• powrót do notowań na gieldzie Autor: ~szeryfzToronto [77.222.233.*]
    jaka jest szansa ,że akcje Have Wrócą do notowań na GPW?
  • Re: powrót do notowań na gieldzie Autor: ~starynowy [37.109.167.*]
    Bardzo, bardzo daleka droga do tego.
  • Re: powrót do notowań na gieldzie Autor: ~Zzz [46.205.140.*]
    Merytoryczną odpowiedź
  • Re: powrót do notowań na gieldzie Autor: ~Er [188.147.5.*]
    Merytorycznie : jak się rząd zmieni - furiat mściwy nie pozwoli
    I sądy muszą przestrzegać prawa
    Za tej władzy to daleko wątpliwe
  • Re: powrót do notowań na gieldzie Autor: ~zxz [109.241.48.*]
    Z drugiej strony: za Pisu co miałeś?
  • Re: powrót do notowań na gieldzie Autor: ~Er [188.147.13.*]
    Do czasu istnienia KASTY sędziowskiej PiS mógł ,,0,, - to powinieneś wiedzieć
    Napisz czego Kamiński z Wasikiem siedzą - dokładnie co zrobili nie tak - mafia medialna już jest (I dokładnie nie mówi)teraz czas na prokuraturę bo Sędziowie się boją podskoczyć starszym kolegom
    Ano napisz dokładnie za co siedzą
  • Re: powrót do notowań na gieldzie Autor: ~xxx [37.225.80.*]
    Za przekroczenie uprawnień i sfingowanie afery ws. odrolnienia ziemi aby udupić swojego koalicjanta Leppera.
    Przekroczenie uprawnień ? Siedzą w ## za podrobienie czerwonych pieczątek I podsłuch w hotelu (ale gdyby był przed hotelem byłoby OK)
    Dwa zarzuty za które sąd dał najpierw trzy lata (I instytucja)
    Skoro urwało to tu coś więcej napisano
    Mafia u władzy - wyborcy rozum mają między pośladkami, Giertych rozwalił Polnord Powinien usłyszeć zarzuty i się wytłumaczyć
    Wasik i Kamiński pozbawieni prawa do sprawiedliwego procesu
    Były osoby chwalące się - odrolnimy każda ilość gruntów rolnych na Mazurach
    CBA podjęło działania
    Skopiowali mapki i wypisy gruntów (by uwiarygodnić podroblili czerwone pieczątki--za to siedzą)
    Mieli zgodę na podsłuchy ,,zewnętrzne,, sąd uznał że nie mogli podsłuchiwać w hotelu ale już na zewnątrz byłoby OK (-za to siedzą) I TYLE
    Media Rudego ci tego nie powiedzą
    Obaj mieli nie uczciwy proces sądowy (Poczytajcie jak sędzia Ła,czewski flirtował w netcie z Tomaszem Lisem i o czym)
    Dostali 3 lata odsiadki - tu było ułaskawienie p, Dudy (wyrok polityczny)
    W drugiej instancji trafili na sędziego z JUSTICI (on też wypisywał na PiS J***Ć)
    Tak nie mieli prawa do rzetelnej obrony SEDZIOWIE nie byli bezstronni
    Za pierwszych rządów Tuska widać było że to układ mafijny
    Wzorcowym przykładem jest NowakS - ,,brał w łapę (nawet na Ukrainie) i Tusk nazwał go więźniem POLITYCZNYM,, Nowak brał od Krawca (pr.Orlenu)haracz miesięczny z pensji, on doprowadził podwykonawców autostrad do bankrutctwa (prał środki unijne)
    Grodzki i Giertych siedzą w sejmie broni ich immunitet, Karpinski (afera śmieciowa) z więzienia poszedl do UniiEu i ma immunitet
    A Kamiński i Wasik co to wykryli w ## nawet sąd bransolety im nie dał jak PINIOROWI
    TO W TAKIM KRAJU ŻYJEMY ? MAFIA SĘDZIOWSKA + PeŁo w porozumieniu z unijnym TSUE -NAMI RZĄDZI kary za Turów i za niby problemy z sądami posłużą do zapłaty za imigrantów których Tusk nie weźmie , Resztę też wypiorą.
    Bo RUDY wrócił
    Aż wierzyć się nie chce
    Będziecie widzieć co będzie się działo z przestępcami mafii VATowskich, paliwowych ,lekowych, tytoniowych itd (nikt nie pójdzie siedzieć - prokuratura unijna to załatwi - dlatego BODNAR tak szybko łączy te urzędy i zabiera prokuraturę) sprawy przejdą pod jurysdykcję unijną.
    Mamy dziadów w Polsce - co nie chcą być Polakami
    Zgadzam się z tym wywodem wyżej
    Mój wpis urwało
    Ale takie prowokacje były w tym czesie zgodne z prawem - siedzą za podsłuch w hotelu i czerwone pieczątki na dokumentach
    Po mojemu sprawa starych służb specjalnych - oglądnij w internecie wpisz
    WOLNE SĄDY IDĄ
    Zrozumiesz co dzieje się w Polsce
    Nie dziwi cię że sprawa CIĄGNIE SIĘ TAK DŁUGO - zarzuty się nie zmieniły i był akt laski
    Pinior z PeŁo dostał wyrok odsiadki z opaską na nodze,,ten brał łapówki,,
    Służby ,,stare,, powiadomiły ministerstwo - tu mogę się mylić
    Rząd upadł i Tusk rządził 8 lat (mimo Smoleńska)
    Lepper miał wiedzę kto go informował o prowokacji (komu zależało by zginął)
    Polityka to najstarszy zawód świata - to moja wersja
    Z premedytacją pog*wałcili prawo łaski Ludzie winni ale ułaskawieni siedzą
    Mediom też się nie kwapi podać za co siedzą posłowie ,,Onet.pl w zeszłym tygodniu próbował z Patykiem Jakim,,
    Pozdrawiam - my cierpimy HAWE
    Kogo ty chcesz przekonać tymi bredniami ?! Bo na pewno nie ludzi myślących. W takie bzdury wierzy tylko otumaniona TVPiSS sekta piSSowska, która zamiast mózgu ma styropian ! Wyborcy 15.10.2023 r. pokazali komu wierzą i czas się z tym pogodzić, no chyba że jesteś ruskim trollem zorientowanym na sianie zamętu na "zgniłym zachodzie" - wtedy paszoł won do putlera !

• Re: powrót do notowań na gieldzie Autor: ~Er [188.147.13.*]
    Aleś się wypisał
    Nie widzisz jak tobą manipulują
    Dziś gen w sp Szymczyk pisze list do BODNARA z prośbą o ułaskawienie (przytacza fakty dobrej służby) to te mendy medialne pokazują zmontowany materiał z udziałem agenta Tomka (sprawy nie sprawdzone, pomówienia)

Jedno ciekawe : Pojechali do Wiednia służbowo w trzech i Tomek (jak mówi głos w materiale) zdradził że jego koledzy poszli na dwa dni do domu uciech .
    A co agent Tomasz robił pilnował aż wyjdą
    Ja drwię oczywiście chodzi o to że nic w mediach nie ukazuje się bez powodu
    Przykryli list gen, Szymczyka (a karalne jest korzystanie z domu uciech?)
    Wasik i Kamiński musieli dużo krwi Esbekom na psuć jak im tak zależy by byli w ## Teraz ich zwolnić to dopiero początek afery
    Bodnar będzie zwlekał z uwolnieniem POSŁÓW
    Listu Komedianta Granatnika nikt nie musi przykrywać, bo on już dawno nie ma żadnej wiarygodności, nawet wśród naszej braci policyjnej ! List napisał w obronie kolegów od kieliszka, z którymi ciągle chlał wódę, nawet w KGP - i m.in. z tego powodu chciał wyciszyć sprawę wybuchu, bo pił razem z Wąsikiem i wtedy po pijaku odpalił "ukraiński głośnik". Wąsik spierd...ł szybko z gabinetu, żeby go nikt z postronnych nie spotkał i żeby nie było jeszcze większej afery ..... politycznej.
    Z kolei agent Tomek był taki świetny (sam Kamiński go wielokrotnie chwalił) jak odwalał brudną robotę i siedział cicho, jak zaczął mówić to zrobili z niego przestępcę, malwersanta, oszusta. Ciekawe, nie ?!
    XXX - Posłuchaj dr.n.prawa Michała Skarżyńskiego w tv Republika wczoraj 26.01 audycja 17,45
    Pewnie dasz radę (można cofnąć program) to skończy dyskusję
    Wypij piwko i nie daj się wpuścić w ban'ke, mafii rządzącej i monopolu medialnego 3 tv w 1dnym tonie
  • Re: powrót do notowań na gieldzie Autor: ~xxx [31.61.182.*]
    Nikomu nie daję się wpuścić, nawet tobie. Ten przywołany przez ciebie dr n. prawnych to Michał Skwarzyński a nie Skarżyński (jeśli na kogoś się powołujesz to chociaż napisz prawidłowo jego nazwisko, inaczej jest to celowa manipulacja) ! Po drugie jego specjalizacja to prawo własności intelektualnej, z tego robił doktorat, a więc dziedzina daleka od prawa karnego ! Po trzecie to były student i pracownik naukowy KUL-u oraz związany ze skompromitowaną organizacją Orgio Juris (pisownia celowa) co dla mnie już z zasady jest okolicznością dyskwalifikującą gościa ze świata nauki, gdyż po takiej pralni mózgu taki niby "naukowiec" jest silnie zorientowany prokatolicko (żeby nie powiedzieć, że jest radykałem religijnym), pro-piSSowsko i pro-rosyjsko ! To wyklucza go z jakiegokolwiek grona obiektywnych przedstawicieli nauk prawnych i autorytetów w tym zakresie.
  • Re: powrót do notowań na gieldzie Autor: ~xxx [31.61.226.*]
    Od wielu lat na forum Hawe udzielam się używając podpisu xxx i zabieram głos w sprawach według mnie istotnych dla akcjonariuszy. Nie wiem, czy to przypadek, czy ktoś celowo użył podpisu jakiego ja tu używałem, ale chciałem zaznaczyć, że powyższe wpisy dotyczące bardziej polityki niż spraw spółki nie są mojego autorstwa. Piszę o tym, bo sprawy polityczne mocno podzieliły społeczeństwo i niechciałbym być zaszufladkowany jako zwolennik tej czy innej opcji politycznej. Naszym wspólnym interesem jako akcjonariuszy jest odzyskanie kontroli nad spółką, a nie spory polityczne.
  • Re: powrót do notowań na gieldzie Autor: ~hmmm [91.149.196.*]
    kolejny wyznawca jednej czy drugiej opcji politycznej
  • Re: powrót do notowań na gieldzie Autor: ~hmmm [91.149.196.*]
    podzielam zdanie, "sądy' to jedna wielka mafia, wiedzą ci co mieli styczność większą. Niewtajemniczeni wyznawcy wolnego (chyba od sprawiedliwości) "sądownictwa" wierzą w sprawiedliwy wyrok wąsika i sienkiewicza, ja nie wierzę! Pisiory to złodzieje, nie będę przeczył ale to co ta mafia będzie robić teraz, co robiła wcześniej ... lepszy złodziej który chce się podzielić niż ten który sam się chce nachapać. Giertych ministrem ... ja pi....dole. Ile razy się nie stawił na przesłuchanie? 20? a niech tak zrobi normalny człowiek to go zaraz doje...ią
[x]
HAWE 3,45% 0,30 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.