• Co bez miłości wart jest świat - Tadeusz Faliszewski / pełna wersja Autor: ~Mike75 [188.47.55.*]
    www.youtube.com/watch?v=XML3WjwlC_0

Do ciszy wyborczej MOI UKOCHANI PISOWCY mamy czas...
    O czym jest piosenka? O tym, że trzeba bić i obrażać LGBT, Tuska czy inne narodowości czy Polaków, którzy nie są za PIS itd...
    Nie... MOI UKOCHANI PISOWCY - ta piosenka jest o miłości...

O tym czego nigdy nie osiągniecie i się nigdy nie nauczycie kochać... Prawdziwie kochać... Szkoda Piniokia, szkoda Kaczyńskiego - oni tego na pewno nigdy nie zaznali i dlatego są jacy są... Ale trzeba im przebaczyć...

BUZIAKI MOI UKOCHANI PISOWCY:)
  • Re: Co bez miłości wart jest świat - Tadeusz Faliszewski / pełna wersja Autor: ~Mike75 [188.47.55.*]
    Wy MOI UKOCHANI PISOWCY - nie umiecie przebaczać...
    A ja dzięki temu, że mnie okradliście i pozbawiliście wiary w sprawiedliwość, niezależność i uczciwość takich polskich instytucji jak np. KNF czy BFG ( nie będę wspominał o TK, bo to jest parodia nad parodiami, chodzi mi o normalną utratę niezależności niezależnej instytucji państwowej ) nauczyłem się przebaczać...

To smutne... Ale zrozumiałem, że jako Polak z moim prawami jestem nikim i niczym wobec potężnej organizacji mafijnej, która jak wielki pająk z trylogii Tolkiena usidliła w swoje trujące sieci NARÓD POLSKI. Tym razem nie ma buziaka, MOI UKOCHANI PISOWCY.
  • Re: Co bez miłości wart jest świat - Tadeusz Faliszewski / pełna wersja Autor: ~Mike75 [188.47.55.*]
    MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Pokochać i zaakceptować to nie grzech... Pojednać się... To nie grzech.
    Tą piosenkę też lubię:
    Andrzej Kołakowski - Epitafium dla Majora Ognia
    www.youtube.com/watch?v=t1InFE0SD-Q

P.S. Nie musicie być majorem ognia - popatrzcie co się dzieje w strefie Gazy - i jak wygląda demokracja wg Izraela oraz USA - miłość MOI UKOCHANI PISOWCY to jednak przebaczenie... Gdybyście jednak przegrali te wybory.. I gdybym był sędzią... Nie mściłbym się, nie zamknąłbym Was w czterech klatkach ale chciałbym, żebyście uczciwie wartość dodaną dla NARODU POLSKIEGO dodali...

[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.