• INSTAL! Autor: ~liptak [80.48.254.*]
    ma ktos akcje tej spółki? licze na jakies pocieszenie:(
  • Re: INSTAL! Autor: ~szczupak00 [89.228.84.*]
    oczywiście, kupowane po 6,50

bez objęcia pp

spoko)::) będzie
  • Re: INSTAL! Autor: ~Karol [77.112.185.*]
    może wyniki za I Q coś zmienią ( in plus oczywiście) i zmiany w radzie nadzorczej 15 maja, może kogoś " z nazwiskiem" powołają. Bo inaczej to nie wiem co ruszy kurs...chyba nic
  • Re: INSTAL! Autor: ~liptak [80.48.254.*]
    dzięki! dobrze wiedziec ze nie jestem sam!
  • Re: INSTAL! Autor: -Logic [87.96.11.*]
    moja ukochana społeczka - pierwsza jaka kupiłem w dwa dni zarobiłem wtedy 80%
  • Re: INSTAL! Autor: ~liptak [80.48.254.*]
    jednak nie wiem co sądzic o tych marnych obrotach:( może ten tydzien cos zmieni?
  • Re: INSTAL! Autor: ~Karol [77.114.198.*]
    no właśnie obroty są straszne, bez większej płynności nikt powazny nie wejdzie, niestety, ale nieraz obroty pojawiają się przy jakiś informacjach, robi się zainteresowanie wtedy.Aby
  • masz moja analize instalu Autor: -Logic [91.94.94.*]
    Spodek juz powstał obecnie mamy do czynienia z tworzeniem ucha i mozna spodziewac sie dalszego wzrostu (swoja droga chyba kupie troche w najblizszych dniach).
    Aktualnie poziom minimum z piątku to najprawdopodobniej wsparcie. ADX zaczyna odwijac sie do dołu co moze sygnalizowac zmiane trendu krutkoterminowego na spadkowy srednie jeszcze tego nie potwierdzaja ale juz powoli mozna przewidziec - wyprzedzic sygnal. stop proponuje postawic 3% ponizej 2.64. Wiekszosc oscylatorow pokazuje korekte ale oczywiscie sam decydujesz co zrobisz. Ja w naturze mam szybkie ciecie strat oczywiscie mozesz zostac z papierem na najblizsze 2 lata i zapewne odrobisz straty - jest jednak kilka innych spolek.
    Z tego co pamietam to na n instalu swietnie sprawdzaly sie poziomy fibonacciego.

Moge oczywiscie opisac wiekszosc sygnałów AT ale najlepiej jak sprawdzisz własnymi metodami.
    Według mojej metody dobrym poziomem do wejscia jest 2.69 ale mamy do czynienia z korekta wzrostu i nigdy nie wiadomo gdzie sie ta korekta zatrzyma
  • Re: masz moja analize instalu Autor: ~Karol [77.114.198.*]
    coś ta twoja analiza nie bardzo chce się sprawdzać i jest niedorzeczna.Raz piszesz o wzroście zaraz o trendzie spadkowy?Po czym ten spadek?Jak spółka nie miała wybicia wogóle, najpierw musi pójść na 5-6 zł, aby było co korygować.Ale to moja analiza i się jej trzymam, a fale fibanacziego to zostaw sobie na inny raz.
  • Re: masz moja analize instalu Autor: ~Karol [77.114.198.*]
    należy się spodziewać dalszych wzrostów - chyba dokupię, ...ale mamy doczynienia z korektą wzrostu i nie wiadomo gdzie się ona zatrzyma...przedstawiasz analize techniczną i piszesz "to prawdopodobnie wsparcie", to ja ci prawdopodobnie powiem ,że będę trzymał do 6 zł i za tyle oddam, kiedy niewiem , nieistotne
  • analiza musi byc elastyczna Autor: -Logic [91.94.77.*]
    nigdy nie mozesz powiedziec ze bedzie do gory czy na dół.

Analiza jest konkretna na tyle na ile w danym momencie moze byc prawda jest taka ze cos wyglada na wsparcie i niby gdzies jest atrakcyjny poziom do zakupów ale ... no wlasnie ale wskazniki sa juz praktycznie w extermach a a ADX pokazuje odwrocenie trendu
  • Re: INSTAL! Autor: ~sas [83.16.79.*]
    papier skupowany małymi kroczkami w bardzo mądry i rozsądny sposób muszę stwierdzić ze ktoś robi to z klasą i jeśli to czyta to gratuluję cierpliwości papier nawet w ostatnich dwudniowych spadkach mocno nie spadł widać że na tym poziomie nie ma chętnych do oddania obroty 10000-20000zł na sesję takie jest moja ocena ale zawsze mogą komuś puścić nerwy pozdrawiam
  • Re: INSTAL! Autor: ~Karol [77.115.155.*]
    dokładnie tak.Tylko nie wiadomo kiedy i czy wogóle ta spółka pójdzie do góry, już tyle razy było pozytywne info i dalej nic, ja mam i trzymam ale powiem szczerze,że robi sie to już męczące .
  • Re: INSTAL! Autor: ~Redberries1 [82.15.243.*]
    warto warto warto .... takie jest moje skromne zdanie
    gg8016786 pklikamy? trzymajcie sie i wytrwalosci
  • Re: INSTAL! Autor: ~Karol [77.115.155.*]
    nie mam gg, a dla znawców AT pytanie.Jaki jest zasięg ewentualnych wzrostów?Jak był po 6,7 zł to parametry nie były przegrzane?Do ilu trzynmać?
  • kazda społka Autor: -Logic [79.162.97.*]
    ale to kazda nie ma jakiegos zasiegu wzrostow - moze rosnac o 100, 1000, 10000% przewidywanie wzrostow jest tak samo jak przewidywanie zasiegu spadkow najgorsza rzecza jaka mozecie zawracac sobie glowe. Jest trend to kozystac az nie bedzie sygnalu ze sie zmienia ADX w wypadku instalu daje znakomite sygnaly kierunku trendu - obecnie jedzie w doł i tegoi narazie bede sie trzymal.
  • Re: kazda społka Autor: ~Karol [77.115.121.*]
    generalnie nigdy nie przykładałem wagi do AT, ale jeżeli faktycznie trend jest (będzie) spadkowy i go przewidziałeś zxa pomocą ADX to chętnie skorzystam z korepetycji u ciebie ( płatnych ) , poważnie piszę
  • drogi Karolu Autor: -Logic [79.162.72.*]
    Jestem spekulantem ktore swoje wnioski opiera na szeroko pojetej ale jednak ogolnie znanej analizie technicznej plus kilka dodatkow o ktorych mozna sie dowiedziec z kilku ksiazek ktore bez najmniejszego problemu mozna zdobyc w ksiegarni. Na dziesiatki ksiazek ktore przeczytalem do tej pory moge z czystym sumieniem powiedziec ze trzy sa warte przeczytania.
    Trend o ktorym pisze to kierunek ktory w kazdej chwili moze sie zmienic ale daje ci 100% poewnosc ze w chwili jego zmiany kilka z oscylatorow ktore stosuje napewno dadza sygnal jego zmiany. ADX to tylko jeden z wielu wskaznikow ktore stosuje - jest to jednak oscylator kierunku trendu - do okreslania mozliwosci zmiany kierunku sluza inne wyprzedzajace np. momentum.
    Narzie takich sygnalow nie ma tak wiec na 90% jestesmy w trendzie spadkowym lub tzw. korekcie ostatnie wzrostu ktory wyniosl 80% a to sporo jak na spolke o tej plynnosci - no wlasnie plynnosc spekuluje sie na spolkach o plynnosci powyzej 100 k akcji na sesje a taka takiej nie posiada - ostatni wolumen to 7606 akcji a srednia z 30 dni to 11670 a to jakos nie wzbudza mojego zachwytu. Jest jednak male ale ostatnio tak wolumen zachowywal sie tuz przed wybiciem.

Pozdrawiam

Nie daje prywatnych korepetycji nie mam takich zdolnosci i nie mam do tego cierpliwosci.
  • Mariusz patrowicz chyba bedzie przejmował naszą perełkę???? Autor: ~Mariusz patrowicz [213.158.199.*]
    Mariusz patrowicz chyba bedzie przejmował naszą perełkę????.............................................................
[x]
AWBUD 0,00% 0,95 2020-09-09 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.