Spodek juz powstał obecnie mamy do czynienia z tworzeniem ucha i mozna spodziewac sie dalszego wzrostu (swoja droga chyba kupie troche w najblizszych dniach).
Aktualnie poziom minimum z piątku to najprawdopodobniej wsparcie. ADX zaczyna odwijac sie do dołu co moze sygnalizowac zmiane trendu krutkoterminowego na spadkowy srednie jeszcze tego nie potwierdzaja ale juz powoli mozna przewidziec - wyprzedzic sygnal. stop proponuje postawic 3% ponizej 2.64. Wiekszosc oscylatorow pokazuje korekte ale oczywiscie sam decydujesz co zrobisz. Ja w naturze mam szybkie ciecie strat oczywiscie mozesz zostac z papierem na najblizsze 2 lata i zapewne odrobisz straty - jest jednak kilka innych spolek.
Z tego co pamietam to na n instalu swietnie sprawdzaly sie poziomy fibonacciego.
Moge oczywiscie opisac wiekszosc sygnałów AT ale najlepiej jak sprawdzisz własnymi metodami.
Według mojej metody dobrym poziomem do wejscia jest 2.69 ale mamy do czynienia z korekta wzrostu i nigdy nie wiadomo gdzie sie ta korekta zatrzyma