straty i dziwny układ właścicielski z konkurentem jako głównym akcjonariuszem, realną wartość IZO odzwierciedlałby kurs między 20 i 30 zł za papier. Nie wyklucza to dużych wyskoków ceny w górę i w dół od tego przedziału i po zjawił się Patro. Czy to nie zastanawiające, że Kark, uchodzący słusznie za człowieka, który ma nieprawdopodobnego nosa, całkowicie wycofał się z tej spółki? Chciał pewnie przejąć IZO, a gdy coś nie poszło, wycował się z kilkukrotnym przebiciem ceny zakupu. Tylko, że Kark jest inwestorem w odróżnieniu od Patro, który jest spekulantem i z pewnością pod obserwacją KNF.
Pozdro,
P.S.
Pozwól, że odpowiem jeszcze krótko Grześkowi.
Nie mam zamiaru kupować, czyli łapać spadających noży. Swój kapitał i zyski "zkeszowałem" na maksymalnym pułapie (miałem tu odrobinę szczęścia) i poczekam z ponownym wejściem 2, 3 miesiące, bo nie jestem day-traderem. Po prostu nie mam na to czasu.
Ciebie też pozdrawiam,
napiszę coś na temat za jakiś czas do tego wątku , jestem na wakacjach na Rajdzie Polski na Mazurach extra widowisko zorganizowali takie jest moje zdanie po ogladaniu 4 dni ścigania , po prostu extra
"P.S.
Pozwól, że odpowiem jeszcze krótko Grześkowi.
Nie mam zamiaru kupować, czyli łapać spadających noży. Swój kapitał i zyski "zkeszowałem" na maksymalnym pułapie (miałem tu odrobinę szczęścia) i poczekam z ponownym wejściem 2, 3 miesiące, bo nie jestem day-traderem. Po prostu nie mam na to czasu.
Ciebie też pozdrawiam, "