• Zapomnijcie o wzrostach Autor: ~misiek [91.184.161.*]
    jeżeli co niektórzy kupili ostatnio MSO z nadzieją na ponad 2 zł - dziekujemy sponsorom
    przed nami spadki , moze nie dziś czy jutro , ale spółka nie ma kopa żeby się przebić przez 2
  • Re: Zapomnijcie o wzrostach Autor: ~been [213.227.87.*]
    nie dziwie sie frustarcji
    Przypomnę tylko że ta społka tak już ma i potrafi pomeczyć przez kilka sesji by w ciągu 1-2 odrobić cały dystans. stawiam że ten scenariusz sie wkrótce powtórzy. A że dwójka to szczególna bariera mogliśmy się przekonać w marcu 2008 kiedy to niedzwiedzie męczyły się przez miesic na tym poziomie. Jak już padnie to możliwe jest podejście nawet do 2,6 w iągu kilku dni. Obstawiam, że do tygodnia bedzie wybicie
  • Re: Zapomnijcie o wzrostach Autor: ~Tomash [89.76.108.*]
    Ja poczekałem na dwa odbicia i się opłaciło, spółka dobra i w dodatku tania, jeżeli komuś zależy to radzę uzbroić się w cierpliwość.
  • Re: Zapomnijcie o wzrostach Autor: ars88 [83.6.197.*]
    Nie pyskuj kolego i wracaj do domu
  • Re: Zapomnijcie o wzrostach Autor: storzo [79.190.14.*]
    po primo nie widze zeby ktos tu pyskowal wiec po co smiecic forum...

mieszko dobrze sie trzyma i pojdzie w gore jest to na tyle konkurencyjna firma co do wawla ze duzo produktow wydaja na nasz rynek i zagraniczny nie widze tutaj problemow z wzrostem... przypominam ze wiecej do nas naplywa kapitalu zachodniego ze wzgledu na to jak lagodnie przeslismy przez kryzys

TRZYMAC!!
  • Re: Zapomnijcie o wzrostach Autor: ~misiek [62.111.152.*]
    Teoretycznie akcje każdej firmy dobrze zarządzanej powinny zyskiwać na wartości, ale tak czasami nie jest, bo w grę wchodzą emocje: chciwośc lub strach przed ryzykiem.
    Nie zakładam, że mieszko zwali się do 1 zł to nierealne, lecz korekta w celu kontynuowania wzrostów jest wg mnie nieunikniona. Skala korekty będzie zależała od danych zewnętrznych, płynących z USA, Europy i Polski. Produkcja w EU jak i w USA spada; bezrobocie wykazuje niewielkim wzrost. Chiny i Ruskie mruczą o zastąpienie Dolara inną walutą (zakupy złota przez Chiny). Polska stoi przed wzrostem deficytu koniecznością nowelizacji budżetu a sami konsumenci ograniczają swoje wydatki.
    sytuacja z PKO też wprowadza dużo zamieszania i niepewności
    Spadki nie będą gwałtowne ale cena ok 1,75 w ciągu miesiąca dwóch jest nieunikniona
    Ja obstawiam widełki 1,50-1,55 do listopada br , ale każdy ma prawo do swoich ocen i wg nich powinien podejmować decyzje

[x]
MIESZKO 0,00% 3,95 2014-11-25 17:00:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.