• Panie Zygmuncie Autor: ~Wiesiek [195.191.184.*]
    Panie Zygmuncie,
    Jak Pan skomentuje biezącą wycene Cyfrowego Polsatu ? Przerzucenie aktywów z Elektrimu jakos nie wzmocnilo pozycji cps a rynek po ostatniej konferencji prasowej i zapowiedziach dalszych inwestycji i zwiekszania lewaru finansowego chyba przestal wierzyc w cps... A przynajmniej aktualna gieldowa wycena cps i wyrzucenie z mcsi to sugeruje... Dodatkowo ciagle pojawiaja sie nawiazania do Elektrimu ktore nie buduja zaufania inwestorow cps. Powracajacym pytaniem jest czy cps i ludzie ktorzy zainwestowali tam pieniadze powtorza los inwestorow z Elektrimu ?
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~1234 [85.221.141.*]
    Masz coś racji tej grupie nie zależy na wycenie rynkowej ma być taka jak im pasuje ten słup wykonuje tylko polecenia inwestują i transferują gdzie się da to taki finansowy przemysł a przy okazji okradają i Państwo i drobnych. Za przyzwoleniem oczywiście
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~KEMOT [89.64.17.*]
    ZŁODZIEJ Z ELEKTRIMU .... POMYŚLAŁ SOBIE TAK ..... :

"PO CO MAM SIĘ DZIELIĆ ZE WSPÓŁAKCJONARIUSZAMI ELEKTRIMU .... MILIARDOWYM MAJĄTKIEM ELEKTRIMU ...(.RÓWNIEŻ WIELOMILIARDOWYM ZYSKIEM Z ERY - PTC ) ....

.....KIEDY MOGĘ ZGARNĄĆ GO SAM!!!!! .... POLAK ....NIE JEST GŁ...PI ..... POLAK JEST BARDZO GŁ....PI ( W DOMYŚLE..... MNIEJSZOŚCIOWI AKCJONARIUSZE ELEKTRIMU )!!!!!

..... DLATEGO BEDĘ GO MAMIŁ PRZEZ DŁUGIE LATA WIELESETMILIONOWĄ SPRAWĄ PODATKOWĄ ( KTÓRA UKNUJĘ RAZEM Z KUMPLAMI Z URZĘDU SKARBOWEGO )

..... A SPRAWY PODATKOWE W SĄDACH BĘDĘ PROWADZIŁ PRZEZ DZIESIĄTKI LAT ....... AŻ DROBNI SIĘ WYKRUSZĄ LUB .... POUMIERAJĄ ..........DROBNY AKCJONARIUSZ JEST GŁ... .. PI .... TO BĘDZIE CZEKAŁ ....AŻ UMRZE .

A ......W MIĘDZYCZASIE BĘDĘ WYPRZEDAWAŁ SAM SOBIE ....MAJĄTEK ELEKTRIMU I ORGANIZOWAŁ GROSZOWE ZAPROSZENIA NA AKCJE .... W TEN SPOSÓB SAM WCHŁONĘ CAŁY WIELOMILIARDOWY MAJĄTEK ELEKTRIMU !!!!

I KTO MI COŚ ZROBI !!! NIKT !!!! POLSKA TO PIĘKNY KRAJ ."

......TEKST POWYŻEJ ....TO PRAWDOPODOBNY TOK MYŚLENIA ZŁODZIEJA Z ELEKTRIMU .

DLATEGO CHCĘ JESZCZE RAZ PODKREŚLIĆ .... TO BARDZO WAŻNA SPRAWA......NIE ŁUDŹCIE SIĘ ŻE SPRAWY PODATKOWE ELEKTRIMU KIEDYKOLWIEK SIĘ ZAKOŃCZĄ .....

ZŁODZIEJ WRAZ Z URZĘDEM SKARBOWYM WYMYŚLIŁ JĄ PO TO ...... ABY MIEĆ PRETEKST DO SPRZEDAŻY AKTYWÓW ELEKTRIMU ..... I ABY NIGDY NIE MOŻNA BYŁO OKRESLIĆ CENY GODZIWEJ NASZYCH AKCJI ELEKTRIMU

... I ......NIE MOŻNA BYŁO WRÓCIĆ NA GIEŁDĘ !!!!

.... PONADTO ......JEST ŚWIETNYM ALIBI ZŁODZIEJA .....W SĄDACH POLSKICH ..... CZY TEŻ ......W PRZYSZŁOŚCI ..... W SĄDACH EUROPEJSKICH

....ŻE PRZECIEZ NIE MOŻNA SIĘ ROZLICZYĆ Z DROBNYMI AKCJONARIUSZAMI .... BO NIESTETY TRWA SPRAWA PODATKOWA ELEKTRIMU .... I NIE WIEMY KIEDY SIĘ ZAKOŃCZY ..... MOŻE ZA 10 LAT ??.... A MOŻE NIGDY ?

SZTAMA ZŁODZIEJA Z POLSKIMI ORGANAMI RZĄDOWO - SKARBOWYMI JEST BEZDYSKUSYJNA ... I TYLKO ŚLEPIEC TEGO NIE WIDZI .

DLATEGO JEDYNYM REMEDIUM NA TĄ ZŁODZIEJSKA SZTAMĘ ZŁODZIEJA ...I PAŃSTWA POLSKIEGO JEST SERIA DEMONSTRACJI .!!!!!
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [194.0.181.*]
    Dnia 2024-04-26 o godz. 14:45 ~Wiesiek napisał(a):
    > Panie Zygmuncie,
    > > Jak Pan skomentuje biezącą wycene Cyfrowego Polsatu ? Przerzucenie aktywów z Elektrimu jakos nie wzmocnilo pozycji cps a rynek po ostatniej konferencji prasowej i zapowiedziach dalszych inwestycji i zwiekszania lewaru finansowego chyba przestal wierzyc w cps... A przynajmniej aktualna gieldowa wycena cps i wyrzucenie z mcsi to sugeruje... Dodatkowo ciagle pojawiaja sie nawiazania do Elektrimu ktore nie buduja zaufania inwestorow cps. Powracajacym pytaniem jest czy cps i ludzie ktorzy zainwestowali tam pieniadze powtorza los inwestorow z Elektrimu ?

Dnia 2024-04-26 o godz. 13:11 ~Żygmunt [195.191.184.*] napisał(a):
    > To prawda. Wypowiedzi prawdziwego Zygmunta na tym forum nie widziałem za to jest całkiem sporo jego wypowiedzi na forum Elektrimu. Polecam wejsc i poczytac z ciekawosci.
    > > Jak wiec widac nawet miliarderzy czasami zagladaja na forum bankiera. Inna sprawa ze tam nie za wiele sie dzieje (pojedyncze wpisy) bo spolka nie jest juz notowana i sa delikatnie mowiac w sporze prawnym..

Nie rozumiem co mam komentować? Stanowisko jest niezmienne od listopada 2021 roku.
    Zostało wydane wtedy oświadczenie, mówiące o zmianie strategii inwestycyjnej i działalności Cyfrowy Polsat. Grupa skręca w stronę OZE i technologii wodorowych, które jak wiadomo są bardzo kosztowne a stopa zwrotu inwestycji bardzo wydłużona. Była również mowa że związku z nową koncepcją działalności w latach 2022 - 2026 trzeba będzie się zadłużyć na co najmniej 5,5 mld zł w celu realizacji założeń inwestycyjnych. W związku z czym grupę czeka bardzo wyboista droga i odbije się to znacząco na notowaniach giełdowych całej firmy. Dlatego nie rozumiem Pańskiego pytania do mnie? Ja zachowałem się uczciwie i informowałem o tym wszystkim akcjonariuszy w listopadzie 2021r. że nadchodzą zmiany, znacznie wzrośnie ryzyko inwestycyjne i związku z czym będzie ciężko i to wszystko się potwierdza. Dlatego również, każdy akcjonariusz, który nie chciał brać udziału w nowej transformacji grupy Cyfrowego Polsatu, dostał możliwość w tamtym czasie wyjścia z inwestycji w niezwykle szczodrym wezwaniu po 35 PLN za akcje.
    To czy inwestorzy Cyfrowego Polsatu powtórzą los inwestorów z Elektrimu zależy od nich samych. Nie raz pisałem tutaj że ja nie odpowiadam za czyjeś prywatne decyzje finansowe, ale życie pokazuje że 99,9% pazernych traci co najmniej 2 razy. Było wezwanie w listopadzie 2021r. kto odpowiedział na nie, to zainkasował 35 PLN, jego wybór, kto nie odpowiedział w wezwaniu, bo liczył że np. za pół roku sprzeda te akcje na GPW drożej, również sam podjął taki wybór. w maju 2022r była kolejna możliwość wyjścia z inwestycji w zaproszeniu, każdy miał wolny wybór, zaryzykować że się więcej nie zarobi i wyjść po 22,28 zł, albo zaryzykować że się straci i zostać w akcjonariacie. To są wolne i świadome decyzje ludzi, za które ja nie odpowiadam.
    Analogicznie do Elektrimu, tutaj również akcjonariusze byli informowani że spółka schodzi z GPW i że może nigdy już na GPW nie powrócić. Było zrobione szczodre wezwanie, każdy miał możliwość zainkasować i wyjść z inwestycji z pieniędzmi. Później były również zaproszenia na preferencyjnych warunkach dla akcjonariuszy chcących wyjść z inwestycji. Każdy miał więc możliwość zdecydować, to są świadome decyzje inwestycyjne dorosłych ludzi i ich świadome ryzyko z nich wynikające, za które ja nie ponoszę odpowiedzialności.
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~Wiesiek [195.191.184.*]
    Dziekuję za odpowiedź.
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~Piotr [83.170.146.*]
    Ten pod nickiem Zgmunt Solorz Żak to jakaś niewydarzona ci.pa. Skąd tacy się biorą, pełno ich na wszystkich forach
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~Wiesiek [195.191.184.*]
    Hmmm.... No coz, nie mam pewnosci czy odpowiedź jest od Pana Solorza, ale śledzac polemike na tym forum wydaje mi sie ze tak.
    Pytanie bylo mam nadzieje w miare merytoryczne, odpowiedz tez taka byla.
    Na pewno nie widze natomiast powodu zeby obrazac ludzi. Interesy interesami, spory sporami ale pisanie w ten sposob jak pan zamienia to miejsce w ściek.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.117.218.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~obywatel [37.30.10.*]
    nie nudź już pan tylko umieraj - chociaż sprawisz innym radość
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~Absurd [195.117.218.*]
    Autor: ~Piękny_Szorciarz [188.146.196.*] . Autor: ~Piękny_Szorciarz [10.42.7.*] . Autor: ~Piękny_Szorciarz [31.61.243.*] . Autor: ~Piękny_Szorciarz [10.102.52.*] . Autor: ~Piękny_Szorciarz [31.0.86.*] . Autor: ~Piękny_Szorciarz [10.42.3.*] . Autor: ~Piękny_Szorciarz [195.38.12.*] . Autor: ~Piękny_Szorciarz [194.0.181.*] . Autor: ~Piękny_Szorciarz [188.146.200.*] A tu jest źródło https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=12996315&strona=1
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~Absurd [195.117.218.*]
    Panie Zygmuncie Autor: ~Wiesiek [195.191.184.*]2024-04-26 14:45 . Dnia 2024-04-26 o godz. 13:11 ~Żygmunt [195.191.184.*] Napisał : Śmieszni jestescie Autor: ~Żygmunt [195.191.184.*]2024-04-26 10:01
    ( Jak dawałem Wam 35 pln za akcje to nie chcieliscie sprzedać za to hejtowaliście na tym forum że chce przejąć spółkę za darmo.
    Dzisiaj rynek wycenia ją na śmieszne 10 pln a Wy hejtujecie na dalsze spadki... Zastanówcie sie chwile vo piszecie...) P.s. Niezły z ciebie prowokator panie Wiesiek vel Żydmunt ,sam zadajesz pytania i sam sobie odpowiadasz piękny szorciarzu.
  • ZŁODZIEJ Z ELEKTRIMU ... JUŻ NIE TAK POTĘŻNY Autor: ~KEMOT [89.64.17.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=ts97rf2PiJY

28 MINUTA

MUSIMY WYKORZYSTAĆ MOMENT

.... CYKL DEMONSTRACJI MUSI SIĘ ROZPOCZĄĆ

.... ZŁODZIEJ Z ELEKTRIMU .... JUŻ NIE JEST TAK WSZECHWŁADNY

..... GRUPA MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU INTENSYWNIE PLANUJE ROZPOCZĘCIE CYKLU DEMONSTRACJI STACJONARNYCH ( BEZ PRZEMIESZCZANIA SIĘ )

..... W CENTRALNYCH PUNKTACH WARSZAWY

........JUŻ W MAJU ....
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~sedeszbakelitu [176.107.35.*]
    Dnia 2024-05-01 o godz. 10:57 ~Absurd napisał(a):
    >Panie Zygmuncie Autor: ~Wiesiek [195.191.184.*]2024-04-26 14:45 . Dnia 2024-04-26 o godz. 13:11 ~Żygmunt [195.191.184.*] Napisał : Śmieszni jestescie Autor: ~Żygmunt [195.191.184.*]2024-04-26 10:01
    > ( Jak dawałem Wam 35 pln za akcje to nie chcieliscie sprzedać za to hejtowaliście na tym forum że chce przejąć spółkę za darmo.
    > Dzisiaj rynek wycenia ją na śmieszne 10 pln a Wy hejtujecie na dalsze spadki... Zastanówcie sie chwile vo piszecie...) P.s. Niezły z ciebie prowokator panie Wiesiek vel Żydmunt ,sam zadajesz pytania i sam sobie odpowiadasz piękny szorciarzu.

=====

kto płaci tej forumowej prostytutce i jaki ma w tym cel ????

• Re: Panie Zygmuncie Autor: ~TTT [130.255.153.*]
    Wiele wskazuje na to, że giełdowa bańka pod nazwą Tesla pękła na dłużej. Amerykańska firma od początku roku straciła 40 proc. swojej wartości, co oznacza, że inwestorzy stracili łącznie 312 mld dol. Ostatnie decyzje Tesli nie pomagają."
    MUSK to jest dopiero MÓZG !
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~TTT [130.255.153.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.0.181.*]
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~Vivaldi [31.0.60.*]
    Panie Zygmuntcie! Bardzo prosimy o wznowienie zaproszeń na dobrowolną sprzedaż akcji Elektrimu!
    Niektórzy akcjonariusze mają już dość tego marazmu trwającego 8 lat i chętnie by skorzystali z możliwości wyjścia z tej inwestycji po cenie z ostatnich Pana zaproszeń.
    Proszę wziąć pod uwagę, że zasadnicza większość akcjonariuszy na pewno źle Panu nie życzy, tylko po prostu została zwiedziona na pokuszenie w pewnym momencie przez pewną grupę chciwców, którzy naopowiadali im o Panu jakiś bzdur, oraz naobiecywali że walcząc z Panem wywalczą dla nas jakieś złote góry. Jestem przekonany, że część akcjonaruszy, tak jak i ja, bardzo serdecznie żałują że brali w tym udział i chętnie przyjmiemy teraz Pana oferte.
    W PRZYPADKU UTRATY MAJĄTKU ORLENU .... U WINNEGO ........KONSEKWENCJE MOGĄ BYĆ NASTĘPUJĄCE :

Po rewelacjach o Obajtku padły słowa o odebraniu mu majątku. Prof. Ćwiąkalski tłumaczy zawiłości związane z konfiskatą mienia.

A JEŻELI CHODZI O ZAGRABIONY MAJĄTEK ELEKTRIMU .... TO ....

28 MINUTA

..... GRUPA MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU INTENSYWNIE PLANUJE ROZPOCZĘCIE CYKLU DEMONSTRACJI STACJONARNYCH ( BEZ PRZEMIESZCZANIA SIĘ )

........JUŻ W MAJU ...
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~Andi [37.47.141.*]
    Vivaldi, ty jesteś prowokatorem.
    Zamilcz i precz z takimi tekstami na tym forum.
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~Vivaldi [31.0.60.*]
    Andi kupisz ode mnie 2334 szt po 20 zł za akcje?
    Jak kupisz to pójdę precz.
    PODOBNO .....ZA DZIAŁANIE NA SZKODĘ SPÓŁKI ...GROZI WIĘZIENIE..

....A JAK TO  JEST W PRZYPADKU ELEKTRIMU  .... GDZIE PROKURATORZY ..... UMARZAJĄ ŚLEDZTWA ..... W TAKICH PRZYPADKACH JAK :

....    ........SPRZEDAŻ PO ZANIŻONEJ CENIE PORTU PRASKIEGO..... ZATAJENIE I UKRYCIE WIELOMILIARDOWEGO ZYSKU  Z ERA-GSM -PTC

.... UTRATA 20 % POLKOMTELA .... UTRATA  PO NIEADEKWATNYCH CENACH  ISTOTNYCH AKTYWÓW ZE PAK ... ZAKUP ZA 600 MILINÓW  WYDMUSZKI "MODIVO "

Z KOLEI W PRZYPADKU  ORLENU ..... PROKURATURA GRZMI :

Prokuratura prowadzi trzy duże postępowania dotyczące Orlenu. Śledczy dokonali przeszukań m.in. nieruchomości Daniela Obajtka. - Zarzuty są bardzo poważne - komentuje w rozmowie z money.pl, adwokat, prof. Michał Romanowski i przypomina, że za działanie na szkodę spółki może grozić więzienie.

W PRZYPADKU UTRATY MAJĄTKU ORLENU .... U WINNEGO ........KONSEKWENCJE MOGĄ BYĆ NASTĘPUJĄCE :

Po rewelacjach o Obajtku padły słowa o odebraniu mu majątku. Prof. Ćwiąkalski tłumaczy zawiłości związane z konfiskatą mienia.

A JEŻELI CHODZI O ZAGRABIONY MAJĄTEK ELEKTRIMU .... TO ....

28 MINUTA

........JUŻ W MAJU ...
    Dnia 2024-05-03 o godz. 14:42 ~Vivaldi napisał(a):
    > Panie Zygmuntcie! Bardzo prosimy o wznowienie zaproszeń na dobrowolną sprzedaż akcji Elektrimu!
    > > Niektórzy akcjonariusze mają już dość tego marazmu trwającego 8 lat i chętnie by skorzystali z możliwości wyjścia z tej inwestycji po cenie z ostatnich Pana zaproszeń.
    > > Proszę wziąć pod uwagę, że zasadnicza większość akcjonariuszy na pewno źle Panu nie życzy, tylko po prostu została zwiedziona na pokuszenie w pewnym momencie przez pewną grupę chciwców, którzy naopowiadali im o Panu jakiś bzdur, oraz naobiecywali że walcząc z Panem wywalczą dla nas jakieś złote góry. Jestem przekonany, że część akcjonaruszy, tak jak i ja, bardzo serdecznie żałują że brali w tym udział i chętnie przyjmiemy teraz Pana oferte.

==================
    opluwanie innych akcjonariuszy w nadziei, że złodziej i oszust Solorz wynagrodzi za to opluwanie gooownianym zaproszeniem ....
    żeby Ci sie ten "Pan Zygmunt" nie zrzygał ze wstrętu po przeczytaniu tej ohydy......forumowa k......
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~Hanys [37.47.121.*]
    Uju Zygmuncie
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~Vivaldi [31.0.56.*]
    Ponawiam pytanie Piotrek, zachowasz się honorowo i kupisz moje akcje?
    Wtedy nie będę musiał tutaj nikogo "opluwać", m. in. Ciebie.
    BARDZO DUŻO MÓWI SIĘ OSTATNIO .....O ODPOWIEDZIALNOŚCI OBAJTKA ZA AFERĘ ORLENU

.... NA NAJBLIŻSZEJ MANIFESTACJI.... MUSIMY ZAAKCENTOWAĆ ODPOWIEDZILNOŚC ZŁODZIEJA Z ELEKTRIMU ... ZA AFERĘ I RABUNEK ELEKTRIMU .

Polityk mówił o "odpowiedzialności majątkowej wynikającej z Kodeksu spółek handlowych, odpowiedzialności zarządu za podejmowane decyzje". Na tym jednak nie poprzestał:
    Obajtek nie powinien usłyszeć, w mojej opinii, tylko zarzutów karnych za niedopełnienie obowiązków, ale powinien zostać zastosowany przepadek majątku.

Musi być skazanie, wtedy dopiero można mówić o orzeczeniu przepadku majątku pochodzącego z przestępstwa. Bo istnieje domniemanie, jeżeli ktoś popełnił przestępstwo, to majątek nabyty w ciągu ostatnich pięciu lat pochodzi z przestępstwa

Prawnik zwraca uwagę na zmiany w przepisach, które zostały wprowadzone za rządów PiS. Mowa o tzw. konfiskacie rozszerzonej.
    Jeżeli nawet coś, co zostało uzyskane nielegalnie, przepisał na inne osoby, podmioty, to może to ulec przepadkowi

GRUPA MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU ORGANIZUJE CYKL MANIFESTACJI STACJONARNYCH

...... W SPRAWIE AFERY ELEKTRIMU ... W CENTRALNYCH PUNKTACH WARSZAWY ....... PIERWSZA JUŻ W MAJU ..... NA PEWNO PO 15 MAJA ..... PRECYZYJNĄ DATĘ PODAMY WKRÓTCE .

Dnia 2024-05-04 o godz. 00:00 ~sedeszbakelitu napisał(a):
    > Dnia 2024-05-03 o godz. 14:42 ~Vivaldi napisał(a):
    > > Panie Zygmuntcie! Bardzo prosimy o wznowienie zaproszeń na dobrowolną sprzedaż akcji Elektrimu!
    > > > Niektórzy akcjonariusze mają już dość tego marazmu trwającego 8 lat i chętnie by skorzystali z możliwości wyjścia z tej inwestycji po cenie z ostatnich Pana zaproszeń.
    > > > Proszę wziąć pod uwagę, że zasadnicza większość akcjonariuszy na pewno źle Panu nie życzy, tylko po prostu została zwiedziona na pokuszenie w pewnym momencie przez pewną grupę chciwców, którzy naopowiadali im o Panu jakiś bzdur, oraz naobiecywali że walcząc z Panem wywalczą dla nas jakieś złote góry. Jestem przekonany, że część akcjonaruszy, tak jak i ja, bardzo serdecznie żałują że brali w tym udział i chętnie przyjmiemy teraz Pana oferte.
    >
    > ==================
    > opluwanie innych akcjonariuszy w nadziei, że złodziej i oszust Solorz wynagrodzi za to opluwanie gooownianym zaproszeniem ....
    > żeby Ci sie ten "Pan Zygmunt" nie zrzygał ze wstrętu po przeczytaniu tej ohydy......forumowa k......
    ========

Jeżeli ktoś Ci coś obiecał ?...to zwróć się z pretensjami do Niego osobiście !!!
    PAE nic nikomu nie obiecywało !!!...nie przychodza do nas takie pretensje czy żale

Był taki jeden co obiecywał...."elektrim wróci na GPW, ale nie jako wydmuszka"...."ja nic nie ukradłem", "miałem nosa do elektrimu"
    Może do niego się zwróć ze swoimi pretensjami ????
    Skoro nie jesteś członkiem PAE, nikt z nas nie ukradł Ci nawet złotówki !!! 

• Re: Panie Zygmuncie Autor: ~Vivaldi [31.0.34.*]
    Hipokryto, nie tłumacz się teraz jak politycy...
    Przez 8 ostatnich lat, słuchaliśmy tłumaczeń i usprawiedliwienia politycznych niepowodzeń typu: "przez 8 ostatnich lat", "wina ruskoniemieckiego agenta Tuska", "wina opozycji że leci na skargę do Brukseli", "wina europejskich elit ", "zdradzieckie mor...", "wina niemiec, bo nie chcą aby Polska się rozwijała i była silna, tylko ma być państwem kolonialnym", "wina putininflacji że ceny drożeją"...
    Teraz z kolei po 100 dniach nowych rządów słyszymy teksty typu: "to nie nasza wina że nie zrealizowaliśmy 100 konkretów na 100 dni rządów, to wina pisu! idźcie sobie z pretensjami o to do Kaczyńskiego, myśmy w prawdziwe mówili że kondycja państwa jest zła, ale nie spodziewaliśmy się że aż tak"...
    Jak widać radni pae nauczyli się od najlepszych w produkowaniu wymówek za własne niepowodzenia. Jesteście jak politycy, którzy chcą rządzić, dużo mówią, dużo składają pustych deklaracji, ale oczywiście nie chcą z tego tytułu ponosić żadnej odpowiedzialności ani aby ich z czegokolwiek rozliczać.
    "idź sobie z pretensjami do Solorza" - szczyt Twojej bezczelności. Właśnie Twoja praca miała polegać na tym, aby przycisnąć Solorza aby zapłacił, nie kompromituj się więc wymówkami że ja mam teraz iść sobie z pretensjami do Zygmunta, bo Solorz nie przyniósł Ci jeszcze pieniędzy, które nam obiecałeś, na srebrnej tacy. Było wiadomo że Solorz nie podda się bez walki, a Ty hipokryto nie tłumacz się że niczego nikomu nie obiecaliście, bo obiecaliście i to złote góry! "Zapiszcie się do pae a będziemy milionerami, bo przecież Zygmunt Solorz bardzo się nas będzie bał i bardzo się mu będzie spieszyć aby załatwić z nami sprawę, przecież to pae rozdaje tutaj karty." A jaki jest koń to chyba każdy dzisiaj widzi.
  • do Vivaldi Autor: ~Marek [93.159.180.*]
    Jedyne ci mi obiecano, jako członkowi PAE, to walkę w sądach. I tę walkę PAE m.in. w moim imieniu prowadzi. Nie czuję się oszukany.
    ty Vivaldi ponoć nie jesteś nawet w PAE, więc twoje pojękiwanie, że PAE czegoś ci nie dotrzymało, jest zwyczajnie żałosne.
    Jeżeli SedesZBakelitu kłamał pisząc, że nie jesteś w PAE, to napisz kto, co, kiedy i jak (mailem? w rozmowie?) ci obiecał jako członkowi PAE - chętnie wtedy razem z tobą porozliczam tych, co obiecali i nie dotrzymali obietnicy.

• do Vivaldi Autor: ~Marek [93.159.180.*]
    Napisałeś Vivaldi w cytacie: "Zapiszcie się do pae a będziemy milionerami, bo przecież Zygmunt Solorz bardzo się nas będzie bał i bardzo się mu będzie spieszyć aby załatwić z nami sprawę, przecież to pae rozdaje tutaj karty." 
    Podaj kogo cytujesz - kto, kiedy i gdzie to napisał? Bo mam nieodparte wrażenie, że to twój autorski tekst, z którego próbujesz wyciągać konsekwencje w stosunku do osób z rady PAE, które nigdy nic takiego nie napisały (a przynajmniej nie miałem okazji spotkać takiego tekstu ich autorstwa). Jeżeli faktycznie to twój autorski tekst, to jesteś żałosnym pajacem, obrzydliwym manipulatorem, który próbuje zniesławiać ludzi, którzy w naszym imieniu działają. Wtedy zasługujesz tylko na pogardę i splunięcie w twoją stronę.
  • Re: do Vivaldi Autor: ~Vivaldi [31.0.34.*]
    O proszę, znalazł się jakiś obrońca uciśnionych...
    Idź lepiej opłacić składkę, a później wyliż d...kę Piotrusiowi, napisz tutaj jak smakowała.
  • Re: do Vivaldi Autor: ~Marek [93.159.180.*]
    Ty już wylizałeś solorzową d..ę w nadziei, że kupi od twoje akcje w cenie swojego ostatniego wezwania. Może napisz, czy ci smakowało. Napisz też, czy kupił od ciebie twoje akcje w nagrodę, że jesteś jego fagasem, żałosny serwilisto.

• Re: do Vivaldi Autor: ~LA [31.61.254.*]
    Vivaldi, Łatwo zauważyć, że we włażeniu w d... masz bogate doświadczenie... :)
    (vide: "Panie Zygmuntcie! Bardzo prosimy o wznowienie zaproszeń na dobrowolną sprzedaż akcji Elektrimu! (...)
    Proszę wziąć pod uwagę, że zasadnicza większość akcjonariuszy na pewno źle Panu nie życzy, (...). Jestem przekonany, że część akcjonaruszy, tak jak i ja, bardzo serdecznie żałują że brali w tym udział (...)")
    Musiało Ci się spodobać, skoro polecasz to innym...

• Re: do Vivaldi Autor: ~Vivaldi [31.0.47.*]
    Dokładnie tak, to wszystko prawda. Tylko Pan Zygmunt może kupić te akcje, nikt inny ich nie kupuje. Dlatego ja wolę wylizać do białej kości Zygmuntowi i sprzedać chociaż po 19,90 zł i mieć tego jakiś pożytek. Wy za to liżecie Piotrusiowi, nic z tego nie macie, mało tego, jeszcze za to płacicie. To kto z nas jest tutaj większym frajerem?
  • Re: do Vivaldi Autor: ~LA [31.61.254.*]
    Zygmunt nic od Ciebie nie kupił, więc na razie to tylko liżesz do białej kosci... :)
    Widać, że chciałbyś podzielić się statusem liżydupy z innymi, ale słabo Ci wychodzi.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.205.196.*]
    Dnia 2024-05-07 o godz. 11:06 ~Vivaldi napisał(a):
    > Hipokryto, nie tłumacz się teraz jak politycy...
    > > Przez 8 ostatnich lat, słuchaliśmy tłumaczeń i usprawiedliwienia politycznych niepowodzeń typu: "przez 8 ostatnich lat", "wina ruskoniemieckiego agenta Tuska", "wina opozycji że leci na skargę do Brukseli", "wina europejskich elit ", "zdradzieckie mor...", "wina niemiec, bo nie chcą aby Polska się rozwijała i była silna, tylko ma być państwem kolonialnym", "wina putininflacji że ceny drożeją"...
    > > Teraz z kolei po 100 dniach nowych rządów słyszymy teksty typu: "to nie nasza wina że nie zrealizowaliśmy 100 konkretów na 100 dni rządów, to wina pisu! idźcie sobie z pretensjami o to do Kaczyńskiego, myśmy w prawdziwe mówili że kondycja państwa jest zła, ale nie spodziewaliśmy się że aż tak"...
    > > Jak widać radni pae nauczyli się od najlepszych w produkowaniu wymówek za własne niepowodzenia. Jesteście jak politycy, którzy chcą rządzić, dużo mówią, dużo składają pustych deklaracji, ale oczywiście nie chcą z tego tytułu ponosić żadnej odpowiedzialności ani aby ich z czegokolwiek rozliczać.
    > > "idź sobie z pretensjami do Solorza" - szczyt Twojej bezczelności. Właśnie Twoja praca miała polegać na tym, aby przycisnąć Solorza aby zapłacił, nie kompromituj się więc wymówkami że ja mam teraz iść sobie z pretensjami do Zygmunta, bo Solorz nie przyniósł Ci jeszcze pieniędzy, które nam obiecałeś, na srebrnej tacy. Było wiadomo że Solorz nie podda się bez walki, a Ty hipokryto nie tłumacz się że niczego nikomu nie obiecaliście, bo obiecaliście i to złote góry! "Zapiszcie się do pae a będziemy milionerami, bo przecież Zygmunt Solorz bardzo się nas będzie bał i bardzo się mu będzie spieszyć aby załatwić z nami sprawę, przecież to pae rozdaje tutaj karty." A jaki jest koń to chyba każdy dzisiaj widzi.

=====
    Żenujace polemizowac z tym stekiem bzdur, kłamstw, manipulacji.....i oszczerstw
    Trzeba w tym widzieć chyba kompletny rozkład psychiczny, intelektualny i niestety moralny.... rodzaj załosnego wołania o pomoc psychologiczną ????
    Nikt tutaj nie zamierza sie przed Toba tłumaczyć, bo nie ma z czego i przed kim...chodzi tylko o to, ze swoimi bredniami usiłujesz innych akcjonariuszy wprowadzać w bład...

Tylko jedno...
    Gdybyś był członkiem PAE, miałbys na bieżąco informacje, między innymi o tym, ile Prezes Gorywoda obiecywał akcjonariuszom za ich akcje na ostatnim walnym w styczniu br (w zwiazku z uchwała o spółce dominujacej). Wtedy nie musiałbyś sie osmieszac swoją głupota i tym żałosnym skamleniem o 19 zł/akcję......
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~erjot [77.255.187.*]
    Czemu sedes zmieniasz nicki na forum? To już chyba trzeci raz? Byłeś świadek, maxiking? To ma budować wiarygodność PAE?
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~królik [31.60.38.*]
    Jeśli można wiedzieć i nie jest to tajemnica to ile prezes Elektrimu obiecywał akcjonariuszom za akcje i kiedy obietnica się spełni w tym roku?
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~Vivaldi [31.0.38.*]
    królik czy nie widzisz że to kolejna ściema, kłamstwo i manipulacja? "Prezes Gorywoda obiecywał akcjonariuszom..." rada pae znalazła sobie więc nowy autorytet, a na tym NWZA w styczniu rada pae wręcz uklękła jak słuchała prezesa Gorywody, ponieważ "Prezes Gorywoda obiecywał..." a to tak samo jak Matka Boska która przemówiła do pastuszków. Teraz wysławiajmy Radę PAE bo nam załatwiła bogactwo od Gorywody, co byśmy dostali gdyby nie oni? oczywiście jak za chwilę się okaże że jak zwykle tych pieniędzy nie będzie, to nie miej czasem pretensji do Piotrusia. Przecież to nie on Ci coś tutaj obiecuje, on tylko tutaj powtarza to co obiecywał jego idol i niekwestionowany autorytet Gorywoda. Idź se później do Gorywody z pretensjami, przecież to on obiecywał a nie pae!!!
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~jerzy11 [89.151.28.*]
    Dnia 2024-05-08 o godz. 19:59 ~Vivaldi napisał(a):
    > królik czy nie widzisz że to kolejna ściema, kłamstwo i manipulacja? "Prezes Gorywoda obiecywał akcjonariuszom..." rada pae znalazła sobie więc nowy autorytet, a na tym NWZA w styczniu rada pae wręcz uklękła jak słuchała prezesa Gorywody, ponieważ "Prezes Gorywoda obiecywał..." a to tak samo jak Matka Boska która przemówiła do pastuszków. Teraz wysławiajmy Radę PAE bo nam załatwiła bogactwo od Gorywody, co byśmy dostali gdyby nie oni? oczywiście jak za chwilę się okaże że jak zwykle tych pieniędzy nie będzie, to nie miej czasem pretensji do Piotrusia. Przecież to nie on Ci coś tutaj obiecuje, on tylko tutaj powtarza to co obiecywał jego idol i niekwestionowany autorytet Gorywoda. Idź se później do Gorywody z pretensjami, przecież to on obiecywał a nie pae!!!

..........te Vivaldi ! Gucio lata temu sprzedał po12,5 zł i byl bardzo, ale to bardzo zadowolony. A ty chcesz naciągnać zacnego biznesmena i dobrodzieja na 20 zł. - co na chleb nie masz ! i do tego drwisz z cudów i objawień Fatimskich - marnie to o tobie świadczy.
  • Re: Nie ma co płakać panie szorciarz Autor: ~Absurd [195.117.218.*]
    I co Zygmunt vel piękny szorciarz wyleciałeś za burtę , a tak się naprodukowałeś . Wyjątkowe IQ nie pomogło ?
  • Re: Nie ma co płakać panie szorciarz Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [194.0.181.*]
    Widzę przykonfidencił Pan do Administracji. Niestety rozczaruję Pana, ponieważ dzięki mojemu wyjątkowemu IQ wiem doskonale że większość tutejszego Akcjonariatu Mniejszościowego to byli współpracownicy służb poprzedniego systemu. Dlatego nie mogą wręcz żyć jak kogoś nieprzykonfidencą, dlatego składają tyle donosów do prokuratury, sądów i innych instytucji państwowych. Jednak ja to przewidziałem i dlatego zawszę robię kopię zapasową wiadomości, znowu więc Pan trafił kulą w płot:
    Panie "Wiesiek" kimkolwiek Pan jest, bo z kolei na forum Cyfrowego przedstawił się Pan jako Żygmunt,
    Oczywiście ma Pan racje, Akcjonariusze Elektrimu nie potrafią dyskutować merytorycznie, a to dlatego że nie mają kompletnie żadnych dowodów, na poparcie swoich stawianych oskarżeń, tez i twierdzeń. Wszystko czym dysponują to jakieś domysły, wycinki wywiadów czy artykułów z gazet, lub niczym nie poparte wyssane z palca teoryjki spiskowe. Dlatego właśnie żadna prokuratura czy inne instytucje Państwa nigdy nie potraktują ich poważnie - ale to tak na marginesie... W ich komentarzach próżno szukać jakiejś merytoryki, dlatego tak łatwo jest ich "zaorać", reagują na to ogromną frustracją i jedyne co potrafią to obrzucić błotem dyskutanta. Dlatego właśnie to miejsce (forum Elektrimu) to ściek. Moje komentarze są dla nich bardzo niewygodne, bo trafiają w punkt i oni nie są wstanie nic mądrego i logicznego na nie odpisać, dlatego obrali taką taktykę zakrzykiwania ich (tych moich komentarzy) i próbowania zdyskredytowania mnie na tym forum. Że niby "ja" to tak naprawdę nie "ja", bo niby ktoś inny z tego samego IP komentował coś innego pod innym pseudonimem na innym forum bankiera... Kompletnie nie rozumieją, jak działa Dynamic IP i że po prostu mogą istnieć różne osoby, z różnych rejonów Polski, których kompletnie nic nie łączy, a będą mieli takie samo IP - to pierwsza kwestia. Druga kwestia, że nie grzeszą inteligencją, bo nawet jeśli założymy że mają rację i ten "Piękny Szorciarz" to rzeczywiście jestem ja, to co to tak naprawdę zmienia? Czy ja nie mam prawa sobie kupić prywatnie akcji jakiejś innej spółki i komentować sobie na forum tej spółki pod pseudonimem? Oczywiście że mam takie prawo, ale jak się ma IQ równe gaśnicy pianowej to się tego nie rozumie. Myślą że jak znajdą jakąś osobę z takim samym IP jak mój, który coś tam komentuje na forum innej spółki, to jest to wystarczający powód aby mnie zdyskredytować na forum Elektrimu, a tak naprawdę trafiają tylko kulą w płot. Analogicznie wygląda sprawa z tymi ich zawiadomieniami i oskarżeniami składanymi w prokuraturach i innych instytucjach, im się wydaje że poruszają jakieś istotne kwestie, a tak naprawdę nie widzą że trafiają za każdym razem kulą w płot. No ale jak się ma IQ = gaśnicy pianowej...
  • Re: Panie Zygmuncie Autor: ~Zygmunt_Solorz-Żak [194.0.181.*]
    Dnia 2024-05-07 o godz. 22:55 ~sedeszbakelitu napisał(a):
    > Tylko jedno...
    > Gdybyś był członkiem PAE, miałbys na bieżąco informacje, między innymi o tym, ile Prezes Gorywoda obiecywał akcjonariuszom za ich akcje na ostatnim walnym w styczniu br (w zwiazku z uchwała o spółce dominujacej). Wtedy nie musiałbyś sie osmieszac swoją głupota i tym żałosnym skamleniem o 19 zł/akcję......

Naprawdę Prezes Gorywoda Wam coś "OBIECYWAŁ" ? Naprawdę znowu Pan chce brnąć w tą oklepaną retorykę, że ktoś, coś znowu obiecywał Akcjonariuszom Mniejszościowym i się nie wywiązał i ich oszukał?
    Niestety ale wręcz maniakalnie przekłamuje Pan rzeczywistość, dlatego poczuwam się w obowiązku odnieść się do Pańskich słów.
    A skomentuje to w ten sposób: To co Pan Gorywoda powiedział na NWZA to jedno, to co Pan usłyszał (a właściwie co Pan chciał usłyszeć) to drugie, a to co Pan z tego zrozumiał to trzecie.
    OTO CO NAM GROZI ....OLIGARCHIZACJA POLSKI ....... ZŁODZIEJOWI NIE WYSTARCZA OKRADANIE AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU ...MIDASA ...... CHCE JESZCZE RZĄDZIĆ PRZEZ FIGURANTÓW

ROZPOCZNIJMY SERIĘ MANIFESTACJI .... PIERWSZA ODBĘDZIE SIĘ 24 MAJA W WARSZAWIE .... GRUPA MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU ..... SERDECZNIE ZAPRASZA WSZYSTKICH OKRADZIONYCH I SKRZYWDZONYCH PRZEZ OLIGARCHĘ O KILKU PASZPORTACH .

Gawryluk bliżej startu w wyborach". "Lepsza Polska" to już nie tylko program
    Dorota Gawryluk została prezesem "Stowarzyszenia Lepsza Polska" - dowiaduje się WP. To nowa nazwa organizacji powołanej przez twórcę Polsatu, która teraz poszerza cele m.in. o "budowanie społeczeństwa obywatelskiego". Nasze źródła twierdzą, że to ruch zbliżający Gawryluk do startu w wyborach prezydenckich.Gawryluk bliżej startu w wyborach". "Lepsza Polska" to już nie tylko program
    Dorota Gawryluk została prezesem "Stowarzyszenia Lepsza Polska" - dowiaduje się WP. To nowa nazwa organizacji powołanej przez twórcę Polsatu, która teraz poszerza cele m.in. o "budowanie społeczeństwa obywatelskiego". Nasze źródła twierdzą, że to ruch zbliżający Gawryluk do startu w wyborach prezydenckich.

186

1632

1182

!"Gawryluk bliżej startu w wyborach". "Lepsza Polska" to już nie tylko programŹródło: Licencjodawca, fot: Fot. J. Gąsiorowski

Utrwalony wśród ludzi Polsatu szyld "Stowarzyszenie Program Czysta Polska" zniknął po cichu. Nawet niektórzy członkowie tego stowarzyszenia, powołanego z inicjatywy Zygmunta Solorza-Żaka w październiku 2019 roku, jeszcze nie wiedzą, że to już "Stowarzyszenie Lepsza Polska". Wirtualna Polska ujawnia, że 10 maja 2024 roku doszło do oficjalnej zmiany nazwy.
    Dziennikarka Polsatu to już więc nie tylko prowadząca program "Lepsza Polska", który jest intensywnie promowany plakatami przypominającymi billboardy wyborcze, ale również prezes "Stowarzyszenia Lepsza Polska".
    Chce ono od teraz nie tylko chronić przed zanieczyszczeniami i promować transformację energetyczną, ale również za cel stawia sobie m.in. "budowanie społeczeństwa obywatelskiego", o czym szerzej piszemy w dalszej części tekstu.
    !rejestr.io
    "Stowarzyszenie Lepsza Polska" to nowa nazwa dotychczasowego "Stowarzyszenia Program Czysta Polska"Źródło: rejestr.io
    Źródła Wirtualnej Polski twierdzą, że zmiana to kolejny krok, który przybliża Dorotę Gawryluk do startu w wyborach prezydenckich. - To przymiarki do budowania struktur - mówi osoba, która zna kulisy sprawy.

- Czasu jest sporo, ale plan startu Gawryluk ma cały harmonogram i zmiana nazwy stowarzyszenia jest kolejnym krokiem - dodaje inny nasz rozmówca. - Gawryluk jest coraz bliżej startu w wyborach. Przecież ona sama nie zaprzecza, a wydawałoby się, że dziennikarz, który nie planuje pójścia w politykę, wręcz musi to zrobić natychmiast - twierdzi źródło WP.

00:03 / 05:16

ZAMKNIJ
    Gawryluk jak Hołownia? "Stowarzyszenie jako zaplecze"
    Zmianę nazwy stowarzyszenia Gawryluk odnotowała już wąska grupa polityków, którzy chcą mieć wpływ na kampanię w 2025 roku, ale wolą zachować anonimowość. W rozmowie z WP przewidują, że w przypadku startu Gawryluk w wyborach prezydenckich ze "Stowarzyszenia Lepsza Polska" mogłaby w przyszłości wyrosnąć partia polityczna. Podobną drogę obrał Szymon Hołownia. On jednak dopiero po zajęciu trzeciego miejsca w wyborach prezydenckich powołał "Stowarzyszenie Polska 2050", z którego wyrosło ugrupowanie polityczne.

- Jeszcze nie wszyscy członkowie stowarzyszenia wiedzą o zmianie nazwy i tego, że teoretycznie mogą stać się zapleczem politycznym kandydatki. Nie spodziewam się, że wszyscy będą z tego zadowoleni - mówi jeden z polityków. - Sprytny ruch, bo przy zapisywaniu się do stowarzyszenia można wyrazić zgodę na korespondencję w wersji papierowej i elektronicznej. To nieoceniona baza danych, która daje możliwość promowania pomysłów na potrzeby ewentualnej kampanii - zwraca uwagę nasz rozmówca.
    Lepsza Polska o "godnych warunkach życia"
    Zmiany w stowarzyszeniu Gawryluk wychodzą jednak poza zmianę szyldu. W maju doszło do pierwszego w historii organizacji tak znaczącego poszerzenia celów działalności. To już nie tylko "ochrona powietrza, wody i ziemi przed zanieczyszczeniami" oraz "transformacja energetyczna Polski", jak było to dotychczas określone, ale cztery bardzo szerokie kategorie, które mogą pomieścić szeroką działalność.

Ogląda 20 milionów Polaków"
    Zmiana nazwy stowarzyszenia nie została dotychczas odnotowana na stronie internetowej "Stowarzyszenie Program Czysta Polska". Czytamy tam o roli Zygmunta Solorza-Żaka w powołaniu organizacji, ale również o ułatwionym dostępie stowarzyszenia "do ponad 30 kanałów nadawanych przez Telewizję Polsat, które codziennie ogląda prawie 20 milionów Polaków". - To bardzo poważny zasób, gdyby Gawryluk została kandydatką na prezydenta - wskazuje jeden z naszych rozmówców.
    "Jako Grupa Polsat Plus chcemy udostępnić nasze media do nagłaśniania i promowania najważniejszych akcji i tematów związanych z ekologią. Nasze kanały telewizyjne będą stanowiły forum do dyskusji oraz miejsce spotkań autorytetów i ekspertów z zakresu medycyny, ochrony środowiska, energii i innych dziedzin związanych z szeroko pojętą ekologią" - czytamy na stronie Programu Czysta Polska. Teraz - zgodnie z tym założeniem - mogłoby promować szerszą działalność organizacji kierowanej przez Gawryluk.
    W wiadomości przesłanej dziennikarce Polsatu oraz na adres mailowy stowarzyszenia zapytaliśmy m.in. o powody zmiany nazwy stowarzyszenia, o to, czy stowarzyszenie może być przez nią wykorzystane jako kampanijny zasób oraz jak zamierza pogodzić ewentualny start z byciem aktywną dziennikarką. Do czasu publikacji tekstu nie otrzymaliśmy odpowiedzi.

Gawryluk nie odpowiada na kluczowe pytanie
    Przypomnijmy: już w lutym źródła WP zbliżone do władz Polsatu potwierdzały, że możliwość startu Gawryluk była analizowana przez Zygmunta Solorza-Żaka. W wywiadzie dla portalu gazeta.pl dziennikarka nie przecięła spekulacji. Nie wykluczyła, ani nie potwierdziła swojego startu, pozostawiając pole do domysłów.
    - Cały problem polega na tym, że dziś wymaga się ode mnie jasnej deklaracji "tak" lub "nie", podczas gdy ja nie jestem w stanie jej złożyć, zresztą nie tylko jeśli chodzi o tę kwestię co do moich planów. Kto wie, co przyniesie przyszłość - odpowiedziała prowadząca program "Lepsza Polska". 
    O możliwym starcie obecnej dziennikarki pisała ostatnio również "Gazeta Wyborcza". "Dorota Gawryluk na prezydenta" - to może być plan B Mateusza Morawieckiego, gdyby przeciwnicy w PiS zablokowali jego start w wyborach - wskazywał dziennik. Gazeta podkreślała, że przygotowaniem dziennikarki Polsatu do wyścigu o fotel prezydenta mogliby się zająć "ludzie Andrzeja Dud
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 16:29:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.